Şimdi Ara

Analiz : Windows XP halen en çok kullanılan işletim sistemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: sniko1

En çok kullanılan işletim sistemi Windows 7 yanlış haber yapmayın...

ekrem abi kaynak koymuş. senin kaynağın nedir kardeş

Ekrem Abi'nin -- kaynağı da onun gibi sansasyon peşinde olduğu için Windows 7'den hiç bahsetmemiş. Halbuki o yazıda verilen link durumu gayet iyi açıklıyor;

http://gs.statcounter.com/#desktop-os-ww-monthly-201403-201403-bar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• XP çöpü hala lider mi? yuh... winzort 8 + winzort 8.1 tutmadı muhtemelen winzort 9 da tutmaz...

• ATMler KIOSKlar bilgi ekranları v.b. birçok cihaz xp tabanlı çalışıyor, normaldir.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    microsoft isteseydi xp'yi win7 seviyesine çıkartabilirdi bence isim olarak, donanım açısında geliştirme tabii ki gerekli ama xp'yi xp yapan değerleride unutmamalı
  • hala xp kullanmaktayım :) Mutluyum arkadaş ne yapayım :)

• Gorsel bir modifye windows xp 100 mb ram kullanirken Lite Windows 7 bile 800 mb ram kullaniyorsa tabi ki xp bukadar kullanilir.

• donanım uyumu olsada 64 bit desteği çıksada görürdüm ben 7yi 8i

• hala kullanıyorum 10yıldan fazla oldu....
  • adam zaten w7 ile kıyaslamıyor ne abuk subuk şeyler yazıyorsunuz w8 ile kıyaslandığında hala xp kullanım oranında w7 nin hemen arkasından 2. sırada ama w8 yerlerde kimsekullanmıyor bunun açıklaması yapılmış siz nerenizle okuyorsunuz ve anlıyorsunuz.

• Kel alaka, millet eski bilgisayarına başka bişey kuramadığı için mecburiyetden kullanıyor, çöpe mi atsın bilgisayarını, bizim şirket de bile halen xp den başka sistemde stabil çalışmayan iki tane bilgisayar var.
  • İş yerlerinde iyi gidiyor XP :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

eski sistemde yeni işletim sistemi sürünmeyi bırak ağlıyor ağlıyor onun için ağlamasın diye XP kullanıyor insanlar !

Atom laptopta veya Pentium pcde 8.1 kullandın mı

• win7 p4 sistemde 2 gb ram da mükemmel iyi çalışıyor.32 bit ultimate hemde.siz hiç p4 2.8 3 ht vs 478 pinde denediniz mi.win 8.1 nx olayı yüzünden denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

win7 p4 sistemde 2 gb ram da mükemmel iyi çalışıyor.32 bit ultimate hemde.siz hiç p4 2.8 3 ht vs 478 pinde denediniz mi.win 8.1 nx olayı yüzünden denemedim.

Bende p4 2.6 ghz, 1.76 gb ram var ve win7 ne yazikki seri calismiyor. Bazi yerlerde hissesidiyorum gecislerde hafif kasiyor.

Biraz ram takviyesi yapsam iyi olur ama namussuzun ram leri en son cikan ram lerden daha pahali

• Win 7 işletim sistemi değilmi ekrem ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.