Şimdi Ara

Analiz : Windows Phone 8 uygulamalarının sadece yüzde 0.24'ü 512MB RAM ile uyumsuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RAM pahalı değil ama birkaç dolar pahalı olanından katlarca katı fazla kazanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipod touch 5 ve 512 ram ile su gibi real racing 3 oynuyorum. Yanına da yurt dışı s3 mini aldım. Her uygulama ve oyun elimin altında. İstediğim kadar oyun oynayım telefonun şarjı da bitmiyor. Ama gerçekten bunların derdi tüketiciyi memnun etmek filan değil. 512 ram ile 1 gb ram koymak arasında 2 dolar bile yoktur maliyet olarak. Sonuçta o çipi üretip oraya yerleştireceksin. İçindeki yongayı az bişey büyük yapacaklar sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

600 lira parayı beğenmeyen kendi çalışıp para kazanmamış insandır!! gelsinler 600 liraya aldığım discoveryi görsünler sonra o paraya neler alınabiliyomuş

Kimse 600 lira parayı beğenmediğini iddia etmedi. Fakat sizin şu an yaptığınızın adı; kendi malınızı övmektir.

F/P cihaz demek; her şeyi ölçülü bir şekilde yapan cihaz demektir. General Mobile; güncelleme garantisi veriyor mu, teknik servis ne durumda? Yarın telefonunuz bozulursa fiyat performans canavarı telefonunuza ne olacak, hiç düşündünüz mü?

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godless turtle -- 21 Temmuz 2013; 20:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

Tamam herkes oyun oynamaz ama oyunlar yeni telefonlarda önemli bir yer tutuyor,600 lira verip o oyunları oynayamadıktan sonra f/p demenin de bir anlamı kalmıyor , bir de stabil diyorlardı 512 MB ramli 3 yıllık Galaxy S NOva3ü kasmadan oynatıyorsa,512MB ramli wp8 cihazlar daha nova3ü açamıyorsa o stabiliteyi yirim,telefon alacak olsam 600 liraya gider galaxy ace 2 alırım , bütün oyunları kasamadan oynarım

adam stabiliteyi oyun oynamak sanıyor dağılın beyler wp8 i kapatıyoruz

Mesajımda stabilite=oyun oynamak gibi bir algı oluşturdum burda haklısınız ama ,benim eleştirdiğim nokta 600 liralık üstelik f/p denilen cihazlar şu oyunları açmamasıdır ,sadece stabiltenin bir anlam ifade etmediğini demek istedim, sizin veya benim için oyunlar önemli olmayabilir ama artık mobil oyunculuk artık büyük bir sektör,firmalar büyük yatırımlar yapıyor, grafikler konsol kalitesine geldi, oyunlar bir çok kişi için gündelik hayatta vazgecilmez bir gerçek

e iyi de kardeşim sen gitmişsin Ace2 al daha iyi oyun oynarsın demişsin Ace2 Subway Surf u bile kasmaya başladı bu mu daha iyi oyun oynamak? Eski Mali-400 grafik birimi var telefonda, Lumianın en düşüğünde bile Adreno 305 var, Asphlat 7 yi cayır cayır oynatıyor arkadaşım oyun manyağı yaptı aldığı lumia yı, hiç oyun oynadın mı WP8 de sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 21 Temmuz 2013; 19:12:54 >

• Uyumlu olsa da sıkıntısız oynanabilecek mi önemli olan o

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam herkes oyun oynamaz ama oyunlar yeni telefonlarda önemli bir yer tutuyor,600 lira verip o oyunları oynayamadıktan sonra f/p demenin de bir anlamı kalmıyor , bir de stabil diyorlardı 512 MB ramli 3 yıllık Galaxy S NOva3ü kasmadan oynatıyorsa,512MB ramli wp8 cihazlar daha nova3ü açamıyorsa o stabiliteyi yirim,telefon alacak olsam 600 liraya gider galaxy ace 2 alırım , bütün oyunları kasamadan oynarım

