Selamün aleyküm beyler benim anakartım ECS EliteGroup A790GXM-A sizce bu iyimi ve buna göre işlemci ve ekrankartı önerisi istiyorum 2 sine bütçe max 550-600 düşündüğüm ekrankartı asus hd7790 2gb 128 bit oc lu olan 270 tldi vatanda işlemcide amd nin 6 çekirdekli olanı 3.5 ghzli sizce bunlar iyimidir önerilerinizi bekliyorum ve bu anakarta uyarlarmı şimdiden teşekkürler.
Beyler yardım uyarmı bu anakarta bunlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: furkan176
Beyler yardım uyarmı bu anakarta bunlar ?
fx6300 ise almayı dusundugun işlemci malesef bu anakarta uymuyor.
Uymaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
Uymaz.
Am2+ soketli işlemcilere bakıcaksın.
quote:
Selamün aleyküm beyler benim anakartım ECS EliteGroup A790GXM-A sizce bu iyimi ve buna göre işlemci ve ekrankartı önerisi istiyorum 2 sine bütçe max 550-600 düşündüğüm ekrankartı asus hd7790 2gb 128 bit oc lu olan 270 tldi vatanda işlemcide amd nin 6 çekirdekli olanı 3.5 ghzli sizce bunlar iyimidir önerilerinizi bekliyorum ve bu anakarta uyarlarmı şimdiden teşekkürler.
İşlemci: AMD Phenom II X4 955 BE 3.20 GHz 8 MB Cache (125 Watt TDP)
İşlemci: AMD Phenom II X4 955 BE 3.20 GHz 8 MB Cache (125 Watt TDP)
Herkese mesajları için teşekkürler ekran kartı hd 7790 ama işlemcide bilemedim vatandan alıcak bir model varmı acaba bide uyan en iyi işlemci hangisi olur çoğu oyunu açmasını istiyorum birde benim ram 2gb yeterli olurmu?
Herkese mesajları için teşekkürler ekran kartı hd 7790 ama işlemcide bilemedim vatandan alıcak bir model varmı acaba bide uyan en iyi işlemci hangisi olur çoğu oyunu açmasını istiyorum birde benim ram 2gb yeterli olurmu?
İşlemci olarak Vatan'dan alabileceğin senin anakarta uygun bir model yok kardeşim.. Başka sisteden şu işlemciyi alabilirsin:
Elinde 2 GB RAM varsa, link verdiğim 2 GB RAM'i de al mutlaka.. Toplam 4 GB olursa RAM, oyunlarda daha az kasma sorunu olacaktır:)
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
İşlemci olarak Vatan'dan alabileceğin senin anakarta uygun bir model yok kardeşim.. Başka sisteden şu işlemciyi alabilirsin:
anakartın 6 çekirdekli phenom II destekliyor gönül rahatlığyla alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: kasidokostas
çok teşekkürler yardımların için birde bunun sıfırını bulmak imkansızmı?
quote:
Alıntıları Göster
evet uyar benim anaktımda seninkide am2+ (am3 işlemcilerin hepsi geriye dönük olduğundan 780g 790gx ve 790fx lerde çalışır ama ramlerini 1066 ddr2 alırsan daha iyi sonuç alırsın özellikle oyunlarda
quote:
evet uyar benim anaktımda seninkide am2+ (am3 işlemcilerin hepsi geriye dönük olduğundan 780g 790gx ve 790fx lerde çalışır ama ramlerini 1066 ddr2 alırsan daha iyi sonuç alırsın özellikle oyunlarda
tamam çok teşekkürler
quote:
quote:
tamam çok teşekkürler
Alıntıları Göster
phenom ıı x6 1055 t 2.8 ghz ve 1075 t 3.0 ghz modeli garanti veriyorum kesinlikle uyuyor 1090 t 3.2 ghz ve 1100 t 3.3 ghz modeli biraz muamma olabilir bios desteği görünmüyor denemen lazım