quote:Orijinalden alıntı: Kütüphane quote:Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz Doktora gitsene. Parmaklamaz seni merak etme. ahahh imzan süper Fikir izinli alıntı. Link ekledim sadece. Ama bugün bir çökertme daha yaşandığı için değişiklik yapsam mı diye düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz quote:Orijinalden alıntı: Kütüphane quote:Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz Doktora gitsene. Parmaklamaz seni merak etme. ahahh imzan süper Fikir izinli alıntı. Link ekledim sadece. Ama bugün bir çökertme daha yaşandığı için değişiklik yapsam mı diye düşünüyorum. hahahaha günde min. 3 kere çöktügünü düşünürsek senin için zor olur
quote:Orijinalden alıntı: Kütüphane quote:Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz quote:Orijinalden alıntı: Kütüphane quote:Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz Doktora gitsene. Parmaklamaz seni merak etme. ahahh imzan süper Fikir izinli alıntı. Link ekledim sadece. Ama bugün bir çökertme daha yaşandığı için değişiklik yapsam mı diye düşünüyorum. hahahaha günde min. 3 kere çöktügünü düşünürsek senin için zor olur Neyse citizen kendini geliştirene kadar tahammül edecez artık.