Mesajımda stabilite=oyun oynamak gibi bir algı oluşturdum burda haklısınız ama ,benim eleştirdiğim nokta 600 liralık üstelik f/p denilen cihazlar şu oyunları açmamasıdır ,sadece stabiltenin bir anlam ifade etmediğini demek istedim, sizin veya benim için oyunlar önemli olmayabilir ama artık mobil oyunculuk artık büyük bir sektör,firmalar büyük yatırımlar yapıyor, grafikler konsol kalitesine geldi, oyunlar bir çok kişi için gündelik hayatta vazgecilmez bir gerçek

e iyi de kardeşim sen gitmişsin Ace2 al daha iyi oyun oynarsın demişsin Ace2 Subway Surf u bile kasmaya başladı bu mu daha iyi oyun oynamak? Eski Mali-400 grafik birimi var telefonda, Lumianın en düşüğünde bile Adreno 305 var, Asphlat 7 yi cayır cayır oynatıyor arkadaşım oyun manyağı yaptı aldığı lumia yı, hiç oyun oynadın mı WP8 de sen?

Konunun ilk mesajında 512 mb cihazların açmadığı oyunlar belirtilmiş, ace 2 ile bu oyunların çoğunu kasmadan rahatça oynayabilirsiniz,f/p denilen cihazlar bu kadar oyunu açamadıktan sonra isterse adreno 330 olsun, ayrıca ace2 Subway Surf gibi basit grafikli bir oyunda kastığını sizden duyuyorum, youtubda ace2 subway surf veya gaming yazıp videoları bir izleyin isterseniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konunun ilk mesajında 512 mb cihazların açmadığı oyunlar belirtilmiş, ace 2 ile bu oyunların çoğunu kasmadan rahatça oynayabilirsiniz,f/p denilen cihazlar bu kadar oyunu açamadıktan sonra isterse adreno 330 olsun, ayrıca ace2 Subway Surf gibi basit grafikli bir oyunda kastığını sizden duyuyorum, youtubda ace2 subway surf veya gaming yazıp videoları bir izleyin isterseniz

yahu nereye rahatça oynuyon Ace2 ile bende Sola var hatta işlemci frekansı daha yüksek Ace2 den aynı grafik birimi aynı işlemci son güncellemeden sonra kasmaya başladı Subway Surf ü, hangi oyun wp8 de kasıyor söylesene bana birsürü oyun çıktı ve hepsi de 512 ye optimize edilmeye başlandı çalıştığım yerde her gün kurcalıyorum o telefonları bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: BarışN

Eminimki fandroidler çalışmayan oyunları okurken bir şaşıracak.

-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: godless turtle

quote:

Orijinalden alıntı: wustti

quote:

Bence fiyat/performans açısından alınabilecek en iyi telefonlar, Windows Phone 8 telefonlardır.

600 liraya telefon alıyorsun, 331 tane uygulamayı da çalıştırmayıversin.

600 tl az para mi? goren de herkes yoksulluk sinirinin uzerinde maas aliyo sanir. ureticiler dogru yoldalar ben bu yorumlardan bunu anladim adamlar 2000+ fiyatlardan telefonu sokunca 600tl ne ki yav diyor gozu alismis kullanici. taktik tutmus ne diyim:)

Bu konu hakkında ne yapmamızı önerirsin; 600 liradan telefon almayalım, 400'den de almayalım. Ne kadarlık telefon alalım peki?

Eğer piyasada 2000 liralık telefonlar yok satmıyor olsaydı, bu telefon için 600 lira çok para diyebilirdik. Şu an için yapabileceğimiz, benchmark kasacak telefonlar yerine işlerimizi halledebileceğimiz telefonlara yönelmek olacak ki, piyasaya 2000 liradan telefon sokmasınlar.

Ve zaten ben tepkimi 2000 liralık telefon almayıp, basit işlerimi halledebileceğim bir telefon kullanarak gösteriyorum. Siz burada sağa sola laf sokmaya çalışarak beyninizi yormayın, belli ki böyle şeyler size yaramıyor.

en azindan 600tl lik telefon sonucta bunu da yapmayiversin canim tarzi dusunce yapisindan kurtutlun onun yerine gunumuzde oraya eklenecek bi ust donanimin maliyetinin ne olacagi sorgulanmalidir. 8gb bos hafiza ile telefon geliyor 2013 yilinda bu adamlar bunu 32 gb yapsalar 600 tp ye en fazla 20 tl lik bi ekleme yapmalari gerekir ama hafiza arrtirilmis modellerde 150 200 tl farklar oluyor ayni sekilde ram de ekleyebilirler ve inan yine 600 e satabilirler ama senin biraya yazdigin yorumu okuyup + layan arkadaslari gorunce aman canim icat cikartmayalim 8gb koyalim kart alsinlar 32 lige de fiyati basar kari arttiririz diyorlar.

