bu konular kimden dinlenir? nejdet ve tekin eski sanırım bu konuların baya bir kısmı kalktı elips hiperbolde falan hocalara geldik de eski müfredat oraları çekmemişler daha ceyhun hoca da eski bir tavsiyeniz var mıdır hoca ve kaynak olarak?
tekin on numara bence
sarıgagalıöküzgagalayıcı
kullanıcısına yanıt
hocam diğer konularda çok iyi de bu konularda yeni müfredata uygun mu ki?
müfredattan mı soruyorlar hocam geçen sene gördük
sarıgagalıöküzgagalayıcı
kullanıcısına yanıt
o da doğru hocam :D ama sanırım çoğu şeyi kaldırmışlar boş yere o formülleri ezberlemeye gerek yok güncel anlatan biri yok heralde şu an
Öğren gitsin hocam ne olacak, ben förmüllere ve örnek sorulara bakıp düz çözümlü kitaba girerek öğreniyorum öylede yapabilirsin
Biezard jer
kullanıcısına yanıt
hocam analitik geometride (çember dışında) ilk kısmında katı cisimlerde falan konuyu okuyup karekök lys çözdüm ama hoca anlatınca daha kalıcı oluyor bilmediğim şeyleri öğreniyorum
rez alan arkadaşlar epey araştırdım ama güncel video kenan kara dışında yok sanırım kenan karadan izlemeye karar verdim konuları konu anlatım videoları çok iyi değil ama olsun
Uzay geometri kalkmadi mi mufredattan?Ben mi yanlis biliyorum?
Heavyen2H
kullanıcısına yanıt
uzay analitiği kalktı uzay geometrisi duruyor
Tamamdir hocam tesekkurler
Hocam hangi fasikulu kullanacaksın
Rez
fasikül kullanmayacağım kenan karadan izleyip karekök yks geometri çözeceğim önerilen bir fasikül bulamadım varsa alırım ama
quote:
Orijinalden alıntı: charliekelly
fasikül kullanmayacağım kenan karadan izleyip karekök yks geometri çözeceğim önerilen bir fasikül bulamadım varsa alırım ama
up
fasikül ne aldınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme