Şimdi Ara

Android 10 | Pie Rehberi | Faydalı Anlatımlar | Rom Linkleri | Oreo, Nougat, MM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
103
Favori
166.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

3.Mesaj güncellenmiştir.

Marshmallow Kullanici Yorumlari ve Görseller eklenmiştir.

hocam yine yardırmışsın eline yüreğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: extense

quote:

Orijinalden alıntı: keyfoagam

quote:

Orijinalden alıntı: extense

quote:

Orijinalden alıntı: keyfoagam

http://www.sammobile.com/firmwares/confirm/65754/G920FXXU3DPAD_G920FOXA3DPAE_XEF/

arkadasim tesekkurler bu uymaz benim telefon 925F

http://www.sammobile.com/firmwares/confirm/65757/G925FXXU3DPAD_G925FOXA3DPAD_XEU/

tesekkur ederim bu ingiltere romu anlasilan daha cikmadi Fransa xef galaxy s6 edge 925F için

Malesef 925 için fransa halen 5.1.1 güncel diyor

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Xda forumlarda şöyle okudum

Binary Nature seçeneği açık Hidden.pit dosyası dahil edilmiş hali 2GB çıkıyor

Binary Nature seçeneği kapalı Hidden.pit dosyası dahil edilmemiş hali 1.8GB çıkıyor.
  • fethisagol kullanıcısına yanıt
    Tamamdır yani aynı rom :) teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Samfirmden sorunsuz şekilde yüklendi teşekkürler yeni gelen özelliklerden doze göremedim yanlız uygulama olarak indirmemizmi gerekiyor yeni gelen özellikleri ilerleyen günlerde detaylı bir şekilde paylaşırsan seviniriz diğer konu başlığının hali ortada

• dostum başarılı şekilde güncelleme yaptım ALLAH razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EscapeSouL

Hocam pit dosyası s6 içinmi Edge içinmi.

S6 için dostum bakın ayrı telefonları zaten çizgi ile ayırıyorum hepsinin kendi bölümü içindeki yazılar o telefona geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

hocam yine yardırmışsın eline yüreğine sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: Trust34

dostum başarılı şekilde güncelleme yaptım ALLAH razı olsun.

Eksik olmayın, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Şubat 2016; 13:49:00 >
  • Arkadaşlar sammobile'da direkt Fransa 6.0.1 gelmiş kurup deneyen varsa yorumlarını bekliyoruz.

Model SM-G920F
    Model name Galaxy S6
    Country France
    Version Android 6.0.1
    Changelist 7025264
    Build date Fri, 22 Jan 2016 13:50:27 +0000
    Product code XEF
    PDA G920FXXU3DPAD
    CSC G920FOXA3DPAE

http://www.sammobile.com/firmwares/download/65754/G920FXXU3DPAD_G920FOXA3DPAE_XEF/
  • SM-928C BİZİM TELEFON .içmi? sözde s6 edge plus küfür ettirecekler adama en sonunda bunların yaptıkları işe tüküreyim.3000tl para verdik gördüğümüz muameleye bak, samsungtan telefon alanın aklına şaşarım artık, android telefon alacaksanız en fazla 1000tl para verin gidin g4 olun sony alın ama 1000 maximum 1500tl olsun zaten maxiumum ömrü 1 yada 1,5 sene ya pil ölüyor yada güncelleme gelmiyor bu yazılım sorununa çözüm bulunmazsa nokia gibi yakında samsung da batacak, google un bu işe el atması lazım, bu ne boktan iştir arkadaş kamboçya ya rom çıkıyor muz cumhuriyetiyiz sanki bize rom yok fransa,almanya,polonya aylar sonra flistin türkiye, gidin apple alın arkadaş hala 4s e güncelellme geliyor 4-5 sene ömrü var telefonun piyasası var küçük altın gibi fiyatlarıda gün geçtikçe değerleniyor nerdeyse 2 ayda fiyatı düşmüyor hemde sizi adam yerine koyuyorlar tüm dünyaya aynı veriyor adamlar güncellemeyi. birde bizde mallar var adam 3000tl para verip güncelleme alamıyor daha da çıkmış benim için stabil olsun yeter lan mal git o zaman dedeme aldığım 120tl lik nokia al hem şarjı 2 hafta gidiyor hem donma yok hem sapına kadar stabil,git merdaneli çamaşır makinesi kullan,tüplü televizyon kullan böyle mallar oldukça s7 de 8 de 9 da itelerler bize.