isin ozu 2000tl lok telefonu almayip ucuz modeli alman bunu tepki olarak yapman iyi ama kafanin icindeki e 600 abi ne bekliyon dusuncesi yanlis... aglamayana meme yok razi olursan radyoyu cikarirlar ama istersen flac i da eklerler olay budur anlayana...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yahu nereye rahatça oynuyon Ace2 ile bende Sola var hatta işlemci frekansı daha yüksek Ace2 den aynı grafik birimi aynı işlemci son güncellemeden sonra kasmaya başladı Subway Surf ü, hangi oyun wp8 de kasıyor söylesene bana birsürü oyun çıktı ve hepsi de 512 ye optimize edilmeye başlandı çalıştığım yerde her gün kurcalıyorum o telefonları bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım

WP8 de (lumia520-lumia620-lumia720) oyun açmıyor ki kassın , açmayan oyunlar bkz konunun ilk mesajı ,ayrıca samsunglar androidde diğer markalara göre oyunlarda daha optimize oluyorlar,artı olarak ace2 de ram 768MB bunun da avantajı var,beni geçin, youtube'da oynanış videolarına bakmanız yeterli,WP8 karşıtı değilim, ama WP8'in çok yol katetmesi lazım, yani WP8'de bir nova 3 yada Spider-Man oynamak için minimum 1000 liralık bir cihaz almanız lazım , şuanda android cihazlar gerek f/p gerek uygulama oyun açısından daha cazip duruyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godless turtle Bence fiyat/performans açısından alınabilecek en iyi telefonlar, Windows Phone 8 telefonlardır. 600 liraya telefon alıyorsun, 331 tane uygulamayı da çalıştırmayıversin.
    600 tl az para mi? goren de herkes yoksulluk sinirinin uzerinde maas aliyo sanir. ureticiler dogru yoldalar ben bu yorumlardan bunu anladim adamlar 2000+ fiyatlardan telefonu sokunca 600tl ne ki yav diyor gozu alismis kullanici. taktik tutmus ne diyim:)
    Bu konu hakkında ne yapmamızı önerirsin; 600 liradan telefon almayalım, 400den de almayalım. Ne kadarlık telefon alalım peki? Eğer piyasada 2000 liralık telefonlar yok satmıyor olsaydı, bu telefon için 600 lira çok para diyebilirdik. Şu an için yapabileceğimiz, benchmark kasacak telefonlar yerine işlerimizi halledebileceğimiz telefonlara yönelmek olacak ki, piyasaya 2000 liradan telefon sokmasınlar. Ve zaten ben tepkimi 2000 liralık telefon almayıp, basit işlerimi halledebileceğim bir telefon kullanarak gösteriyorum. Siz burada sağa sola laf sokmaya çalışarak beyninizi yormayın, belli ki böyle şeyler size yaramıyor.
    en azindan 600tl lik telefon sonucta bunu da yapmayiversin canim tarzi dusunce yapisindan kurtutlun onun yerine gunumuzde oraya eklenecek bi ust donanimin maliyetinin ne olacagi sorgulanmalidir. 8gb bos hafiza ile telefon geliyor 2013 yilinda bu adamlar bunu 32 gb yapsalar 600 tp ye en fazla 20 tl lik bi ekleme yapmalari gerekir ama hafiza arrtirilmis modellerde 150 200 tl farklar oluyor ayni sekilde ram de ekleyebilirler ve inan yine 600 e satabilirler ama senin biraya yazdigin yorumu okuyup + layan arkadaslari gorunce aman canim icat cikartmayalim 8gb koyalim kart alsinlar 32 lige de fiyati basar kari arttiririz diyorlar. isin ozu 2000tl lok telefonu almayip ucuz modeli alman bunu tepki olarak yapman iyi ama kafanin icindeki e 600 abi ne bekliyon dusuncesi yanlis... aglamayana meme yok razi olursan radyoyu cikarirlar ama istersen flac i da eklerler olay budur anlayana...

