Şimdi Ara

Android 2.3.4 ten ics 4.0.4 e geçme tekrardan yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa bende ics 4.0.4 vardı ben flashtooldan ics 2.3.4 root yaptım şimdi ics 4.0.4 e geçebilirmiyim? Nasıl Geçerim. Service Update yaptım yine düzelmedi fabrika ayarlarını seçtim olmadı. Delircem. resimli anlatabilicek varsa lütfen yardım etsin teşekkürler.
    Xpria pro Mk-16 i arkasında yazan orjinal SI.
    SI:1249-7400
    4.1.B.0.587

• Beyler Buldumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1642480 sitesinden indirdim orada versiyonlarıda yazıyor solunda indirip flash tool ile ftv yapıp yükleyecksiniz anlamayan olursa msj atsın yaparım 2 gündür uğraşıyordum
  • İstediğin zaman geçersin anlatımlar forumda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne demek kardeşim? ben phonecopy e üyeyim orda telefon özelliklerini gösterdiğinde IS :1239-7790 yazıo ama telefonun arkasında IS: 1249-7400 yazıyor yazılım dan öönce phonecopyde kopyaladığım listede ise. 1249-7400yazıor neden böyle bişey olmuş olabilir acaba?
    Fotolar aşağda war imei ler tutuyor ama SIlar farklı?
    http://g1210.hizliresim.com/12/b/ducdr.png

Bi sorum daha var kardeşim bende orjinal superuser ve titanium tam sürüm var ama root atamıyorum atınca hep hata verdi sırf bu yüzden 2.3.4 versiyona geçmiştim orda sorun yok sonra tekrar buna geçtim konu açılmış tı denedim ICS ye kolay yükleme die oraya resim paylaştım orda donuyor ne yapabilirim?

• yazılımla SI değişmez diye biliyorum ama şu olabilir attığın Romun içindeki Default.prop dosyasından kaynaklanmıştır
    tüm xperia rom root yazılım isimli konuda CDA değiştirme anlatımı var istersen ordan Türkiye CDAsını ayarlayıp Cihazı güncelleyip Orjinal TR cdalı yazılıma geçebilirsin
    birde bunu yaparak aynı siteden kontrol et

Superuser ve titanium backup programlarını root yapmadan kullanamazsın ayrıca superuseri boşuna almışsın root yapınca otomatik yüklenir
    root yaptıktan sonra titanium backup kurup çalıştıracaksın çalışmıyorsa rootta problem vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

yazılımla SI değişmez diye biliyorum ama şu olabilir attığın Romun içindeki Default.prop dosyasından kaynaklanmıştır
    tüm xperia rom root yazılım isimli konuda CDA değiştirme anlatımı var istersen ordan Türkiye CDAsını ayarlayıp Cihazı güncelleyip Orjinal TR cdalı yazılıma geçebilirsin
    birde bunu yaparak aynı siteden kontrol et

Superuser ve titanium backup programlarını root yapmadan kullanamazsın ayrıca superuseri boşuna almışsın root yapınca otomatik yüklenir
    root yaptıktan sonra titanium backup kurup çalıştıracaksın çalışmıyorsa rootta problem vardır

http://talk.sonymobile.com/message/199354#199354
    kardeşim yazılım güncellemede beni buraya yönlendiriyor ve burdan benim olan 1249-7400 onuda biliyorum ama bunu nasıl yüklicem yazılım yüklicem cda ayarlaması ne demek. kusura bakma rahatsız ettiğim için androidle yeni tanışıorum bi root yapayım dedim titanium için belki 10 gündür uğraşıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.