Anakartım ECS A740GM-MHT2000 DDR2 VGA+GLAN+SATA 16X özelliği aşağıdaki gibidir.Benim sorum şu an anakartıma takılı 2.GB RAM var. bilgisayarıma Call Of.Duty 5 yükledim oyunu açınca sesi var görüntüsü yok.2 gb rama ek olarak kaç gb ram eklersem oyunun görüntüsü gelir.Beni en çok düşündüren anakartın özellikleri arasında Grafik Bellek En çok 700MB paylaşımlı diyor ne demek istiyor acaba.Ben şöyle yorumluyorum istersen ramı 4 gb çıkart grafik belleği en çok 700 MB olur.acaba böylemi.
Yonga Takımı AMD® 740G & AMD® SB700 İşlemci Desteği AM3,AMD Phenom/Athlon™ 64 X2 Dual Core işlemci Soket Tipi Socket AM2+) Veriyolu Hızı Hyper Transport Bellek Desteği DDR2 Bellek Hızı 800/667/533MHz Bellek Kapasite 8 GB 2 DIMM Grafik Arabirimi Tümleşik grafik Grafik Bellek En çok 700MB paylaşımlı PCI Yuva 2 adet PCI Express x1 1 adet PCI Express x16 1 adet Ethernet Gigabit Tümleşik Ses 6 kanal ses Sabit Disk (ATA) 1 adet Sabit Disk (SATA) 6 adet RAID Var SATA RAID 0,1 USB 2.0 10 adet Ölçüler (GxYxD) 244mm*210mm Boyut Mikro ATX Ayrıntılar 1 DVI çıkışı Garanti Süresi 2 Yıl
Yukarıdaki yazıma ek olarak şöylede sorulabilir. Bu anakartla call of 5 veya benzeri oyunları oynayabilmek için ram mı eklemeliyim yoksa ekran kartımı takmalıyım. ve hangi ram veya ekran kartı uyumlu çalışır.teşekkürler.
Büyük ihtimal dahili ekran kartındandır.O ekran kartı yetmez.Yeni bir ekran kartı alırsanız sorununuz hallolur.
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero
Büyük ihtimal dahili ekran kartındandır.O ekran kartı yetmez.Yeni bir ekran kartı alırsanız sorununuz hallolur.
Anakartımla uyumlu olan hangi ekrankartını tavsiye edersiniz. GEFORCE 9400 GT 1GB PCI böyle bir ekran kartı uyumlu olurmu tşk.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme