Şimdi Ara

...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
82
Favori
176.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet zaten mal hacim hic kimse Allah i kuraninda yazan hakki.tavsiye et kotulukten batildan men et kuralina uymuyor rte ve onana inanan butun insanlar kendi ceplerini dusunuyor rte gosteri yapiyor dunya 5 ten buyuktur diyor heryerde muslumanlar olurken sesiniz cikmiyor diyor sadece cebini dusundugu icin bu kadar sig ve yobazca dusunce maalesef ancak hayir cephesinde var bakiyorum da hayir cephesine geneli intikam dolu insanlar evet diyeni bosuna denize dokecegiz demiyor adam cunku bilinc alti bu ayni avrupanin osmanliya dusmanligi sirayet etmis ne desek bos menfaatperest insanlar herkesi kendisi gibi sanirmis rte diyor ya kisi sevdigi ile beraberdir biz samimiyetine inaniyoruz destekliyoruz 15 temmuzda nasil yedirtmediysek gene yedirmeyecegiz elhamdulillah allah butun islam alemine hidayet nasip eylesin

• Mesela şuan ki sistemde Mit müsteşarı olmak için devletin içinde 12 yıl üst düzey görev yapmak gerekiyormuş,Ama başkanlık sistemi gelirse başkanın istediği herhangi biri sokaktan geçen ilkokul mezunu bir kişi bile mit müsteşarlığına atanabiliyormuş gerçekten böyle bir olay var ise rezalet.
  • ekle kardeşim, sonuna kadar HAYIR.

allaha şükür evet diyecek kadar aklımı yitirmedim.
  • beni de yaz.

Tüm kalbim daha da önemlisi AKLIM VE MANTIĞIMIN IŞIĞINDA KOCAMAN BİR HAYIR DİYORUM!

BU VATAN KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİL SÖMÜRMEYE KALKAMAZ !!!
  • hayırrrrr ülennnnnnnnnnnnnnn hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Beni de ekleyin.Bu emperyalist dayatmaya Hayır

• aciyorum size bosuna kendinizi yirtmayin. EVET garanti hemde 60%
  • waynei kullanıcısına yanıt
    %60'ın altında çıkarsa bir daha foruma girmezsin herhalde.
  • gozbilginli kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdiklariniz mantikli geldi HAYIR diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

quote:

Orijinalden alıntı: ali_kocak

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Ben Saadet'e gönül vermiş kardeşlerime, BBP'ye gönül veren kardeşlerim, CHP'ye gönül veren vatandaşlarıma sesleniyorum bu ayrım noktasıdır dikkat edin, gelin 16 Nisan'da bu reformu gerçekleştirelim.

Erdoğan'ın az önce dediği şeye bakar mısınız Ayrıntıyı yakalayın, bu nasıl biri, nasıl bir cumhurbaşkanı

halkı ikiye bölmek tam olarak bu oluyor işte.

en azından sadece bölüyor öldürmekten katletmekten bahsetmiyor binlerce samimi müslümanı katledenler alışıktır buna;

http://www.haberler.com/chp-konya-milletvekili-husnu-bozkurt-sozum-evet-9458911-haberi/

şimdilik sadece bölüyor, ilerde öldürecek de. Bunu devletin polisini, askerini partisi için kullanarak yapacak. Tıpkı Esad gibi

Bak şimdiden bölünmeye başladık bile:

https://www.youtube.com/watch?v=0Hyah2R07Ck

• HAYIR ver mehterı ver izmir marsını :D
  • _S_R_ _ kullanıcısına yanıt
    Muhaha kavram kargasi icerisinde öleceksin emperyalistler tayyip olsün diye tim tutuyor hala gelmis maval okuyorsunuz cidden yazik yalanlara ve algi operasyonlarina inanacaginiza bu ulkenin vatansever evladi rte nin dediklerine uyun emperyal isgal 15 temmuzda sehit olanlarin kani yerde kalmasin

• ali_kocak kullanıcısına yanıt
    http://belgelerlegercektarih.com/tag/istiklal-mahkemelerinde-kac-kisi-idam-edildi/

Siz öldürmeyi cok iyi bilirsiniz bu millet artik masallariniza inanmiyor terore destek vereni kendi elimle de öldürürüm bu kadar net

• Beyler hayircilarin fetoculerin pkklilarin yalanlarina karsilik dogruyu yaziyorum nasil ki osmanli emperyalist irkci siyonistler tarafindan isgale ugradiysa aynisi 17 aralikta gezi olaylarin tezgahlandi daha sinrasinda 15 temmuzda vatansever evlatlarimiz sehit edilerek zirveye ulasti bu isgal girisimi yaklasik 100 senedir bizi masallarla uyuttular simdi ulke masonik siyonist ciaci yapidan kurtulmaya calisildigi icin avrupa abd kuduruyor bunu gerceklestiren bu milletin musluman vatansever evladi recep tayyip erdogandir zaten avrupa daki yayimlardan bu dusmanligi gorebilirsiniz kurani kerime gore dunyada her daim hak ve batil mucadelesi vardir size dusen hakkin yaninda olmaktir eger ki muslumansaniz bu yalanci fetocu ve hayirci yalanlarina inanmayiniz vatansever kardeslerim. Bu isgalden insallah 16 nisan devrimi ile kurtulacagiz elhamdulillah

• Batının hayırcı gibi görünüp insanları evete yöneltme taktiği tutmayacak inşallah.

Ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin, bu yüzden HAYIR.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

Muhaha kavram kargasi icerisinde öleceksin emperyalistler tayyip olsün diye tim tutuyor hala gelmis maval okuyorsunuz cidden yazik yalanlara ve algi operasyonlarina inanacaginiza bu ulkenin vatansever evladi rte nin dediklerine uyun emperyal isgal 15 temmuzda sehit olanlarin kani yerde kalmasin

O timleri orduya sizin gibiler yerleştirdi.Vatansever subayları kumpaslarla içeri tıkan, ülkeyi peşkeş çekenler de sen ve senin ağababalarin.Bir de zeytin yağı gibi üste çıkıyor.Bu ne yüzsüzlük

Blokladım.

• Bati dusman gibi gorunup osmanliyi yikmadi o zaman? Once bu kavram kargasasini sonlandirmak icin tarihini iyi okumalisin bu masallari kuran soyle sonlandiriyor yahudi ve hristiyanlari dost edinmeyin lutfen imanini gercek manada kuvvetlendirmelisin

• _S_R_ _ kullanıcısına yanıt
    Bu yalanlari curutmek daha basit mesela google a fetullah gulen chp bagis makbuzu yaziyorsun 1967 tarihindeki makbuzu cikiyor sonucta iki emperyalist yalakasi degil mi:) dost gorunup pkk yi da fetoyu de bitiren adami alkislamalisin hepsi kodeste cunku egolarin buna izin vermeli. Tahammul bile gosteremiyorsun blokladim diyorsun mesele bu gercekler suratina vuruldukca culdiriyorsun icindeki kin ve nefret daha da artiyor ama yalanlariniza daha kimse inanmiyor bunu bil:)

https://www.google.com.tr/amp/m.yeniakit.com.tr/haber/fetullah-gulen-chpye-bagis-yapmis-48709-amp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatansever Müslüman Türk -- 9 Nisan 2017; 18:1:11 >

• Benim imanım kuvvetli elhamdülillah. Sen kendine bak.
    Ayrıca yakın tarihi iyi öğren.
    15 temmuz şehitlerinin kanı yerde kalmayacak, fetöyü yıllarca destekleyenler yani sizler yargılanacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.