|
Android 15 ismi belli oldu: İşte Google'ın yeni tatlısı
-
-
Tatlinin adi farkli ama tadi hep ayni degisen birsey yok :))))
-
Elma sekerini tatsalar kendilerine gelecekler 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu atlamışlar. Alpha sürümü sonra beta sonra chesecake olarak devam ettiler. İlk başta akıllarına gelseydi Apple candy olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vanilya ne yahu. Salepli ve kaymaklı bir dondurmayla 15 bir başka olurdu.
Baklava koyduralım bir sonraki sürüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her versiyonda büyük değişiklikler olmuyor ama özellikle 3-4 yıl aynı telefonu kullanıp değişiklik yapınca fark büyük oluyor. 2011 yılından beri kullandığım telefonlar bunlar:
Xperia arc (Android 4)
LG G4 (Android 6)
LG V30 (Android 9)
Pixel 6 (Android 13)
Son değişiklikte fark büyük oldu ama kullanıcı deneyimi açısından hiç sevmedim. Telefondan kaynaklı da olabilir, işletim sisteminden de olabilir başka telefonda deneyimleme imkanım olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden güncelleme diye bir şeyler vardı.
şimdi yükleyemeyeceğiniz yeni versiyonlar şeklinde karşınızda !
-
Adam canı o gün ne çekerse onu koyuyor :)
-
Güzel güzel severek tüketiriz 😂😂😂
Android kullanıcıları tepki gösterirdi keriz muamelesine.
Milletde bir noodle manyaklığı var acaba noodle falan mı oldu dedim de tatlıdan devam bari waffle olsaydı🤣🤣🤣
Android 10 sonrası resmi olarak tatlı ismi ile anılmıyor ama kod adı olarak yine gelenek devam ediyor yani ne belirlediklerin pek önemi yok 10-11-12-13’ün kod adını da zaten doğru düzgün bilen teknoloji sever sayısıda az. Android Pie ile o defter bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 5 Mart 2023; 15:9:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz cevizsiz boş baklava yiyen milletiz. Bize yok mu şöyle ucuzundan bir tatlı.
Bir sonraki sürüm de Android keşkül olsun.
Android 10 ile 15 arasında ne fark var? Cihaz üreticilerinin kendi UI larında olan özellikleri 2 3 sene sonra Android e dahil ediyorlar, başka bir esprisi yok.
Samsung OneUI a ile Pixel'deki sade android i kıyaslayınca özellik fakiri olduğunu görüyorsunuz.
-
şerbetli tatlılara geçin artik
Google yıllardır daha az donanım/enerji verimliliği vaad eden Fuschia işletim sistemi üzerine çalışıyor Android ten Fuschia ya geçiş olursa işte o zaman iş çok farklı bir noktaya gelir. Kişisel tahminim Google bu işi de beceremez yönünde tabi.
-
Çok şirimişte önce 14 bi piyaaya sürülsemiydi
Tatlinin adi farkli ama tadi hep ayni degisen birsey yok :))))
|
Biz cevizsiz boş baklava yiyen milletiz. Bize yok mu şöyle ucuzundan bir tatlı.
|
Her versiyonda büyük değişiklikler olmuyor ama özellikle 3-4 yıl aynı telefonu kullanıp değişiklik yapınca fark büyük oluyor. 2011 yılından beri kullandığım telefonlar bunlar: Xperia arc (Android 4) LG G4 (Android 6) LG V30 (Android 9) Pixel 6 (Android 13) Son değişiklikte fark büyük oldu ama kullanıcı deneyimi açısından hiç sevmedim. Telefondan kaynaklı da olabilir, işletim sisteminden de olabilir başka telefonda deneyimleme imkanım olmadı. |
Vanilya ne yahu. Salepli ve kaymaklı bir dondurmayla 15 bir başka olurdu.
|
Benzer içerikler
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- spotify link kısaltma
- twitter video indirme nasıl olur
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X