Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
167.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sus

Arkadaşlar Samsung Phone yükledikten sonra arama yapamıyorum.

İlk sayfada anlatıldığı gibi güncelleştirmeleri kaldırın, telefon S7 sanırım.
  • Checking CRC32...
    Error: CRC does not match. Please redownload the file.
    Filename: D:\Belgelerim\SM-G935F_1_20170306112113_oc4ot2nm4y_fac.zip.enc4
    Trying to download SM-G935F_1_20170306112113_oc4ot2nm4y_fac.zip.enc4 to D:\Belgelerim\SM-G935F_1_20170306112113_oc4ot2nm4y_fac.zip.enc4

bu hatayı alıyorum indirme yapmıyor program
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

Checking CRC32...
    Error: CRC does not match. Please redownload the file.
    Filename: D:\Belgelerim\SM-G935F_1_20170306112113_oc4ot2nm4y_fac.zip.enc4
    Trying to download SM-G935F_1_20170306112113_oc4ot2nm4y_fac.zip.enc4 to D:\Belgelerim\SM-G935F_1_20170306112113_oc4ot2nm4y_fac.zip.enc4

bu hatayı alıyorum indirme yapmıyor program

Başka bilgisayarda deneyin olmazsa programda sorun olabilir daha sonra tekrar denersiniz.
  • s7 edge root ettim custom recovery yükledim recovery de wipe yapmıyor hata veriyor

rom normalde samsung yazısından sonra geliştiricinin yazısına kadar gelip telefon açılmıyor

hafıza kartında baska rom var onu deniyorum onuda yüklüyor ama telefon 2 saat bekledim açılmıyor

şimdi yeniden stock rom atacam yeniden root edip deneyecem

usta stock atmadan bu sorunu çözme imkanınm var mı birde baska recovery baktım s7 edge için yok önerin nedir
    @mühendismurat
  • lovelesss kullanıcısına yanıt
    Önerimi sen söylemişsin başka Custom Recovery ile denemek...
  • Checking CRC32...
    Success: CRC match!

Decrypting firmware...
    Decryption finished

bu ekranda kaldı yaklasık 10 dakikadır stock rom indirme de
  • bulamadım ki baska custom recovery nette
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Murat hocam yine sufirlayipmi kuracaz yeni touchwizi

Normal kurun eğer sorun yaşarsanız sıfırlarsınız.

Kurulamadi diyor murat hocam. Neyse biraz daha yeni surumler gelsin oyle sifirlar kurarim. Simdi bir daha o kadar programi yukleyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Phone - Arama uygulamasını yükledikten sonra çok daha hızlı arama yapıyor eskiden hat çevirene kadar gereksiz bir bekleme olurdu şimdi o gitmiş hemen arıyor.

-Servis sağlayıcının bir düzeltmesi olabilir.

-Psikolojik olabilir.

Deneyenler geri dönüş belirtirse iyi olur.

Edit : Evet program sayesinde daha hızlı arama yapıyormuş demek ki Samsung istediği zaman yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Mayıs 2017; 12:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

s7 edge root ettim custom recovery yükledim recovery de wipe yapmıyor hata veriyor

rom normalde samsung yazısından sonra geliştiricinin yazısına kadar gelip telefon açılmıyor

hafıza kartında baska rom var onu deniyorum onuda yüklüyor ama telefon 2 saat bekledim açılmıyor

şimdi yeniden stock rom atacam yeniden root edip deneyecem

usta stock atmadan bu sorunu çözme imkanınm var mı birde baska recovery baktım s7 edge için yok önerin nedir
    @mühendismurat

Hocam recovery güncel mi ? 3.1.0 sürümü yüklü bende. Romu yüklemeden önce full wipe yaptınmı ? Data dahil. Eğer yapmış isen sorun çıkmaması lazım. Recovery gir full wipe yap tekrar dene derim benim önerim.
  • Murat hocam galeri sürekli hata veriyor.

• quote:

Murat hocam galeri sürekli hata veriyor.

Dediklerimi yaparsanız sürekli vermez sadece resmi ilk açtığınızda aşağıda yukarıda beyaz pencere çıkar onu kaybetmek için bir daha dokunursanız veriyor şuan onun çözümü yok bekleyeceksiniz gitmesini.
  • Murat Hocam öncelikle Allah razı olsun.
    Benim cihazda garip bir problem çıkmaya başladı.
    Cihazın garantisi doldu ve ben 2-3 ay önce rootladım ve şuan Titanium pro kullanırken hata alıyorum.
    Uygulamaları dondururken problem yok ama; ne doğru düzgün uygulama kaldırabiliyorum ne yedekleme yapabiliyorum ne de güncellemeleri roma entegre edebiliyorum. Her defasında sıfırdan odin ile rom atmak zorunda kalıyorum.
    Bu arada titanium pro lisanslı. Dışarıdan apk ile yüklemedim.
    Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • Murat hocam dediklerini yapın derken facebook ve messengerimi kaldırayım onun galeri ile bir alakası oluyormu.

• Tunahan34 T kullanıcısına yanıt
    Custom / Stok Rom hangisini yüklüyorsun ?

Titaninum dışında telin kendi ayarlarında sorun yoksa çok kafaya takılacak bir şey değil gibi.
  • quote:

Murat hocam dediklerini yapın derken facebook ve messengerimi kaldırayım onun galeri ile bir alakası oluyormu.

Yok kardeşim yapılması gerekeni Galeri uygulamasının yanına yazıyorum lütfen biraz daha dikkatli okuyalım, onlar sadece telefonu hızlandırmak için öneriler.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    murat hocam yuklemek. istedigimde paket bozuk hatasi veriyo siz nasil yuklediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

murat hocam yuklemek. istedigimde paket bozuk hatasi veriyo siz nasil yuklediniz?

Seninle aynı işlemleri yaptım ve yükledim bozuk iniyor olabilir farklı tarayıcı ile olmadı bilgisayar ile indirmeyi deneyin.

Paket ayrıştırma hatasını da artık soranlara cevap vermeyeceğim ilk sayfada yazıyor.
  • Merhaba,
    paralel ithalat olan s7 cihazımı şubat ayında İngiltere romu yükleyerek Nougat'a güncellemiştim. Daha sonra bu forumdaki yöntemleri kullanarak, SamMobile'dan Türkiye romunu indirdim. Bir yerlerde bir şeyleri yanlış yaptım ama tam olarak neresi çözemedim. 2 aydır telefonu gayet stabil şekilde kullanıyorum, ancak OTA üzerinden hiç güncelleme alamadım.(aslında son 160 küsür mb'lık güncelleme yayınlanana kadar Samsung'un güncelleme yayınlamadığını zannediyordum :D ) OTA üzerinden güncellemeleri almak için nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum, yardım ederseniz sevinirim.
    SamMobile infodan aldığım bilgileri aşağı yazdım:

ProductCode: SM-G930FZDAXSG
    PDA: G930FXXU1DQB7
    CSC: G930FOJV1DQB7
    Baseband:G930FOJV1DQB1
    Bootloader:G930FOJV1DQB7

Ayrıca cihaz hakkında menüsüne girince United Arab Emirates başlığı ile bir bilgi çıkıyor. Başlık altında TRA ID ve TA kodları var.

• cakarenesx C kullanıcısına yanıt
    Rootlamadan CSC değiştirmenin yolu yok, rootlayabilirseniz xda'dan uygun yöntemi araştırın.

Phone info samsung programında CSC kısmına bakın oradakilerin hepsi aynı olması lazım farklılık olursa OTA alamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.