Şimdi Ara

Anasayfada Rastgele Otomatik Tıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi sitenin ana sayfasında herhangi bir yere otomatik tıklama yapmasını istiyorum internette uzun süreli araştırmalarım ile jquery kodu buldum ancak onunla da yapamadım. Site açılınca ana sayfada herhangi bir yere veya benim belirlediğim koordinatlara tıklamasını istiyorum. Forumda baktığımda belli bir butona tıklamayla ilgili konular var benim istediğim şey kendi belirleyeceğim bir koordinat veya anasayfada rastgele bir yer

• Sizin bahsettiğiniz web programlama değil de windows programlama ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
  • LORDTEK kullanıcısına yanıt
    jquery kod ile sayfada bulunan bir butona tıklanabiliyor buton yerine sayfada herhangi bir yere(boş bir alana veya rastgele) tıklama yapılamaz mı
  • jquery veya javascript vs ile buton öğesine tıklanabiliyor, fareyi götürüp "hadi şimdi bas" durumu değil yani. Boş yerde bir öğe olmadığı için masaüstü programcılığı ile bunu denemeni tavsiye ederim.
  • LORDTEK kullanıcısına yanıt
    peki jquery ile butona nasıl ayarlayacağım internette ve forumda hepsi birbirinden farklı ancak aynı işlevi gördüğüne dair bir sürü jquery kod buldum hangisini nasıl değiştirerek kullanacağım

<button type="button">Bu Bir Butondur</button> şeklinde bir butonum var mesela buna nasıl otomatik tıklama için jquery ayarlayacağım ?
  • Buton a bir id verin id="buton1" gibi sonrasında

<script>
    $(document).ready(function(){
    $("#buton1").click();
    });
    </script>

Bu kodu head tagının içine yapıştırın. Sayfa açıldığı gibi buton1 e otomatik tıklanacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <button type="button" id="buton1">Bu Bir Butondur</button>

sonra @WienerBlut.'un dediği gibi yapabilirsin. Burada şöyle bir sorun var. Ekranda rastgele yerlere tıklama istemiştin, rastgele koyduğun butonlara basması değildi konu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows programlama ilede mümkün hocam.mouse u kontrol eden scriptler yazılır zor bişey de değil

• zombie browser ile ekrandaki herhangi bir kordinatı tıklamaya programlayabilirsin.
    fakat bunu kullanıcı siteye girdiğinde şu koordinatı tıklat gibi bir şeçenek bilmiyorum.
  • Browserın mousea etki edebileceğini zannetmiyorum. Mouse imlecine müdahale edemezsin sanırım o şekilde. Masaüstü programlamada bunu yapabilirsin ama dediğim gibi browserda yapmak biraz zor gözüktü bana. Eğer bulursan böyle bişey konu altında paylaşırsan sevinirim merak ettim bende.
  • amaç ne bunda ? yani sayfada reklama mı tıklatacaksın ? bir şekilde siteye giren tıklamış mı olacak ? yani tıklayarak neyi tetikleyeceksin ? bu tetiklenme için tıklama şart olmayabilir.
  • Koordinat tıklatılır, ama başka alan adından gelen içerik tıklatılmaz.
    Sayfadaki elementler tıklatılabilir.
    Ayrıca başka alan adlarındaki elementlere erişilemeyeceğinden onlar da tıklatılamaz.

Eğer amaçladığınız şey bu kurallara uygunsa geriye sadece rastgele olayı kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihattr kullanıcısına yanıt
    Öncelikle arkadaşlar kusura bakmayın laptopum arızalandı sonra bir seyahat yapmam gerekti yazılarınıza cevap yazamadım. @LORDTEK ve @WienerBlut. arkadaşların dediklerini yaptım kısmi işime yaradı çünkü site yavaş yüklendiğinde çalışmıyor hızlı internet ile mümkün oluyor test için bir kaç pc ve farklı internetler ile denedim anlamadım nedenini.

@nihattr tamamen siteyle alakalı reklam, dış element veya benzeri bir durum değil. Rastgele olayı Koordinat açısından. Koordinat ile tıklatılacağını bilmediğimden rastgele de olabilir anlamında. Koordinat ile mümkünse çok yardımcı olur boş bir yer olarak ayarlayacağım koordinatı
  • crawlertr C kullanıcısına yanıt
    Telefonda olduğum için kısaca kodu veriyorum.

function simulateClick(x, y) {
    jQuery(document.elementFromPoint(x, y)).click();
    }
    simulateClick(x, y);

Altta x ve y yerine koordinat yazılır. Belirli bi yer olacaksa o yerin koordinatlarını bilmekte yarar var yeni.

• nihattr kullanıcısına yanıt
    dostum bunu nereye atıcam head mi body mi. bir de tüm x ve y lere mi koordinat yazıcam yoksa sadece simulateClick(x, y) kısmına mı
  • crawlertr C kullanıcısına yanıt
    Şu kısım head kısmına eklenir.

<script language="javascript">
    function simulateClick(x, y) {
    jQuery(document.elementFromPoint(x, y)).click();
    }

$(document).ready(function() {
    simulateClick(x, y);
    });
    </script>

-------

jQuery kütüphanesi eklenmiş olmalı. Ekli değilse yine head kısmına şu şekilde eklenir.
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js"></script>

Sadece 1 kere tıklama yapar. Örnek olarak soldan 100. ve üstten 150. piksele tıklatmak için:

$(document).ready(function() {
    simulateClick(100, 150);
    });

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.