Şimdi Ara

Anakart tavsiyesi ve karar kıldığım diğer parçalara yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili donanımhaber ailesi, 2 haftalık okuma-araştırma-öğrenme ve fikir sahibi olma sürecimin sonuna geldim ve toplayacağım parçalara karar kıldım. Karar veremediğim anakart seçimini size bırakmak ve karar verdiğim parçaları son kez sizlere danışmak istedim. İşte kasamın son hali;

Kasa: Akasa Freedom XONE X2 600W Performans Kasası - 96,61$ - 173,90 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci: AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 116,66$ - 209,99 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül PC Belleği (CMZ4GX3M1A1600C9)(Siyah) - 37,26$ - 67,07 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (111800020R) - 159,00$ - 286,20 TL (KDV Bizden!)
    SSD: Team Xtreem S2 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD - 127,77$ - 229,99 TL (KDV Bizden!)

Bu sisteme diğer parçaların fiyat seviyesine uygun, biraz geleceğe de yönelik, sorun yaşatmayacak bir anakart tavsiye etmenizi bekliyorum.. Ayrıca seçtiğim parçalarla ilgili olumlu/olumsuz yorumlarınızı da lütfen eksik etmeyin. Maddi durumu pek iyi olmayan biriyim ve tekrar tekrar para harcama şansım yok, ince eleyip sık dokudum en doğru seçimleri yapmaya çalıştım. Bu yüzden olumsuz görüşleriniz şiddetle dikkate alınacaktır ve olumlu görüşleriniz de iç rahatlatacaktır şimdiden teşekkürler.

• Sistem parçaılar uygun anakart bunu öneririm mobil olduğum için şuanlık ayrıntılı araştıramadım bunu öneriyorum http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-880gm-usb3-880gm-usb3-am3-amd-880gsb710-ddr3-1800mhz-(oc)-vga&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=48400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler. Bir de Akasa Freedom XONE X2 kasa ile SSD uyumsuzluğu gibi bir durum yaşamam değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-990fx-extreme3-amd-990fx-am3-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart.html bunu ol panpa

şuan en çok bu anakarta yakınım. ama hala yeterince fikir sahibi değilim ve gözüm kapalı alıyor gibi hissediyorum. overclock yapılıyor mu bu kart ile rahatca, uzun ömürlü mü, kullanıcılarından olumsuz yorumlar var mı, problem yaşatır mı, ısınma sorunu yapar mı gibi sorular aklımı kurcalıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.