Şimdi Ara

Android 2.3.5 Aranma Ve Sms sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni versiyonu yükledikten sonra bazen arandığım zaman telefonum açık olmasına rağmen ulaşılamıyor gibi gözükebiliyor.

Yada atılan smsler veya attığım smsler 2. 3. denemede gidip gelebiliyor.

Bunun gibi bir sorun yaşayan başka biri varmı ? Yada bir çözüm önerisinde bulunabilecek ?

• Bizdede aynı sorun var 3 adet ideos x5' te 2.3.5 official romda denedik hat avea. Ekran karardığında ulaşılamıyor hat gidiyor. İkinci üçüncü aramada ancak çalıyor. Çözüm bulamadık.
  • en iyisi darkrom yüklemek smsdedi mms döndürme sorunu şarjın çabuk bitme sorunu ve diğerleri için 1 numara. 6aydır kullanıyorum çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx_pm

en iyisi darkrom yüklemek smsdedi mms döndürme sorunu şarjın çabuk bitme sorunu ve diğerleri için 1 numara. 6aydır kullanıyorum çok memnunum

2.3.5 uzerine miui yukledim suan hicbir sorun yok tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

Orijinalden alıntı: xx_pm

en iyisi darkrom yüklemek smsdedi mms döndürme sorunu şarjın çabuk bitme sorunu ve diğerleri için 1 numara. 6aydır kullanıyorum çok memnunum

müzikçalarda hoparlör performansı nasıl?
  • quote:

Ben yükledim 2.3.5 üzerine miui. Konuşurken seste bir problem yok.
    * Müzik dinlerken ya da oyun oynarken ses cızırtılı.
    * Bazı programlarda kitleniyor ve antivirüs gibi birşey var ya da yeni versiyonun özelliği bu sürümde herşey için izin istiyor.
    * Google maps i doğru dürüst kullanamıyorum.
    * Bazı programlar otomatik olarak 3g açıyor.
    * Hisuite donuyor yedek almıyor.
    * Internal sd yi arasıra görmemezlikten geliyor

Genkolar cm 7.2 çıkarıyormuş. 2.3.5 tabanlı onu denemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracuda81

quote:

Ben yükledim 2.3.5 üzerine miui. Konuşurken seste bir problem yok.
    * Müzik dinlerken ya da oyun oynarken ses cızırtılı.
    * Bazı programlarda kitleniyor ve antivirüs gibi birşey var ya da yeni versiyonun özelliği bu sürümde herşey için izin istiyor.
    * Google maps i doğru dürüst kullanamıyorum.
    * Bazı programlar otomatik olarak 3g açıyor.
    * Hisuite donuyor yedek almıyor.
    * Internal sd yi arasıra görmemezlikten geliyor

Genkolar cm 7.2 çıkarıyormuş. 2.3.5 tabanlı onu denemeyi düşünüyorum

Cizirti sorunu bende de var. Digerlerini kullanmadigim icin bilmiyorum. Ama illa vardir birkac sorun. Aranmama gibi bir sorun olmasinda...

• Sizlerdede araninca hattin kapali gozukmesi gibi sorunlar varmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumies

Sizlerdede araninca hattin kapali gozukmesi gibi sorunlar varmiydi

evet bendede var şu an ve ciddi ciddi telefonu satmayı düşünüyorum.

1- Yeni romda sms ve aranma sorunu yaşıyorum

2- Eski roma dönsem tekrar mikrofon sorunum olucak

3- Miui roma geçsem menüsü yok herşey masaütsünde ve düzensiz açıkcası hiç beğenmiyorum.

@xx_pm

dark rom derken ? Link paylaşabilirmisin dostum ?

@tugay289

hangi miui rom dostum sende link verebilirmisin ?

__

Açıkcası custom romlara biraz farklı yanaşıyorum. İlk stock romda mikrofon sorunu olmasa çok memnundum.
  • başta yazılan sorunun stock 2.3 ile bir alakası yok ondan emin olabilirsiniz . Öyle bir sorun söz konusu olsaydı piyasadaki cihazların çoğu 2.3 ve üzeri kullanıyor artık android in çöküşü gibi bir şey olurdu yani bb server larının çökmesi gibi zaten android de böyle bir olay yok.. Bu sorun %70 operatör kaynaklı geri kalan telefon yada custom rom kaynaklı .. özellikle operatör vodafone ise bu ihtimal %90 lara çıkıyor