Arkadaşım; telefonun segmenti belli, alt seviye bir telefondan nasıl bir performans bekliyorsun. Senin dediğin gibi yapmaya kalksak, telefon alamayız. Bugün sözde amiral gemisi olan modellerde bile bilerek bir şeyler eksik bırakılıyor ki, gelecek senede telefon satabilsinler.

Bu şirketler para kazanma amacı güden kapitalist şirketler, senin benim verdiğim tepkiye "aaa bu bize tepki verdi, bir daha yapmayalım demezler." verebileceğin en büyük tepki telefonu almamak olur fakat ben piyasada alt seviye olarak, Lumia serisine kafa tutabilecek Android telefon bilmiyorum. Ben telefondan oyun oynayan biri değilim, benim için stabilite, internet performansı, garanti koşulları, müzik performansı vs. önemlidir ve Lumia'lar fazlasıyla karşılıyor.

Not: Lumia 520 500 lira civarında bulunabiliyor, Android tarafında var mı rakibi olan bir telefon?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godless turtle Bence fiyat/performans açısından alınabilecek en iyi telefonlar, Windows Phone 8 telefonlardır. 600 liraya telefon alıyorsun, 331 tane uygulamayı da çalıştırmayıversin.
    Bu konu hakkında ne yapmamızı önerirsin; 600 liradan telefon almayalım, 400den de almayalım. Ne kadarlık telefon alalım peki? Eğer piyasada 2000 liralık telefonlar yok satmıyor olsaydı, bu telefon için 600 lira çok para diyebilirdik. Şu an için yapabileceğimiz, benchmark kasacak telefonlar yerine işlerimizi halledebileceğimiz telefonlara yönelmek olacak ki, piyasaya 2000 liradan telefon sokmasınlar. Ve zaten ben tepkimi 2000 liralık telefon almayıp, basit işlerimi halledebileceğim bir telefon kullanarak gösteriyorum. Siz burada sağa sola laf sokmaya çalışarak beyninizi yormayın, belli ki böyle şeyler size yaramıyor.
    en azindan 600tl lik telefon sonucta bunu da yapmayiversin canim tarzi dusunce yapisindan kurtutlun onun yerine gunumuzde oraya eklenecek bi ust donanimin maliyetinin ne olacagi sorgulanmalidir. 8gb bos hafiza ile telefon geliyor 2013 yilinda bu adamlar bunu 32 gb yapsalar 600 tp ye en fazla 20 tl lik bi ekleme yapmalari gerekir ama hafiza arrtirilmis modellerde 150 200 tl farklar oluyor ayni sekilde ram de ekleyebilirler ve inan yine 600 e satabilirler ama senin biraya yazdigin yorumu okuyup + layan arkadaslari gorunce aman canim icat cikartmayalim 8gb koyalim kart alsinlar 32 lige de fiyati basar kari arttiririz diyorlar. isin ozu 2000tl lok telefonu almayip ucuz modeli alman bunu tepki olarak yapman iyi ama kafanin icindeki e 600 abi ne bekliyon dusuncesi yanlis... aglamayana meme yok razi olursan radyoyu cikarirlar ama istersen flac i da eklerler olay budur anlayana...

Arkadaşım; telefonun segmenti belli, alt seviye bir telefondan nasıl bir performans bekliyorsun. Senin dediğin gibi yapmaya kalksak, telefon alamayız. Bugün sözde amiral gemisi olan modellerde bile bilerek bir şeyler eksik bırakılıyor ki, gelecek senede telefon satabilsinler.

Bu şirketler para kazanma amacı güden kapitalist şirketler, senin benim verdiğim tepkiye "aaa bu bize tepki verdi, bir daha yapmayalım demezler." verebileceğin en büyük tepki telefonu almamak olur fakat ben piyasada alt seviye olarak, Lumia serisine kafa tutabilecek Android telefon bilmiyorum. Ben telefondan oyun oynayan biri değilim, benim için stabilite, internet performansı, garanti koşulları, müzik performansı vs. önemlidir ve Lumia'lar fazlasıyla karşılıyor.

Not: Lumia 520 500 lira civarında bulunabiliyor, Android tarafında var mı rakibi olan bir telefon?

