Bildirim
anakartımın sıcaklıgı 94 derece
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hiç normal değil ama sanki okuyucuda bi hata var gibi anakarta elinle dokun bakalım yakarsa doğrudur normal bi sıcaklık geliyosa okuyucu yanlış ölçüyodur -
6 derece daha sıcak olsa su kaynar -
hiç normal değil 94 derece mb için çok yüksek 43 derecenin üstünü görmedim ben sabah öğlen sıcagında yük altında
o sıcaklıklarda dokundugumda elime cok sıcak geliyordu
sizin 93 derecenin anakart sensöründe bir problem oldugu için öyle gözüktügünü düşünüyorum -
Kasa içi ısı dağıtımında bir sorun var diyeceğim ama diğer parçaların sıcaklık değerleri normal.
Programda bir sorun olmasın başka bir programla deneyin isterseniz.
Everest olabilir mesela -
elinle kontrol et emin ol birde ilk fotodaki voltaj değerleri hiç düzgün değil bir an önce elindeki feel markalı psu cıkartıp kaliteli bir psu almanı tavsiye ederim. -
sensörlerde sorun var sanırım -
Bana bir sorun var gibi geldi. Diğer parçaların sıcaklıkları gayet normal. Ayrıca istesen de anakart bu kadar ısınamaz zaten. -
95 derece o makina çalışamaz çalışmaz hadi diyelim çalıştı nereye kadar ben deyim 1 saaten max süre o yüzden termometre bozuk büyük ihtimalle zira 90 derece anakar sıcaklını ölcen bir termometre varsa vede doğruysa bu bütün donanımı etkiler bi süre sonra hepsinin sıcaklıkları aynı hala gelirki falan filan doruysa makinayı servise deyilse termometreyi sök:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TecnoB -- 4 Ağustos 2008; 12:21:30 > -
tamamen FATAL eror -
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar dediginiz gibi sensörlerde bi problem var galiba elimle dokundum anakartın üzerinde ki sogutucuya hiç sıcak degil elimi bile yakmadı aldıgım yere geri götürmeye falan gerek yok herhalde -
quote:
Orjinalden alıntı: s3k0
elinle kontrol et emin ol birde ilk fotodaki voltaj değerleri hiç düzgün değil bir an önce elindeki feel markalı psu cıkartıp kaliteli bir psu almanı tavsiye ederim.
tavsiyen için sagol en kısa zamanda güçlü bi psu alacam voltajlar düşük mü yani pek anlamam da -
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
quote:
elinle kontrol et emin ol birde ilk fotodaki voltaj değerleri hiç düzgün değil bir an önce elindeki feel markalı psu cıkartıp kaliteli bir psu almanı tavsiye ederim.
tavsiyen için sagol en kısa zamanda güçlü bi psu alacam voltajlar düşük mü yani pek anlamam da
Voltajların normalden düşük, voltajların bu kadar düzensiz olması pek iyi bir durum değil, en kısa zamanda kesinlikle değiştirmeni öneririm ben de.. -
once bi bios update et derim...sonrada denildigi gibi psu yu degiştirmeye bak -
quote:
Orjinalden alıntı: xtreme55
quote:
Orjinalden alıntı: qtex
quote:
tavsiyen için sagol en kısa zamanda güçlü bi psu alacam voltajlar düşük mü yani pek anlamam da
Voltajların normalden düşük, voltajların bu kadar düzensiz olması pek iyi bir durum değil, en kısa zamanda kesinlikle değiştirmeni öneririm ben de..
harbiden voltajların bağzıları haddinden fazla düşük
-
biosta voltajlar normal gözüküyor ama programlarda düşük -
valla psu kaliteli bişey seç onu bunu bilmem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X