Şimdi Ara

ANDRE AYEW ÇÖP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arshavin9

1 Maç 90 dk dır

36 Maç 3.240 Dk yapar

Geçen Sezon Ayewin sahada kaldığı süre = 2.361 => Kaynak => transfermarkt

Demekki Ayew 36 Maç oynamamış 36 Maça çıkmış bazısında son 10 dk bazısında 90 dk.

Alıntıları Göster
    Düzenli oynadığına göre sakat değil demek ki?

Bir daha alıntılamayın beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene Janssen'i kiralamak icin de 5 milyon verdiniz diye bir haber gormustum bu dogru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Darbeye bağlı sakatlık nedir gidin önce onu araştırın.

Kiralama bedeli ve maaş sizce kaç olmalıydı ayrı ayrı yazar mısınız dedim cevap vermediniz. Sanki 5 milyonun hepsi Ayew e ödenmiş gibi 5 verdik 5 verdik diye algı yapıyorsunuz.
    Başlığı okusaydın anlardın Ayew için toplam ödenen ücret yazıyor.

Ben düşüncemi belli ettim bundan 2-3 ay sonra kim haklı belli olur zaten.

Ben Ayew i kiralamazdım bundan dolayı ücret belirleyip yazmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arshavin9 -- 5 Ağustos 2018; 18:2:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Gecen sene Janssen'i kiralamak icin de 5 milyon verdiniz diye bir haber gormustum bu dogru mu?
    Kulübünden dolayı 2.5 M Kulübüne ödendi

2 Ye yakın Janssene maaş

Geri kalan komisyon vs. toplam 5 M Janssen doğrudur fakat Ayew e 3.2 M Maaş vermek nerde Janssene 2 M ye yakın maaş vermek nerde
  • Janssen için toplam 7 milyon verildi. Bu arada Ayew ın babasına para ödendiğine dair güvenilir bir kaynak ya da haber yok. Tamamen sallamasyon. Arkadaş 2-3 klik saçma spor sayfalarından görüp işte sallayacak bir şey buldum heyecanıyla gelip konu açmış.

Aldığı sureyi dakikaya böldüğümüzde 26.2 maç ortalamasıyla oynayan adama kronik sakat demesi de ayrı bir gariplik içeriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 5 Ağustos 2018; 18:12:56 >
  • Arshavin9 A kullanıcısına yanıt
    Şu anki sakatlığın müzminlikle alakası yok.

Hadi var diyelim. Bir önceki mesajınızda ne diye bahdetmediniz.

Ayew de sorun çıktı ahanda ben dememişmiydim.

Evet dememiştiniz.

Ayrıca mesajımda bazı sorular sormuştum.

Formda kaliteli ve cok ucuza kiralık oyuncuların kimler olduğunu yazacaktınız.
    Biz de diyecektik ki evet Ayew e gerçekten gereksiz yere o kadar para verilmiş.

Hala cevap bekliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Janssen için toplam 7 milyon verildi. Bu arada Ayew ın babasına para ödendiğine dair güvenilir bir kaynak ya da haber yok. Tamamen sallamasyon. Arkadaş 2-3 klik saçma spor sayfalarından görüp işte sallayacak bir şey buldum heyecanıyla gelip konu açmış.

Aldığı sureyi dakikaya böldüğümüzde 26.2 maç ortalamasıyla oynayan adama kronik sakat demesi de ayrı bir gariplik içeriyor
    Janssen için toplam 7 milyon verildi kaynak ?

2-3k lik saçma bir spor sayfasından görmedim o sayfa sadece bir örnek az google kullanmayı biliyorsan google yazıp diğer birçok gazete veya sayfada bu haberi görebilirsin

Ayewin babasına 800 bin ödenmediyse bile toplam kesin ödenen miktar 4.7M gene az bir para değil

Ayrıca Benfica maçında oynayamama ihtimali var bu ciddi bir mevzu

Ben kendim sallamıyorum kendini ileri seviye görüp beni boş beleş olarak nitelendirmesen iyiydi az araştırsan Cocu nun Ayew hakkında yorumlarını okusan daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Şu anki sakatlığın müzminlikle alakası yok.

Hadi var diyelim. Bir önceki mesajınızda ne diye bahdetmediniz.

Ayew de sorun çıktı ahanda ben dememişmiydim.

Evet dememiştiniz.

Ayrıca mesajımda bazı sorular sormuştum.

Formda kaliteli ve cok ucuza kiralık oyuncuların kimler olduğunu yazacaktınız.
    Biz de diyecektik ki evet Ayew e gerçekten gereksiz yere o kadar para verilmiş.

Hala cevap bekliyorum..
    Ben ne scout ekibinde çalıştım ne de o kadar bilgim var hangi oyuncu kiralanır anlamam

Ayew in sakat olduğu yeni yeni çıkıyor dahası da gelir o yüzden şimdi yazdım

Ali Koç un verdiği vaatler ve yaptığı şeyleri eleştiriyorum

600 M üzeri borç olduğunu açıklayıp böyle bir oyuncuya 5 M yakın para verilmesi saçma geldi onu dile getirdim

Sizin gibiler RvP yi bir vaka olarak görüp sağda solda atıyordu şimdi noldu 5M ye yakın para verilecek bu adama ŞL de oynamayan adama neyini savunuyorsunuz ben onu anlamak istiyorum ?

Kaynak : Fenerbahçe spor kulübü başkanı Ali Koç

Ayew haberin için böyle bir kaynağın varsa ortaya koy

Çok gereksiz yere uzuyor,inatlaşmaktan vazgeçmiyor sunuz. Attığınız her iddia konuda çürütüldü ama hala aynı iddialara devam ediyorsunuz.

Bu arada 16092

• quote:

Ben ne scout ekibinde çalıştım ne de o kadar bilgim var hangi oyuncu kiralanır anlamam

Ayew in sakat olduğu yeni yeni çıkıyor dahası da gelir o yüzden şimdi yazdım

Ali Koç un verdiği vaatler ve yaptığı şeyleri eleştiriyorum

600 M üzeri borç olduğunu açıklayıp böyle bir oyuncuya 5 M yakın para verilmesi saçma geldi onu dile getirdim

Sizin gibiler RvP yi bir vaka olarak görüp sağda solda atıyordu şimdi noldu 5M ye yakın para verilecek bu adama ŞL de oynamayan adama neyini savunuyorsunuz ben onu anlamak istiyorum ?

Alıntıları Göster
    Bilgin yok ama Ayew'e o kadar para verilir mi diyebiliyorsun.

Bilgin olmayan konularda, nasıl fikir yürütüp de yanlış yapıldı diyebiliyorsun ?

Ayrıca hem formda, hem kaliteli, hem düşük maaşlı ve hem de kulübünün 500 bine kiralamak istediği bir oyuncu yok ?
    Olmaz da zaten. Bunu bilmek için scout ekibinde olmaya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 5 Ağustos 2018; 21:35:27 >

• Futboldan uzak ara en anlamayanan taraftar fenerbahçe taraftarıdır.
    12 yıllık forum hayatımda çok uzun süre burada takıldım ve rvp olayında 10 yıllık forumdaşlar birbirimizin anasına karısına kızına küfür edecek hale geldik.

rvp olayını geri hortlamaya çalışan bi zihniyet var hiç gerek yok.

yoksa 20 yıldır hiçbir başarısı olmayan insan görev yapamazdı.
  • Andre Ayew Fenerbahçe teknik ekibine ağrılarını hafifleten iğne ile oynayabileceğini iletti. Son kararı sağlık ekibi ve Cocu verecek.

Bu olayı basın nedeniyle bir futbolcu ile de yaşamıştık sanki.
  • quote:

Andre Ayew Fenerbahçe teknik ekibine ağrılarını hafifleten iğne ile oynayabileceğini iletti. Son kararı sağlık ekibi ve Cocu verecek.

Bu olayı basın nedeniyle bir futbolcu ile de yaşamıştık sanki.
    Bir Fenerbahçeli taraftarın yorumu

https://prnt.sc/khe893
  • Maç sonu uplanır performansı hakkında yorum yapılır
  • Çok boş yapmışsın. Gereksiz

• quote:

Kiralama ücreti de maaşı da gayet uygun
    aynı fikirdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Çok boş yapmışsın. Gereksiz
    Ağlamaya başladın mı paşa ?

Balon adam balon balon
    Hala devam. Çocuk gibi balon felan yaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Hala devam. Çocuk gibi balon felan yaz
    Adamın sahada olup olmadığı belli değil neyini savunuyorsun

Git basketbol filan izle
    Bilader adamı savunduğum tek bi mesajımı göster. Konu adam değil. Senin boş yapman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.