arkadaşlar şimdi yeni bir ekran kartı alıcam önerileriniz ne olur ve en önemlisi anakartı değişmem gerekmi fx işlemcimden pek randıman alamıyor gibiyim.anakartın üstünde gizli cekirdek acma butonu var bi yararınıda pek göremedim sizin yorumlarınız ne olur? yardım!!
quote:
Orijinalden alıntı: loko6161
arkadaşlar eski pcmi değiştirdim ve pc min son hali
amd 8120 fx işlemci
asus m5a87 anakart
asus 3870 512mb ekran kartı
THERMALTAKE CONTAC21 işlemci soğutucu
cooler master extreme power duo 600w psu
GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ ram
In Win Mana 136 Kasa
HP x2301 23 "3ms LED Monitör
seagate 500 gb 7200rpm harddisk
arkadaşlar şimdi yeni bir ekran kartı alıcam önerileriniz ne olur ve en önemlisi anakartı değişmem gerekmi fx işlemcimden pek randıman alamıyor gibiyim.anakartın üstünde gizli cekirdek acma butonu var bi yararınıda pek göremedim sizin yorumlarınız ne olur? yardım!!
fx işlemcilerde çekirdek açma diye bişey yok eskide kaldı onlar. diğeride anakart eski çipset var. 990 çipli kartlara bakmanı tavsiye ederim.
gerek yok ekran kartını değiştirseniz yeterli işlemciyede 4.2 ye oc çekseniz yeterlidir.
muhtemelen tek kart kullanacağın için 970 çipset işini görür..forum 2 el de asus m5a97 ler 120-130 tl ye (3-4 aylık) satılmakta...2 el kısmına bakmanı tavsiye ederim..kolay gelsin
teşekkür ederım galiba anakart ile ekran kartını değişiceğim yorumlarınız için çok teşşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme