Şimdi Ara

Anakart ve VGA ile ilgili sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Anakartımı ve ram'imi değiştireceğim. Fakat birkaç sorum var yanıtlarsanız çok sevineceğim.
    Şimdi benim anakartım 478pin. Almayı düşündüğüm anakart tabiki 775. Alırsam nasıl bir problemim olacak ? Kasaya mı uymuyor ? Gözlemlediğim kadarıyla boyutları farklı. Bunun dışında , şu anda ekran kartım Radeon 9200se. Sanırsam agp oluyor. Yeni alacağım anakartın vga arayüzüne PCI-E x16 demişler. Ekran kartımı da değiştirmek zorunda mıyım ? Birde 120-130 ytl arası asus anakart önerebilir misiniz ? Çok teşekkürler , iyi günler...

ps: intel olucak anakartım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihtziy -- 8 Haziran 2007; 20:36:19 >

• Yeni anakart alınca yeni işlemci, ekran kartı ve ram almalısın.
  • yani 478 pin , agp bir anakart alsam herangi bi problemim olmaz ?
  • 775 pine geçersen işlemci ve anakartı değiştirmen gerekli ama ddr 400 ve agp slotlu 775 ler kalktı piyasadanyani 2. el bulursun
    örnek bi model asus p5p800
  • teşekkür ederim bilgiler için , açık konuşmak gerekirse benim anakartı değiştirme sebebim ddr'a geçmek. şu anda ga-8smmlp anakartım var ve ddr desteği yok. Onun için şu anda 478 pin bir anakart arıyorum. 1gb ddr ram'im hazır. Sanırsam 478 pin anakartlar da pisyasada yok artık ? Asus'un P4P800 öneriyorlar. Ne dersiniz alayım mı ?
  • arkadaşım p4p800 tabiki güzel bir anakart, performanslıdır. sıfır 478 pin+ddr1+agp anakart almayı düşünüyorsan daha önce forumumuzda yazdığımız şu konuya bir göz atmanı tavsiye ederim

http://forum.donanimhaber.com/m_14732569/mpage_1/key_//tm.htm#14736727

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckid -- 9 Haziran 2007; 23:54:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.