Şimdi Ara

Anakartımın modeli yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz anakartım sitesinde yok (Foxconn sitesindeki resimlerin hepsini nerdeyse karşılaştırdım) bilgisayarım açılmadığından açıp ta bakamıyorum yardım edin
     Anakartımın modeli yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• g41 desem g41 degil elimizden cok gecti taniyorum, bu biraz g31 e dogru cekiyor ama g31 olsa dahi modelini söylemem mümkün degil
  • Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim

Foxconn sitesinden g41 olsun g31 olsun ne bileyim 775soketli diğer işlemciler olsun resimlerini karşılaştırdım benimki hiç birine benzemiyor anlamadım gitdi.

• cpu z yükle

• bilgisayarım açılmadığından açıp ta bakamıyorum

• sahibinden bakın bakalım varmı aynısı
  • Lpt port uzerinde g31 yaziyor hp del gibi markali bir pcden cikmadir o yuzden yazmaz markaya ozel uretimdir driver icin ariyorsaniz ses ve ethernet cipinin modeline gore benzer foxcon suruculerine bakilir
    http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000456

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Lpt port uzerinde g31 yaziyor hp del gibi markali bir pcden cikmadir o yuzden yazmaz markaya ozel uretimdir driver icin ariyorsaniz ses ve ethernet cipinin modeline gore benzer foxcon suruculerine bakilir
    http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000456

Driver için değilde bios dosyasını bulmam lazım linktekinin biosu olurmu?

• Bios icinse olmaz tam modeline gore olmali birsekilde hangi pcden ciktigini ogrenip onun sitesinden bakmalisiniz . Birde kart calisiyorsa bios guncelleme sebebiniz nedir

• quote:

Bios icinse olmaz tam modeline gore olmali birsekilde hangi pcden ciktigini ogrenip onun sitesinden bakmalisiniz . Birde kart calisiyorsa bios guncelleme sebebiniz nedir

Yanlış bios güncellemesi yaptım cd rom la tekrar yükliycem de modelini bulamadım :S

• quote:

Orijinalden alıntı: fakir_üye

sahibinden bakın bakalım varmı aynısı

Baktım ordada bulamadım

• Yanlis bios yuzunden acmiyan karta cdromdan bios yukliyemezsiniz bence hic ugrasmayin zaten muadili anakartlar 50 -70 liraya 2elde bulunuyor

• quote:

Yanlis bios yuzunden acmiyan karta cdromdan bios yukliyemezsiniz bence hic ugrasmayin zaten muadili anakartlar 50 -70 liraya 2elde bulunuyor

Teşekkürler
    G31k bilmem neyin bios dosyalarını cdye Flash.bat ile atdım bilgisayara taktığımda cdyi tuhaf sesler geldi bence hala umut var :)
    Olmıycaksa yeni anakart yolu gözüktü demek :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.