Şimdi Ara

Anakartımın 1 parçasının adı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anakartımda resimdeki işaretli yerdeki siyah kutu yandı bi yere götürdüm onu çıkarttılar çalışacak dediler önemsiz parça dediler ama usb 2.0 çalışmıyor başka bir tamirciye götürdüm onlarda parçanın adını öğren onu geri takalım büyük ihtimal usb 2.0 ın çalışması için gerekiyordur dedi kısaca bu siyah kutunun ismi lazım bana.

anakartın markası gigabyte ma770t-ud3p

Anakartımın 1 parçasının adı lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan2 -- 7 Aralık 2010; 21:30:45 >

• yanlış hatırlamıyorsam kuzey köprüsü olması lazım.. usb'lerde ordan çalışıyor diye biliyorum.. yine de diğer arkadaşlar fikir almanı tavsiye ederim..
  • O sey kuzey koprusu falan değil .

Kuzey koprusu soğutucunun altındadır. Ayrıca o olmazsa bırak USB'leri anakart komple çalışmaz.

O parçayı çıkartanlara gitsene, arkadas o çıkarttığınız sey neydi diye?
  • Bu konudan bitane daha vardı orda da arkadaşın belirttiği gibi ,o çip firewire kontrolcüsüdür
  • yanlış bilgilendirmem için özür dilerim..doğru bilgilendirme içinde teşekkür ederim..
  • üstünde ne yazıyor ?
  • USB 2.0 koprusu... tam isimden bahsetmek gerek.. bu tip entegrelerin uzerinde marka ve seri numarasi bulunur.. O marka ve seri numarasinin aynisini bulup, ondan taktirman lazim..
    Buyuk olasiliklar anakart kitapciginda kisaca ismi seri numarasi gibi yazar..

hemen google'da buldum buyuk fotosunu...
    Bir modelde; Chip'in uzerinde; JP markasi yaninda 85AB3XW, altinda TSB43AB23
    Baska bir modelde Chip userinde JP markasi yaninda 88A5N2W, altinda TSB43AB23

tedarik ederken bu seri numaralarini kullanirsaniz sorun olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 9 Aralık 2010; 13:19:34 >
  • aynı soruyu sorduğun diğer başlıkta cevabı verilmiş...

http://forum.donanimhaber.com/m_45048161/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.