Tamam yaşın genç bişeyler öğrenmeye çalışman güzel ama birazda araştırmacı olman lazım.Ben ve tahmin ediyorumki burdaki biçok arkadaşımız sadece soru sorarak öğrenmedik herşeyi Merak ettiğim herşeyi önce internet'ten araştırır,kafamda parçaları biraraya getirmeye çalışıp en son takıldığım yerleri bende sorardım ama dediğim gibi birazda senin gayret göstermen şart!!!
ewet ben gayret gösteriyorum sadece kafama takılan yerlerdi bunlar sormak istedim anlayışınız için hepinize teşekkür ederim
eğer bilgisayar alma düşüncen varsa 2 ay bekle derim .çünkü yeni harddiskler ,ekran kartları ,anakartlar, işlemciler ve ramler çıkacak.bazıları diyebilir "e bu her zaman oluyor" ,evet ama bu sefer yeni nesilin güzel ürünleriyle buluşacağız.neler bunlar derseniz 1-socket 939 2-amd 64 socket 939 uyumlu 3-sata2 (bu konuyu bende tam bilmiyorum ) daha hızlı harddiskler 4-x700 ,x700pro yada 6600gt 5-500mhz lik ramler vs.....
yapı dizayn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme