Şimdi Ara

Anakartin garip bolgesinden duman cikmasi ( guncellendi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok sık elektrik kesilen veya voltaj gidip gelmesi olan bir yerleşim yerindeyseniz voltaj koruyucu çoklu priz ve hatta ups almalısınız. benim bulunduğum bölgede de bu tür olaylar çok oluyor ve elektronik cihazlarını kaybedenler oldu. ben hem voltaj koruyucu çoklu priz hem de ups kullandığım için senelerdir bir sorunla karşılaşmadım.
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    hocam benzer durum benim de başıma geldi. anakart yandı değiştirdim hala görüntü gelmiyor işlemci ve ram hariç bütün parçaları denedim sorun yoktu. en sonunda işlemciyi garantiye gönderdim bakalım ne çıkacak... durumu çözerseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim
  • Anakarttan duman geldigini biliyoruz ancak beraberinde baska parcalarida goturmus olabilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Anakarttan duman geldigini biliyoruz ancak beraberinde baska parcalarida goturmus olabilir diye dusunuyorum

işlemci gitmiş olabilir. yukarda da yazdığım gibi benzer bi durum bende de oldu anakart+işlemci değiştirmek zorunda kaldım. şu anda bi sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor
  • Aynen islemci ve anakart gitti simdi elimdeki r7 250'yi satmaya calisiyorum ancak alicisi yok

o kartın satılması zor neden satıyorsun?
  • dismissed_fear D kullanıcısına yanıt
    Islemci icin para lazim kart 1 ay kullanildi 2 yil garantili ve gddr5 ama alicisi yok

anladım hayırlısı olsun etrafımda kart alacak olursa yönlendiririm
  • dismissed_fear D kullanıcısına yanıt
    Sagolun

• yeni olsanız neyse bile bile kartı yakmışsınız

yeri gelince sistem tavsiyesi verecek kadar bilgili oluyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bile bilemi ? apartmanin elektrik tesisati sorunluysa ve sık sık sarteller atiyorsa bu benim hatam mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Bile bilemi ? apartmanin elektrik tesisati sorunluysa ve sık sık sarteller atiyorsa bu benim hatam mi ?

sadece sizin evde gidiyorsa belli ki sorun var. ben okurken bile o sigortanın pc yüzünden atabilmiş olacağını düşündüm, bile bile lades olmuş sizinkisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc sigortayi attirdi desem o kadar guclu bir makine degil. Olan oldu artik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.