Şimdi Ara

Anakart ve Power Yandı yardım ltf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pc pentium dual core pc nin markası casper ve garantisi hale var ama voltaj degişikligi
    garanti dışıymış heralde
    şimdi bana ne yapmamı önerirsiniz
    pc yi götürdügüm ilk adam servis parasi hariç 200 tl istedi
    anakart ve power için bu yüksek bir fiyat
    siz ne yapmamı önerirsiniz
    yani kendim anakart ve power alıp kendimmi takam
    ne marka özellikklerini filan sölerseniz sevinirim

edit : beyler lütfen bi yön gösterin inanın ne yapacagımı bilmiyorum şu an
    2 haftadır hiçbir şey yapmadan pc duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEvsALL -- 8 Mayıs 2009; 9:41:54 >

• güncel
  • o nasıl bir bahane voltaj değişikliğigaranti dışıymış hocam sen garanti yolunu iyice zorla hatta biraz rezalet çıkarma yoluna git çünkü maalesef bu insanlar bu tip şeylerden anlıyorlar.... birde markalı bilgisayar kurbanlarının arasına hoş geldiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacano

o nasıl bir bahane voltaj değişikliğigaranti dışıymış hocam sen garanti yolunu iyice zorla hatta biraz rezalet çıkarma yoluna git çünkü maalesef bu insanlar bu tip şeylerden anlıyorlar.... birde markalı bilgisayar kurbanlarının arasına hoş geldiniz....

rezalet çıkarıyımda garanti belgesinde garantiyi bozanlar arasında voltaj degişikligide yazıyor
  • peki poweri biri istiyerek yakabilirmi yani böyle birşey mümkünmü birisinden şüphe ediyomda
  • http://www.casper.com.tr/tr/ct-aspx/TeknikDestek.aspx?intPageNo=116&strHitCountParam=2|28|0|390|809 lınkten sıze en yakın baska yetlıkı teknık servısı bulup onunla gorusun derım

calısırken powerın uclarından bırını kısadevre yapabılırlerse tabıkı zarar gorur ama dusuk ıhtımal dıye dusunuyorum
  • yaaa sanki ben bu voltaj oynamalarında elektirik idaresi sorumlu olacağı ve bunları karşılayacağına dair bir kanun çıktı diye biliyorum onu bir araştır ama ümtlendirmek istemem
  • ne saçma bi şey yaa seve seve garantiye almaları lazım cihazın psu sunu herifler koyuyo yanarsada onların kullandıkları psunun yetersizliğindendir.buda üretici sorununa girer dayat tüketici haklarında arkadaşlar var üzer sizi de. bak bakalım nasıl alıyolar türkiyede buna uyuz oluyorum arkadaş biraz insanları iyi nietli veya saf görünce garanti dışı:P götür arkadaşım almazlarsada garintiye. git şikayet dilekçesi ver!!!!bu arada voltaj sorunlarına elektrik idaresi bakar doğru yalnız evde prizde takılı olan bütün eşaların uçması gerekli...yada komple apartmanın bütün hanelerinin cihazları zarar görmeliki ilgilensinler...bu sorun tamamen üretici hatasıdır bu büyük firmaların insanları kandırmasına dayanamıyorum arkadaş anlamıyorum nedir bu almayın etmeyin dioruz gidip hazır pc alıyosunuz yazık yani!!!size yazık hem paranızdan hem kullandığınız cihazdan oluyosunuz!
  • aynen öyle.

1. servise götür voltaj değişikliği iddia ediyorlarsa rapor tuttur.

2. O raporla beraber elektrik idaresine dilekçe ver.

3. 15 gün içinde cevaplamak zorundalar

4. Cevaba göre kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetine gidebilirsin.

5. Prosedürlerin tamamı internette, tüketici derneklerinin vs. sitelerinde, sanayi bakanlığının sitesinde var.

6. Sakın çekinme, çekingen olma,

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 8 Mayıs 2009; 4:54:08 >
  • güncel
  • Voltaj sorununu öne atıyorlarsa Ar-ge bölümündeki çok bilmiş arkadaşlar hazır sistem yaparken adam gibi güç kaynağı taksınlar sistemlerine, kayıtsız şartsız ilgilenmek zorundalar...

Tüketici hakem heyetine başvurun noter ihbarlı bir bildiri gidince akılları başlarına gelir, ne rezilliktir bu abicim ya malı sat sonra ne halin varsa gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 8 Mayıs 2009; 9:54:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.