Şimdi Ara

Anası babası öğretmen olan ergenler girmesin konuya lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Foruma 18 yaş limiti gelmeli
    Bence balık tutma kotası gelmeli.Kotayi dolduramayanlar foruma girememeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİBİDİHUBLA1 -- 1 Ağustos 2019; 20:1:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounmatematik B kullanıcısına yanıt
    Dostum yazma tarzından anladığım kadarıyla yaşça küçük birisin. Şehir içi, şehirler arası yüzlerce km sürmüş biri olarak sana tavsiyem bisiklet sürerken kesinlikle ama kesinlikle kulaklık takma. Sesi dışarıdaki sesleri duyacak kadar kısık olsa da reflekslerini zayıflatır. Allah korusun bir düşersen en iyi ihtimalle 2 ay vücudundaki kırıklarla uğraşırsın.
  • gereksiz işler bunlar kullanıcısına yanıt
    19 yaşımdayım, kaç yaşındasın bilmiyorum ama 14-15 yaşındaki çocuk değilim, bisikleti hobi olarak sürmüyorum acil işim vardı blokda bir bisiklet gördüm ve aldım çıktım, sürdüğüm yollar işlek değil zaten yukarda belirttim, 10-20 dk aynı yerlerde dolaştım daha araba bile gelmedi bu taksici herif çıktı karşıma sadece. müzik dinlemek benim hayatımın yüzde 60-70ini kapsıyor zaten, kulaklıksız bir yere çıkmıyorum. rastgele konuya denk geldim herkes bana düşman kesildi, olayı görseniz hak verirdiniz ama burdan konuşmak kolay geliyor herkese :D
  • Bişi olmaz senin yerine biri kesin dövmüştür. Malum günümüzde öğretmeni dövmeyeni dövüyorlar artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde öyle bir hocam vardı seneler önce daha dersin dbaşında arkadaşım sen lütfen çık ben seni yok yazmayacağım diyordu bahane buluyordu hep. Sonra duydum ki aylar sonra 12 lerden ağır küfür etmiş diye ağız burun kanlar içinde dayak yemiş. Demek her zaman öğrenci suçlu değil gerçekten sorunlu öğretmenler var ülkede. Tabi dayağı da savunmuyorum ama herkesin ortasında ağır küfür etmek nedir abi ya?

• Hocam, aynı ülkede mi yaşıyoruz . Karayolundan gidince yaşar mıyım diye tereddüt ederek gidiyorum her seferinde. Kulaklık evet tehlike tabii. Ama karayolu kısmı gerçekten çok zor bizde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın tamamını anlatmadan hocana yüklenmemizi mi istiyorsun? Seni neden aşağıladı? O duruma getirecek bir şey yaptın mı?

• Ulan bütün hocalar beni aşağıladı sosyal fobiğim diye ağzımı açamadım.
    Arkadaş 35 kişi arasında sesi çıkmayan ezik,dışarıda görsem tanımam denir mi bir kişiye
    O kadar üzüldüm ki,o zamana kadar yalnız olduğumu kendime inkar ediyordum herkes gülmüştü bana.
    Burdan almancacının mk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.