Şimdi Ara

anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki sistemde dakik donmalar var diye ekran kartı bölümünde sorunu anlatmıştım. her yolu denedikten sonra -lan belki yapılandırma sihirbazı yanlış söylüyordur diyip- asus un anakart işlemci uyumluluğu bölümüne baktım. sorunun ne olduğunu anladık ANAKART İŞLEMCİYE uymuyor. allah ın cezası bilgisayar yapılandırma sihirbazı bizi kekledi ve bu hale geldik. şimdi bu anakartı gönderip yenisini alacağım. m3a alacaktım fakat çok sorunlu bir anakart olduğunu öğrendim. asus/amd işbirliğini bilmiyeniniz yoktur, o nedenle asus düşünüyorum ama o kadar önemli değil. 70-100 $ arası bir tavsiyeniz varsa beni mesut bahtiyar edersiniz .

AMD 6000+ (3.0 GHz) İŞLEMCİ

ASUS M2NX PLUS 16X 940P ANAKART

ZOTAC 8800 GT EKRAN KARTI

2 GB DDR2 800 MHZ KİNGSTON RAM.

HİGH POWER 500W.

• yok mu yahu, -hoyrat toprakların tek kurşun delikanlısı- şu soruya cevap verecek. hadi fiyat aralığımız 70-130$ daha fazla çıkamam vallaha
  • işlemcinAM2 ise ASUS M2A-MVP derim480X yonga setine sahiptir(940 pin AM2) şu anda benim kullandığım anakart.Crossfire desteği ile 2 ekran kartı kullanbilirsiniz.Isınma ve ses problemi hiç yoktur.max 8GB DDRII800 takabilirsin.Fiyat 100$+kdv olması lazım..(sen bi araştır)

anakart tavsiyesi
  • biostar ta770a2+
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp|ExtremE

biostar ta770a2+

bu model gerçekten güzel,asus la aynı fiyat.Tek eksiği crossfire teknolojisinin olmaması.
  • m3a32-mvp deluxe
  • GİGABYTE X38-DQ6
  • biostar ta770a2+
  • msi k9a2-cf nasıl bir seçim olur ? 6000+ ya uyumlu olup olmadığına nerden bakabiliriz. veya bilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

biostar ta770a2+

hocam 6000+ ve bu sisteme uyumlu mu? uyumluysa alıp geçecem. nerden kontrol edebiliriz?
  • gigabyte şaşma x38-dq6
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_76

GİGABYTE X38-DQ6

yuh amd sisteme x38 mi vericen laf olsun dıye foruma yazı ve cevap öneri yasmayın yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.