Şimdi Ara

Analitik Geometri'nin Küçümsenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı küçümseme? Ben mi yanlış düşünüyorum? Bizim dershanede hocalar bir şey yok ya, böyle böyle diye özet geçtiler. Geçen sene 6-7 saat anca zaman ayırmışımdır bu peşin hükümden dolayı sonra yamulma hissi oluştu sınavda baktım bükülüyorum falan hani. Aynısı LTİ'DE de oldu. Ben sınava 25-0 geriden başlamışım. Siz de yapın aynısını eğer mezuna kalmak istiyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fonksiyon ve analitik bence aytnin omurgasi

• alfaaçısı kullanıcısına yanıt
    Bence de, az bir şey biliyorum diyerek olmaz, ya tam bilecen ya da hiç. Yarım ya da tamın bir tık altı ile çok soru yapamazsın ÖSYM'dr

• Ben de analitikten mezuna kaldım diyebilirim. Zaten en son işledik. Dedim kuralları ezberleyeyim, süre zaten bol yavaş da olsa çözerim. Çözemedim 😑

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geometrinin en sağlam iki konusu analitik ve katı cisimlerdir bence
  • kusura bakmasın o hocan ama 2019ayt analatik soruların bi baksın.ever konu olarak bişey yok ama zor sorular çözmen gerek analatikte.

• Formülleri ezberlemeyip nereden geldiklerini öğrenirsen analitik kolay tabi
    iki nokta arasi uzaklık pisagordan geliyor mesela ama yok öğrenci ezberliyor illa, kök içerisinde (x1-x2)^2+(y1-y2)^2 diye
    Pisagordan geldiğini bilmiyor sınav anında da ezber uçunca analitik zor. Sana zor tabi analitik. Matematik edebiyata benzemez ezberleyeyim iyi netler yapayım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 5 Kasım 2019; 19:2:13 >
  • Analitik bileceksin ki fonksiyonu anlayacaksın.

Fonksiyonu anlayacaksın ki ayt matematiği anlayacaksın
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    2019 ayt mattaki bi analatik sorusu var hala çözemedim iyi kösüyorlar analatikten

• Analitik geometri matematiği de geliştirdiği için sadece geometri konusu gibi bakılmamalı. Analitik geometri başlı başına yaşam biçimidir

• En sağlam sorular analitikten gelir küçümserseniz yamultur :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Doğru olabilir, dershanede öğrendiğim için ve de kitaptan kendim çalıştığım için ezberlemiş olabilirim geçen sene. Ama bu sene ezberlemedim hiçbir şey.
    Ama o iki nokta arasında uzaklığı biliyordum zaten.

• Ula ben bakıyorum da LTİ yapmamışım, geometri de yapmamışım iyi yapmışım yine

Evet ezberleyin siz de rakip eleyelim.

• hangi fasikülü tavsiye edersiniz
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Apotemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.