• Hocam konunuz ve yardımlarınız sayesinde kurdum mm. Cihaz edge. Wipe falanda yaptım.
    Telefon resmen uçuyor şu an hız bakımından çok iyi olmuş bence. Animasyonlar falan sorunsuz. Google playde özellikle gözle görülür bir hız artışı sezdim.
    Parmak izi okuyucu saliseler içerisinde okuyor diyebilirim. Gerçekten hızlanmış.
    Yapılan arayüz değişiklikleri de mükemmel. Telefona farklı bi hava kattı üst menudeki oto.dondur butonunda bile değişiklik yapmışlar (Bu tarz şeyler bile benim için önemli)
    Kamera çok daha hızlı açılıyor ve galeriyle birlikte çok hızlı çalışıyor.
    Edge ekranını söylemiyorum bile. Önceden de kullanırdım şimdi resmen müptelası oldum diyebilirim.
    Son uygulamalar menusu bile bi farklı hızlı ve güzel olmuş.
    Birde ayarlarda pil bölümünde en altta hızlı kablolu sarj özelliği açılır kapatılır hale getirilmiş. (Önceden yoktu ve soruyordu sanırım millet)
    Haritalar bile daha bi hızlı farklı gibi
    Telefonun güç menusu yani kapatmak ve yeniden başlatmak icin olan menu bile çok hoş olmuş
    Kendi klavyesini ve tarayıcısını kullanmıyorum
    (swiftkey ve chroma kullanıyorum) Kendi tarayıcısını mı kullanmalıyım? Daha iyi mi olmuş? Birde kamerada önceden bi özellik vardı sanırım 5.1.1 de yoktu millet soruyordu mm de gelecekmiş diyordular nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Arkadaşlar sammobile'da direkt Fransa 6.0.1 gelmiş kurup deneyen varsa yorumlarını bekliyoruz.

Model SM-G920F
    Model name Galaxy S6
    Country France
    Version Android 6.0.1
    Changelist 7025264
    Build date Fri, 22 Jan 2016 13:50:27 +0000
    Product code XEF
    PDA G920FXXU3DPAD
    CSC G920FOXA3DPAE

http://www.sammobile.com/firmwares/download/65754/G920FXXU3DPAD_G920FOXA3DPAE_XEF/

Şimdi bunu indirip kuracağım hocam.
    Yedek için önerdiğiniz bir program var mı

• konu çok yararlı bir konu olmuş, hiç rom root işinden anlamayan bir insan bile kolayca yükleyebilir.
    ---
    XEU romunu indiriyorum, ingiltere operatörsüz rom değil mi ? yanlışlık olmasın da zaten yavaş yavaş iniyor
    Hocam bu linkteki sanırım yavaş inecek samfirmden indirilebilir mi fransa romu yoksa VOD operatör romu yükleyecem
  • Beyler bu operatörsuz rom ve fransa romu nedir? Daha mı farklı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr.Policeman kullanıcısına yanıt
    Smartswitch.

Bu romu indirip denemeniz daha iyi olacak dosyası değiştirilmemiş orijinal rom.

bende indirmeyi düşündümde gerçekten düşük indirme hızıyla indiriyor samfirme de gelmemiş herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

bende indirmeyi düşündümde gerçekten düşük indirme hızıyla indiriyor samfirme de gelmemiş herhalde

Evet internet download manager ile indirin 300 le çekiyor.

Samfirm de yok daha.

Samfirm bayağı indirmişti neyse diyip kapattım idmden indiriyorum france romunu.
    Kurduktan sonra ilk işim mesaj atmak

• Arkadaşlar bu ROM olaylarını hiç yapmamış biri olarak sizden yardım istemeye geldim. Malum OTA üzerinden bize ( G-920F ) geleceği yok henüz ben de ROM kurmaya karar verdim. Öncelikle ROM kurmak garanti dışı bırakır mı bunu soracağım.

Sonra da aşama aşama ROM'un nasıl kurulacağını anlatabilir mi biri bana özelden? telefon elimizde kalmasın sonra :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.