Şimdi Ara

Anakartıma Uygun En Yüksek Ekran Kartı (P5K SE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 yılında topladığım Asus P5K SE anakarta sahip bir bilgisayarım var. Ekran kartım Ati Radeon 5450. Bilgisayarda hâlâ her işimi görebiliyorum ancak CS:GO oynarken zorlanıyorum. Dolar 2.50 olduğu için yeni pc toplama konusunda kararsızım. Anakartıma uygun daha yüksek bir ekran kartı mevcut mudur? Grafik performansını nasıl artırabilirim?

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320 @ 1.86GHz
    Psu: Xilence 420w

• Flowist kullanıcısına yanıt
    Önce Q9x50 işlemci bulun 2.el.Tavsiyem Q9550 ve üzerini almanız.Şu anki 4xxx serisi i3 işlemciler kadar yeterli bir işlemcidir.Bir miktar overclock yaparsınız. Tek gpulu bütün pci exp ekran kartlarını kullanabilirsiniz.Tabii güç kaynağınız da önemli. Ve raminiz ne kadar?Yani masraf etmeye değip değmeyeceği konusunda net birşey söylenebilmesi için komple sistem özelliklerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 12 Şubat 2015; 19:41:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Önce Q9x50 işlemci bulun 2.el.Tavsiyem Q9550 ve üzerini almanız.Şu anki 4xxx serisi i3 işlemciler kadar yeterli bir işlemcidir.Bir miktar overclock yaparsınız. Tek gpulu bütün pci exp ekran kartlarını kullanabilirsiniz.Tabii güç kaynağınız da önemli. Ve raminiz ne kadar?Yani masraf etmeye değip değmeyeceği konusunda net birşey söylenebilmesi için komple sistem özelliklerinizi yazarsanız sevinirim.

+1
  • 2x2 Gb DDR2 ram var.
  • R9 280 falan taksa tam performans çalışır mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowist

2008 yılında topladığım Asus P5K SE anakarta sahip bir bilgisayarım var. Ekran kartım Ati Radeon 5450. Bilgisayarda hâlâ her işimi görebiliyorum ancak CS:GO oynarken zorlanıyorum. Dolar 2.50 olduğu için yeni pc toplama konusunda kararsızım. Anakartıma uygun daha yüksek bir ekran kartı mevcut mudur? Grafik performansını nasıl artırabilirim?

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320 @ 1.86GHz
    Psu: Xilence 420w

öncelikle cs go nun sistem gereksinimlerinde min işlemci E6600,elindeki işlemcide bu oyun için yeterliliği karşılamıyor,dolayısı ile sadece ekran kartı alsanda oyundan beklediğin verimi alamayabilirsin..eğer sadece bu oyun için birşey ler yapmak istiyorsan forumda 70-80tl gibi E8400 gibi modeller vardı(son dönem pek takip etmedim)..kısaca bu model gibi 3ghz civarı çift çekirdek bir model E7000 seriside olur bu oyun işini görür,ekran kartı olarak oyun belirli bir model belirtmemiş..256mb dx9 desteği diyor..bu sebeple konu sadece cs go ise önce işlemciyi değiştirip bir dene derim..almışken biraz daha iyisi olsun dersen 4 çekirdek q8400 gibi modeller 120tl seviyesinde..bu modellerin sıfırları yok zaten

•  Anakartıma Uygun En Yüksek Ekran Kartı (P5K SE)

İşlemciyi de değiştirsem iyi olacak tabi. Anakartım HD7850 ya da R9 270X Vapor-X taksam tam olarak destekler mi? Ekran kartında performans kaybı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flowist -- 14 Şubat 2015; 14:49:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.