Şimdi Ara

ANAKARTA UYUMLU PARÇALAR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pc sihirbazlari var. anakarta göre uyumlu parçaları listesiyor. arama motoruna pc sihirbazı yazarsan. siteler çıkar karşına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: Godlessfrog

Aynen..:D Sağol dostum...

Sen de sağol kardeşim.. Sonucu bana bildir yine..

PSU'nun garantisi yokmuş, ama normalde markanın 5 yıl garantisi var diyo eleman... Ekran kartı gelsin de bakarım PSU'nun çaresine...
  • quote:

PSU'nun garantisi yokmuş, ama normalde markanın 5 yıl garantisi var diyo eleman... Ekran kartı gelsin de bakarım PSU'nun çaresine...

O nasıl oluyormuş ben anlamadım.. Eleman da 2. el almış demek ki ürünü.. boşver, garantisi olmayan cihaza para verme kardeşim.. :) 150 liraya daha iyisini alamasan da, en azından garantili ve çok da kötü olmayan bir model alabilirsin..

Ekleme:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5654

Bu ürün hemen hemen aynı fiyata işini görecektir kardeşim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 3 Aralık 2013; 20:02:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

pc sihirbazlari var. anakarta göre uyumlu parçaları listesiyor. arama motoruna pc sihirbazı yazarsan. siteler çıkar karşına

Teşekkürler kardeşim, bu parçalar işimi görür gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

O nasıl oluyormuş ben anlamadım.. Eleman da 2. el almış demek ki ürünü.. boşver, garantisi olmayan cihaza para verme kardeşim.. :) 150 liraya daha iyisini alamasan da, en azından garantili ve çok da kötü olmayan bir model alabilirsin..

Ekleme:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5654

Bu ürün hemen hemen aynı fiyata işini görecektir kardeşim:)

Çoookkk sağol kardeşim, valla epey uğraştırdım seni, gelişme oldukça haberdar ederim...

• quote:

Çoookkk sağol kardeşim, valla epey uğraştırdım seni, gelişme oldukça haberdar ederim...

Rica ederim arkadaşım.. Tamam, haberleri bana bildir tekrar, ona göre ayar çekeriz yine:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.