quote:Orijinalden alıntı: Kunnian Müslüman evladıyım(bu kısım ne alaka ?) ikisinin de başımın üstünde yeri var Anladık diğer dinlere saygın yok çünkü kafir insanın mekanı cehennem.ama benim soruma göre biraz yanlış bi şık doğru söylüyosun anasına babasına saygılı kafirlerde vardır muhakkak.
İnsanlar müslüman olduğu için mi sever annesini babasını ? Kafir olan dini,allahı sevmez anne babayla ne alakası var ?
quote:Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi İnsanlar müslüman olduğu için mi sever annesini babasını ? Kafir olan dini,allahı sevmez anne babayla ne alakası var ? büxüklere saygı Allah'a saygıdır.Allah'a saygı duymayan biri büyüklerine saygı duyar mı??
quote:Orijinalden alıntı: scrafea anan. bende anana verdim babanı da severim ama anan daha iyi.baskın şık anan yani benim için
@rippac bu sana ; Şikâyetiniz başarıyla iletildi Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=429179 Pencereyi kapa ? konuyu açan arkadaş da küfür gibi sormuş bu ne ya Eben diyesim geldi.
Şikâyetiniz başarıyla iletildi Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=429188 Pencereyi kapa ?