Daha önceki mesajlarımda da belirttim büyük markalardan isterseniz Ace 2 var, şuan WP8 ne uygulama ne de oyun olarak android seviyesinde değil ,akıllı telefonları akıllı yapan da uygulamalardır, ayrıca internet performansı olarak android ios'dan bile avantajlıdır halen flash player destekliyor

• serhdemir kullanıcısına yanıt
    kardeşim 512 lik teefon oyunu açıyorsa 760 lık ram e sahip olanın bir avantajı olmaz, ramin oyuna bir avantajı olduğunu sanıyor, lumia 520 ye de oyun açmıyor ki kassın dedi kaçın la kaçın
  • quote:

kardeşim 512 lik teefon oyunu açıyorsa 760 lık ram e sahip olanın bir avantajı olmaz, ramin oyuna bir avantajı olduğunu sanıyor, lumia 520 ye de oyun açmıyor ki kassın dedi kaçın la kaçın

Oyunları açmadığını ben değil konuyu açan editörümüz söylüyor,aksini ispat edebiliyorsan buyur et :) ram etkisini sola ile ace2 karşılaştırman için söyledim ,mesajımı objektif olarak okuyup anlamaya çalış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45 600 lira parayı beğenmeyen kendi çalışıp para kazanmamış insandır!! gelsinler 600 liraya aldığım discoveryi görsünler sonra o paraya neler alınabiliyomuş
    Kimse 600 lira parayı beğenmediğini iddia etmedi. Fakat sizin şu an yaptığınızın adı; kendi malınızı övmektir. F/P cihaz demek; her şeyi ölçülü bir şekilde yapan cihaz demektir. General Mobile; güncelleme garantisi veriyor mu, teknik servis ne durumda? Yarın telefonunuz bozulursa fiyat performans canavarı telefonunuza ne olacak, hiç düşündünüz mü? Edit: İmlâ

2 yıl telpa garantisi var lumia 520ye güncelleme garantisi veren var mı sorması ayıp?? bu cihaz herşeyi ölçülü değil iyi yapıyor fiyat performans bu demektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir Tamam herkes oyun oynamaz ama oyunlar yeni telefonlarda önemli bir yer tutuyor,600 lira verip o oyunları oynayamadıktan sonra f/p demenin de bir anlamı kalmıyor , bir de stabil diyorlardı 512 MB ramli 3 yıllık Galaxy S NOva3ü kasmadan oynatıyorsa,512MB ramli wp8 cihazlar daha nova3ü açamıyorsa o stabiliteyi yirim,telefon alacak olsam 600 liraya gider galaxy ace 2 alırım , bütün oyunları kasamadan oynarım

Tamamını oyunla ölçemezsin ama oyundaki performansı büyük etkenlerden stabilite sadece menü geçişlerinden ibaret değil,yoksa donma ve kasmanın hiç olmadığı java telefon kullanırdık.

• 149.078 Uygulama 700.000 Uygulamadan daha kullanışlı. (Anlayan anladı)

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45 600 lira parayı beğenmeyen kendi çalışıp para kazanmamış insandır!! gelsinler 600 liraya aldığım discoveryi görsünler sonra o paraya neler alınabiliyomuş
    Kimse 600 lira parayı beğenmediğini iddia etmedi. Fakat sizin şu an yaptığınızın adı; kendi malınızı övmektir. F/P cihaz demek; her şeyi ölçülü bir şekilde yapan cihaz demektir. General Mobile; güncelleme garantisi veriyor mu, teknik servis ne durumda? Yarın telefonunuz bozulursa fiyat performans canavarı telefonunuza ne olacak, hiç düşündünüz mü? Edit: İmlâ

2 yıl telpa garantisi var lumia 520ye güncelleme garantisi veren var mı sorması ayıp?? bu cihaz herşeyi ölçülü değil iyi yapıyor fiyat performans bu demektir.

Evet var microsoft 2 sene guncelleme garantisi verdi. Senin cihazin 4.3 u almayacak ama bekleyip durursunuz

• Oyunların oranı çok degilmis ama güzel oyunlar uyumsuzmus

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

quote:

quote:

Evet var microsoft 2 sene guncelleme garantisi verdi. Senin cihazin 4.3 u almayacak ama bekleyip durursunuz

2 yıldan 3 yıla çıktı hocam o sure.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.