Bildirim
Android 3.1 update yayınlandı, Ama...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Root edilmiş cihaza resmi güncellemeyi yapamazsınız. Ya unroot edip yapabilirsiniz ya da XDA Developers'dan yeni bir rom indirerek yapabilirsiniz güncellemeyi. -
Unroot yapınca şu hatayı alıyorum:
Failed image LNX 0x0002
Starting RSD mode 2
Bir fikri olan var mı?
Edit: Problem çözüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcalybur -- 9 Ağustos 2011; 12:06:05 > -
problemi nasıl çözdün anlatabilir misin aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımızda faydalanmış olur -
quote:
Orijinalden alıntı: blackhawk_x
problemi nasıl çözdün anlatabilir misin aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımızda faydalanmış olur
Root/Unroot/Update gibi işlemleri yaparken eğer xoom'un şarjı yeterli değilse (benimki %25 civarlarındaydı), o zaman EPROMa yazdırma işleminde sorunlar oluyor.
Sistem açılışta buna dair yukarıda bahsettiğim hatayı veriyor. İşin kötü tarafı fast boot başarısız olduğu için PC'den bağlanılamıyor.
Uyguladığım Çözüm: Xoom'u maksimum şarj etmek, ve restart ederken de şarja bağlı tutmak. Böylece fastboot başarılı oluyor ve PC'den bağlantı yapılabiliniyor.
Daha sonra da istenen işlem (root/unroot vs.) yapılıyor.
Tavsiye: Xoom'da sistem ile ilgili işlemleri yaparken elektrik prizine takılı olsun. -
3.1 yaptik simdi naisl Root edicez cihazi ? Bilen beri gelip bir link versin yada bir anlatım yapsın. Dun root yapayim dedim DualCore logosu takildi kaldi oteye gitmedi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Xcalybur
quote:
Orijinalden alıntı: blackhawk_x
problemi nasıl çözdün anlatabilir misin aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımızda faydalanmış olur
Root/Unroot/Update gibi işlemleri yaparken eğer xoom'un şarjı yeterli değilse (benimki %25 civarlarındaydı), o zaman EPROMa yazdırma işleminde sorunlar oluyor.
Sistem açılışta buna dair yukarıda bahsettiğim hatayı veriyor. İşin kötü tarafı fast boot başarısız olduğu için PC'den bağlanılamıyor.
Uyguladığım Çözüm: Xoom'u maksimum şarj etmek, ve restart ederken de şarja bağlı tutmak. Böylece fastboot başarılı oluyor ve PC'den bağlantı yapılabiliniyor.
Daha sonra da istenen işlem (root/unroot vs.) yapılıyor.
Tavsiye: Xoom'da sistem ile ilgili işlemleri yaparken elektrik prizine takılı olsun.
cevabın için teşekkürler ;) faydalı bilgiler paylaştıkça çoğalır diye düşündüm..
-
Acaba garantiyi kaybetmeden 3.1 e gecme sansimiz var mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: geranimo_25
Acaba garantiyi kaybetmeden 3.1 e gecme sansimiz var mi?
Xoom, 3.1 güncellemesini kendisi otomatik olarak alıyor. Bundan dolayı garanti kaybolmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X