Şimdi Ara

Anakart Ve İşlemci Önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Topluyacağım Pc İçin Anakart Ve İşlemci Alcağım Ama Bu Konuda Sizlerin Önerilerine İhtiyacaım Var.

LGA 1050 1055 1056pin Uyumlu Önerebileceğiniz Anakart Ve İşlemci Modeli Varmıdır ?

Anakartı Sıfır İşlemciyi 2. El Almayı İstiyorum. Bütcem Anakart İçin MAX 200 Lira İşlemci İçin MAX 300 Lira ( İkinci El )

Diğer Alcağım Donanımlar

Corsair vendeance 8gb 1600 ram soğutuculu
    corsair ls 120 gb ssd
    nvdia gt420 / gt630 ekran kartı
    corsair gs600 power

• nefestoo kullanıcısına yanıt
    İntel yerine amd alsan daha iyi olmaz mı o bütçeye? Mutlaka intel mi olmalı. Bir de ssd koyacağın sistemin ekran kartı ne öyle hiç olmamış
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Hocam AMD İşlemciyi İyi Görmüyorum. İntel'den Daha iyi özelliklere sahip ewt ama birisi Pc'nin İşlemcisini Sorduğumda AMD Deyince Farklı Bakıyor İntel Deyince Farklı Bakıyor Sizde Tahmin Edebilirsiniz Bu Durumu ? Oyun Oynamıyorum Pc'de O Yüzde Basit Bir Ekran Kartı Almayı İstedim Ancak Onuda Almıyacağım Şimdilik Şuanki Pc'nin Ekran Kartını Kullanıp İleride İyi Birşey Almak Daha iyi olur.

2. El İşlemci Alcağım

1366 pin i7 işlemciler çok ucuz ama o modelde anakart modeli çok az var

2011pin olanlar ise çok fazla pahalı diğerlerinde ise sadece i5 alabilirim sizce intel anakart ve işlemciyi nasıl seçmeliyim ?
  • nefestoo kullanıcısına yanıt
    Yani bilemiyorum ben hiç yaşamadım öyle bir şey. İnteli kullanıyoruz diye uçmuyoruz. Fanboyluk olur o. Ben bütçeme göre intel topladım ama daha az bütçem olsaydı amd toplardım. Kaldı ki amd iyi çıkış yapıyor bundan sonra belki de amd toplarım. Öyle düşünme. Ama işte verdiğin bütçeye göre de intel işlemci alacağına amd'nin daha performanslı işlemcisini alırsın.

Ekran kartı için onları alacağına hiç alma o zaman. Madem oyun da oynamıyorsun onboardla idare edersin şimdilik. O kartlara para verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 26 Ocak 2014; 20:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Yani bilemiyorum ben hiç yaşamadım öyle bir şey. İnteli kullanıyoruz diye uçmuyoruz. Fanboyluk olur o. Ben bütçeme göre intel topladım ama daha az bütçem olsaydı amd toplardım. Kaldı ki amd iyi çıkış yapıyor bundan sonra belki de amd toplarım. Öyle düşünme. Ama işte verdiğin bütçeye göre de intel işlemci alacağına amd'nin daha performanslı işlemcisini alırsın.

Ekran kartı için onları alacağına hiç alma o zaman. Madem oyun da oynamıyorsun onboardla idare edersin şimdilik. O kartlara para verilmez.

1050pin olan Gigabyte GA-H81M-D2V Modeli Anakart Çok Hoşuma Gidiyor. Ancak İşlemci olarak 1050 pin 2. el hiç yok. sıfır i3 veya i5 almak sizce nasıl olur ekran kartıda almam şimdilik dediğiniz gibi bu sayede bütcede i5'e yer kalır diye düşünüyorum sizin bu konuda yorumunuz ne ?

birde 1366 pin i7 işlemciler çok ucuz neden böyle anlam veremiyorum sizce bunun sebebi nedir ama 1366 pin'de anakart bulmak zor hepsi 2.el ama çok pahalı şaşkınım bu durumda :(

• Amd deyince farkli intel deyince farkli bakiyo diyen kimmis.
    O her kimse pc de çığır açmış tebrik et onu.insanlarin kulaktan dolma bilgileri ve onyargilari oldukca bi adim atamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart ve İşlemci Uyumu ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

Amd deyince farkli intel deyince farkli bakiyo diyen kimmis.
    O her kimse pc de çığır açmış tebrik et onu.insanlarin kulaktan dolma bilgileri ve onyargilari oldukca bi adim atamazlar.

Pin Sıralamasını Bilmiyorum Pinin ne olduğunu bugun öğrendim çünkü =) anakart çok hoşuma gitti işlemci fiyatı dolardan dolayımı arttı acaba ? normalde o fiyat değildide.
    İnsanların Önyargıları umrumda değil aslında ama iyi seçimler yapmak istiyorum sadece intelin bir adı var herkes olumlu bakıyor. satmaya kalktım diyelim pc'yi işlemciyi soruyorlar modelini hızını bildikleri tek şey bu. satarkende cazip bir sistem yapmak için inteli seçtim.

1050p i5 işlemci almaya karar verdim. yorumlarınız için teşekkür ederim
  • 1050 derken?

• 1150 hocam bu kadarda takmayın kafamda milyonlarca rakam dönüyor tuşa yanlış bastık diye =) alemsiniz bilmiyorsunuz heralde yeni nesil 1050 işlemci =) 16 çekirdek
  • Ya kardes tamam sen haklisin git o zaman dedigin o islemciden al.insanlara yardimci olmaya calismak hata oldu artik

• insanın biraz espiri anlayışı olur teşekkürler hakketen
  • Kusura bakma arkadas biz anlamayiz espriden filan nabacan iste

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.