Şimdi Ara

Anakartta uyumsuzluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni ekran kartı ve güç kaynağı alıcam anakartta uyumsuzluk falan yaşarmıyım?

lütfen cevap verirseniz çok iyi olur

• motherboard
    Üretici CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S
    Model CASPER NIRVANA NOTEBOOK (SOCKET 0)
    Sürüm 2.0
    Yonga Tedarikçisi Intel
    Yonga Modeli Ivy Bridge
    Yonga Revizyonu 09
    Güneyköprüsü Tedarikçi Intel
    Güneyköprüsü Modeli H61
    Güneyköprüsü Revizyon B3

böyle şeyler yazıyor ama
  • Gokyuzunucokamacokseven kullanıcısına yanıt
    hocam kasayı açabilirseniz anakartın fotoğrafını çekin veya modelini öğrenin o zaman daha kolay yardımcı olunabilir. verdiğiniz bilgiler çok kıstlı
  • Anakarta uyumsuzluk olmaz. H61 anakarr 1155 pin muhtemelen de i5 lerden biri vardir icinde...

Butce nedir keske yazsaydiniz?

Corsair vs 550 yanina da gtx 960 alinabilir butceniz el veriyorsa butce 500 liraya kadarsa direk 750ti alip takabilirsiniz psu almadan da.. Tabi 969 in yarisi kadar anca performans verir orasi ayri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Anakarta uyumsuzluk olmaz. H61 anakarr 1155 pin muhtemelen de i5 lerden biri vardir icinde...

Butce nedir keske yazsaydiniz?

Corsair vs 550 yanina da gtx 960 alinabilir butceniz el veriyorsa butce 500 liraya kadarsa direk 750ti alip takabilirsiniz psu almadan da.. Tabi 969 in yarisi kadar anca performans verir orasi ayri.

Evet aynen işlemcim intel core i5 3470 3.20@Ghz

asus gtx 750 ti almayı düşünüyorum

psuda almayı düşünüyorum çünkü psu 250W bu yüzden tehlikeye atmamalıyım bence
    750 ti a psu alma.. Psu alacaksan vs 550 yanina da gtx 950 960 al. Ya da 500w zalman psu alip yanina da r7 265x de alinabilir 750ti den daha performanslidir. 750 ti alinacaksa psu almayin ki kar edin..

• quote:

750 ti a psu alma.. Psu alacaksan vs 550 yanina da gtx 950 960 al. Ya da 500w zalman psu alip yanina da r7 265x de alinabilir 750ti den daha performanslidir. 750 ti alinacaksa psu almayin ki kar edin..

Peki sizce 750 ti nasıl bir kart?
    Orta seker 1366x768 de her oyunu oynatan az guc harcayan kart. 1080p de de mediumda oynatir oyunlarin yuzde 90 ini.. Asil olayi dusuk psu da isini gorebilmesi. Psu olsaydi onermem cunku ayni paraya daha yuksek performans alinabilir ancak 250w psu da kullanilamazdi.

• quote:

Orta seker 1366x768 de her oyunu oynatan az guc harcayan kart. 1080p de de mediumda oynatir oyunlarin yuzde 90 ini.. Asil olayi dusuk psu da isini gorebilmesi. Psu olsaydi onermem cunku ayni paraya daha yuksek performans alinabilir ancak 250w psu da kullanilamazdi.

Ben DX12 Hakkında endişeleniyorum simdi ben gtx 750 ti ekran kartını aldımı dx12 geçilirse ben dx11 demi kalıcam yani nasıl olcak bi bilginiz varmı bu konu hakkında
    Bisicikler olmaz dx 12 ye de level 1 olarak destekliyor olmasi lazim. Dx 12 only oyun cikmasina daha 3 4 sene var o zamana kim ole kim kala..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.