Şimdi Ara

“…And Justice For All”daki bas gitar eksikliğinin sorumlusu: Lars Ulrich (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    abi ciddi misin adam kacirdigi kayidi koyacak kadar da salak dimi hadi kacirsin (ki oyle bisey yok ilk defa duyuyorum)editlemeden de sunuyo dimi guzel kaaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lars adamdir egoludur belki ama gecmiste yaptigi isler onun ilah olmasi icin yeterldir bide artik birakin su kiyasi allah icin yok dave lombradoydu yok mike portnoy gereksiz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars .Ulrich.

abi ciddi misin adam kacirdigi kayidi koyacak kadar da salak dimi hadi kacirsin (ki oyle bisey yok ilk defa duyuyorum)editlemeden de sunuyo dimi guzel kaaf

1.15 i iyi dinle
  • RASP kullanıcısına yanıt
    yok abi sen trolluyon anladim ama komik degil otobuste falan yapma dayak yersin 1 senedir davul caliyorum bilgimden bir ovunme yapamam illa burda cok daha iyi reyizler vardir ama bir metallica ve lars hayrani olarak sayisiz master of puppets dinlemisimdir kacak macak yok hocam.

Sanirim bu gunlerde larsa jamese kirke falan bok atmak moda olmus iyi guzel ne diyim kimi der james gitar calamaz sahne arkasinda adam var o caliyo kimi der sesi les iste biride cikip diyo 1.15 de ritim kacmis diye anlamadim valla :) baska davul calan varsa bir bakabilir mi su arkadasin dedigi yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars .Ulrich. -- 3 Mart 2017; 22:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars .Ulrich.

yok abi sen trolluyon anladim ama komik degil otobuste falan yapma dayak yersin 1 senedir davul caliyorum bilgimden bir ovunme yapamam illa burda cok daha iyi reyizler vardir ama bir metallica ve lars hayrani olarak sayisiz master of puppets dinlemisimdir kacak macak yok hocam.

Sanirim bu gunlerde larsa jamese kirke falan bok atmak moda olmus iyi guzel ne diyim kimi der james gitar calamaz sahne arkasinda adam var o caliyo kimi der sesi les iste biride cikip diyo 1.15 de ritim kacmis diye anlamadim valla :) baska davul calan varsa bir bakabilir mi su arkadasin dedigi yere

1 senelik müzik kulağı ile anca bu kadar oluyor demek ki.
    Hadi kardeş sen git bagetlerinle oyna.
    Blok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.