Şimdi Ara

Android 12'nin kararlı sürümünün çıkışı ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 12'nin kararlı sürümünün çıkışı ertelendi

Google, Android 12'nin piyasaya sürülme sürecini gösteren yol haritasını aniden güncelledi. Zaman çizelgesine, dördüncü beta ile yeni işletim sisteminin son sürümü arasına test için başka bir yeni yapı eklendi.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 11T'nin yüksek kalitede görüntüleri yayınlandı

Google erteleme ile ilgili açıklama yapmadı

Önceki Android 12 yayın programına göre, "yeşil robot"un kararlı sürümü, geçen hafta sunulan dördüncü "beta"nın ardından Eylül ayında çıkacaktı. Zaman çizelgesindeki her noktanın bir sonraki takvim ayını temsil ettiği göz önüne alındığında, son yapı Ekim 2021'de yayınlanacak.

Android 12'nin kararlı sürümünün çıkışı ertelendi

Böylece, Android 12'nin uzun zamandır beklenen kararlı sürümü yerine, işletim sisteminin beşinci "betası" bu ay 13 Eylül'de piyasaya sürülecek. Bu değişikliklerin nedenleri hala bilinmiyor. Söylentilere göre 19 Ekim 2021'de Android 12 ile birlikte piyasaya sürülmesi planlanan yeni amiral gemisi akıllı telefonlar Google Pixel 6 serisinin tanıtımı da ertelenecek.

Kaynak:https://developer.android.com/about/versions/12

• Xiaomi mia3 ' e beta 2/3 Android 12 yükleyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 3 Eylül 2021; 12:54:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apk dosya indirilemeceği haberi doğru mu??

• Yeşil robot :d

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Custom rom olarak kuran ve birkaç hata alan (hatalar genellikle Bluetooth,kamera,kişiler arama uygulamasında vs oluyor) vardır.

Edit: Mi A2'ye kuranlar var ama ne kadar stabil çalıştığı tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 3 Eylül 2021; 11:30:48 >
  • Aga b🚬🚬🚬

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hindistan 2 adet inceleme gördüm yotube de.

Mia3 cihazların türkiye faturalı ilk alanların garantisi muhtemelen doldu. Sonradan da fiyatlar uctu tabi.

Garanti sorunu olmayan , custom rom atanlar muhakkak vardır diye buradan da sorayım dedim. Tşkler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Şuan android tablette olsam da genellikle, gün içinde Ubuntu touch kullanıyorum. Mutluyum

• saf androidler güzel

samsung a mecburuz.

• Fakirdroid

• android bile kendine net tarih veremezken apple ı kimse yıkamaz , bitik olsa bile...

• Sanki iOS 15’de sütten çıkmış ak kaşık. Adamlar bir sürü ana özelliği kararlı sürümden çıkarttı. Kısaca iOS 15 oldu iOS 14.x.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o kadar kararlıydı oysaki neden ertelendi ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.