Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi, borulu soğutma iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, sistemi yenilemek istiyorum fakat yeni anakartlar çok çeşitli karar vermek zor. Üzerine takacağım işlemci Core2Duo E8400 (1333 MHz) veya E7400 (1066MHz) , RAM DDR2 800. Kasa ATX alacağım ve kasa içi havalandırması için fanlar takmayı düşünüyorum. çift ekran kartı özelliği istemiyorum. kartın bios overclock seçenekleri de önemli. Max 250TL verebilirim.

Önce p35 chipsetli anakartlara baktım, bunlardan MSI p35 Platinum, Gigabyte p35-DS4, DS3L ve DQ6 uygundu. Ama ne yazık ki P35'ler üretimden kalkmış ve bulunması zor. Bu kartların en güzel özelliği bakır borularla soğutma sağlamasıydı. Overclock da yapacağım için soğutmaya önem veriyorum. Bu soğutma sistemi ne kadar faydalıdır, verilen paraya ne kadar değer?

MSI p35 Platinum şu:

Anakart tavsiyesi, borulu soğutma iyi midir?

Şimdi mecburen P43 ve P45'lerden düşünüyorum. Bu chipsetli anakartlarda yukarıdaki soğutma sisteminden olanlar var mı? Bu chipsetten hangi anakartları tavsiye edersiniz?

Gerekli bütün bilgileri verdim sanırım =)

• Tavsiye ettiğiniz anakartlara daha önce de bakmıştım. Biostar özelliklerine göre biraz yüksek fiyatlı gibi geldi, oradaki fan iyi soğutma sağlar mı, işe yarar mı? DFI Lanparty almayı zaten düşünüyordum. Ama X48 chipsetli modeli yerine P35 chipsetlisi bana daha uygun gibi.

Buradaki:http://www.teknobull.com/index.php?do=catalog/product&pid=28

Bir de bu lanpartylerde eski DVD-Writer'ımı takabileceğim IDE girişi var mıdır? Kart özelliklerinde bulamadım, gözden falan kaçırıyorum sanırım. (edit: varmış)

Gigabyte GA-P43-ES3G ve MSI P43T-C51 modelleri de ilgimi çekti, bu kartlar hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frylock -- 7 Şubat 2010; 16:40:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.