edit : birde eyer telefon sadece 3g olarak ayarlı ise şebeke gitmeleri, açıkken kapalı gözükmesi gibi sorunlar da oluyor . 3g nin olmadığı yerlerde sadece 3g olarak ayarlı olduğu için telefon şebeke bulamıyor yada 2g/3g otomatik geçişlerinde anlık şebeke gitmeleri oluyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 25 Ocak 2012; 10:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

başta yazılan sorunun stock 2.3 ile bir alakası yok ondan emin olabilirsiniz . Öyle bir sorun söz konusu olsaydı piyasadaki cihazların çoğu 2.3 ve üzeri kullanıyor artık android in çöküşü gibi bir şey olurdu yani bb server larının çökmesi gibi zaten android de böyle bir olay yok.. Bu sorun %70 operatör kaynaklı geri kalan telefon yada custom rom kaynaklı .. özellikle operatör vodafone ise bu ihtimal %90 lara çıkıyor

edit : birde eyer telefon sadece 3g olarak ayarlı ise şebeke gitmeleri, açıkken kapalı gözükmesi gibi sorunlar da oluyor . 3g nin olmadığı yerlerde sadece 3g olarak ayarlı olduğu için telefon şebeke bulamıyor yada 2g/3g otomatik geçişlerinde anlık şebeke gitmeleri oluyor ..

bilgi için teşekkür ederim ancak.. ben yaklaşık 1 ayda avea ile 3 kere görüştüm. Evimde hep 2g ağları kullan yaptım . sadece 2g işaretli olduğu halde yeni romda ben bu sorunu yaşadım. Operatör kaynaklı sandım ve devamlı aveayı sıkıştırdım. Benim bu yaşadığım sorun emin olun ki %90 rom kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NanoCruel

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

başta yazılan sorunun stock 2.3 ile bir alakası yok ondan emin olabilirsiniz . Öyle bir sorun söz konusu olsaydı piyasadaki cihazların çoğu 2.3 ve üzeri kullanıyor artık android in çöküşü gibi bir şey olurdu yani bb server larının çökmesi gibi zaten android de böyle bir olay yok.. Bu sorun %70 operatör kaynaklı geri kalan telefon yada custom rom kaynaklı .. özellikle operatör vodafone ise bu ihtimal %90 lara çıkıyor

bilgi için teşekkür ederim ancak.. ben yaklaşık 1 ayda avea ile 3 kere görüştüm. Evimde hep 2g ağları kullan yaptım . sadece 2g işaretli olduğu halde yeni romda ben bu sorunu yaşadım. Operatör kaynaklı sandım ve devamlı aveayı sıkıştırdım. Benim bu yaşadığım sorun emin olun ki %90 rom kaynaklı.

hangi rom bu ?

edit: pardon unutmuşum stock rom du valla dediğim gibi avea nında pek sağlıklı olduğu söylenemez al birini vur ötekine :) zaten 2.3 kullanmayın cm7 varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 25 Ocak 2012; 11:56:26 >

• yanlış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::oksijen::. -- 25 Ocak 2012; 13:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NanoCruel

quote:

Orijinalden alıntı: mumies

Sizlerdede araninca hattin kapali gozukmesi gibi sorunlar varmiydi

evet bendede var şu an ve ciddi ciddi telefonu satmayı düşünüyorum.

1- Yeni romda sms ve aranma sorunu yaşıyorum

2- Eski roma dönsem tekrar mikrofon sorunum olucak

3- Miui roma geçsem menüsü yok herşey masaütsünde ve düzensiz açıkcası hiç beğenmiyorum.

@xx_pm

dark rom derken ? Link paylaşabilirmisin dostum ?

@tugay289

hangi miui rom dostum sende link verebilirmisin ?

__

Açıkcası custom romlara biraz farklı yanaşıyorum. İlk stock romda mikrofon sorunu olmasa çok memnundum.

Dostum miui uzerine go launcher yukledin mi istedigin gibi kullanirsin...

• 2.2 froyoya geri dönüş yaptıktan sonra

MIUI tabanlı Elite ROM v9.5 Multilanguage 2012-01-30 / 23:13
    (http://forum.donanimhaber.com/m_56437315/mpage_1/key_/tm.htm )

yükledim ve üzerine go launcher ex kurdum. Şebeke ve mesajlaşma sorunum şimdilik yok arkadaşlar , telefonumu tekrardan sevdim.

Aynı sorun yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.