Şimdi Ara

andreamdeki adamlarrrr manyaq!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw andream me gittim 1586np var bende 57 lvlim patosta yaw seekinlere bakıyorum 39-80 yaw bune ya herkes 60dan dusurmus adamını yaw bence 60tan dusmeler giremsin su andream e yaw adamlar manyaq bisey yaaa hep seeking boyle 39-40 bıktım yawwww

• düşün ondan sonra konuş lvl düşmeler giremez andream a millet 59 a kasıp bırakıyor sende kas alla alla milleti ne suçluyosun oyun hakkında bişi bilmeden
  • evet 60 skilli açılırsa yada statı yatırılırsa artık bye ardream

yani neymiş andream deil ardream
  • Korkma hiç bir karakter 60 skılini kulanamas andream da..
  • evt beyler lvl falan düşünce girilmio ardreame
  • ardream demişken 2gün önce czdeydim seek açtım ( 42-80 ) .. ardreamden adam gel partye dedi
    bu seeking party olayı çok komiiime gidio bnm..moradonda seek açanı görüon
  • sizden adam olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

Korkma hiç bir karakter 60 skılini kulanamas andream da..

+100 magelerin nowa kullandığını düşün dümdüz ederler andream townu...
  • Bence andream da 59 lwl olcan asas +8 2 tane Md olcak REverse cıtınbaya ıs yaparsın
  • eee orası 30- 59 , 30 level adamın gitmesi saçmalık aslında 42-59 yapmalari lazim tahminim yani :S
    he bir de level 60 dan düşme adamlar giremez oraya. Ama level 59 %99 olmuş arkadaşlarım var adreamda np kasiyolar
  • bnm arkda %99.81 de gitti np kasmaya ardrreamde mag partyi cekmis golemlerre bunlar kesmye baslamislarr bnm arrkda 60 lvl olmus ardream atmis

ole anlatti bana
  • Doğru diyon ben anrdreamda adam 1500 buff 300 Ac verdi olaya bak elinde bide ms var allah ya millet np kasmak için lwl atlıyacak yerine düşüor
  • Şey yapsak olmaz mı skileri 0 layıp 59 % 99 da giidp lvl atlayak skileri sonra verek biraz saçma oldu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiPremiuM

Şey yapsak olmaz mı skileri 0 layıp 59 % 99 da giidp lvl atlayak skileri sonra verek biraz saçma oldu galiba

Bunu yapınca ne fark edicek ki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

sizden adam olmaz

bunu forum resetlenmeden önce kibarca anlatmaya çalıştım ama olmadı
  • dogru
  • 39-80 zaten 59 LVL demektir.. kim dio sana 60 dan düşme die
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak1894

yaw andream me gittim 1586np var bende 57 lvlim patosta yaw seekinlere bakıyorum 39-80 yaw bune ya herkes 60dan dusurmus adamını yaw bence 60tan dusmeler giremsin su andream e yaw adamlar manyaq bisey yaaa hep seeking boyle 39-40 bıktım yawwww

nedense ben hiç kızaran adam goremedim ardreamda nerenden uyduruyosun bunları velet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

sizden adam olmaz

bence de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.