Arkadaşlar merhaba.. Başlıkta da belirttiğim gibi öncelikle işlemcimi değiştirmek istiyorum,ama bundan önce mecburen anakartımı değiştirmem gerekiyor. Dün biraz aceleci davranıp ilk önce ramlerimi değiştirdim,en azından bir süre daha beni idare etsin diye. Şimdi sizlerden ricam özellikle açık dünya temalı online oyunları rahatça oynayabileceğim(DayZ,H1Z1 vs) bir işlemci önerisi(AMD olursa çok memnun olurum). Buna bağlı olarak ta bir anakart önerisi rica ediyorum. Şuan pc'min üzerinde AMD A8-3870 İşlemci,16 GB DDR3 1600 mhz'lik ram ve 2 GB-512 Bit'lik bir ekran kartı bulunmakta. Bütçeme gelince de işlemci için 500-750 TL arası bir fiyat düşünüyorum,yine de önerilere açığım.Anakartlar konusunda çok fazla bir bilgim olmadığı için şu kadar bütçem var diyemeyeceğim ne yazıkki. Her türlü yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
amd sistem için bekleseydin keşke zaten çok fazla çeşit yok o fiyatlara fx serisi işlemci alırsın ramlerini takabileceğin anakart alsan olur.
Aslında şuan kafamda var ama güvenemediğimden sizlere danışayım dedim. Msi A88XM-E35 V2 anakart ve AMD A10 7890K 4.1 Ghz işlemci almayı düşünüyorum.Dediğiniz gibi ramlerime de uyumlu.
neden apu alıyorsun yine ekran kartını kullanmayacak mısın?
Bilmem gözüme o çarpmıştı :) AMD FX X8 8350 modeli de olabilir.En çok verim alabileceğim modeli arıyorum
apular işlemci olarak iyi değil ki sen eğer ekran kartı kullanmıyorsan onboard ekran kartı gibi yüksek performans veren gpu da içeriyor. biraz geç oldu ama yeni am4 işlemcileri bekleseydin yeni anakart yeni işlemci alırdın. Ama ddr4 oldugu için ramlerini kullanamazsın.
Harici bir ekran kartım var,onu da kullanmayı planlıyorum,evet ramleri biraz erken aldım sanırım o yüzden şuanlık mecburen Fx8350 ye mahkum kaldım gibi görünüyor :) gerçi benchmark testlerine baktım ve intel i5 6600k ile karşılaştırdığımda fx8350 oldukça önde görünüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme