yaw andream me gittim 1586np var bende 57 lvlim patosta yaw seekinlere bakıyorum 39-80 yaw bune ya herkes 60dan dusurmus adamını yaw bence 60tan dusmeler giremsin su andream e yaw adamlar manyaq bisey yaaa hep seeking boyle 39-40 bıktım yawwww
düşün ondan sonra konuş lvl düşmeler giremez andream a millet 59 a kasıp bırakıyor sende kas alla alla milleti ne suçluyosun oyun hakkında bişi bilmeden
evet 60 skilli açılırsa yada statı yatırılırsa artık bye ardream
yani neymiş andream deil ardream
Korkma hiç bir karakter 60 skılini kulanamas andream da..
evt beyler lvl falan düşünce girilmio ardreame
ardream demişken 2gün önce czdeydim seek açtım ( 42-80 ) .. ardreamden adam gel partye dedi bu seeking party olayı çok komiiime gidio bnm..moradonda seek açanı görüon
Korkma hiç bir karakter 60 skılini kulanamas andream da..
+100 magelerin nowa kullandığını düşün dümdüz ederler andream townu...
Bence andream da 59 lwl olcan asas +8 2 tane Md olcak REverse cıtınbaya ıs yaparsın
eee orası 30- 59 , 30 level adamın gitmesi saçmalık aslında 42-59 yapmalari lazim tahminim yani :S he bir de level 60 dan düşme adamlar giremez oraya. Ama level 59 %99 olmuş arkadaşlarım var adreamda np kasiyolar
bunu forum resetlenmeden önce kibarca anlatmaya çalıştım ama olmadı
dogru
39-80 zaten 59 LVL demektir.. kim dio sana 60 dan düşme die
quote:
Orjinalden alıntı: burak1894
yaw andream me gittim 1586np var bende 57 lvlim patosta yaw seekinlere bakıyorum 39-80 yaw bune ya herkes 60dan dusurmus adamını yaw bence 60tan dusmeler giremsin su andream e yaw adamlar manyaq bisey yaaa hep seeking boyle 39-40 bıktım yawwww
nedense ben hiç kızaran adam goremedim ardreamda nerenden uyduruyosun bunları velet