Bildirim
Android 7.1.1 de açılmıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İyi günler. Uygulama ikonuna tıkladığınızda Beyaz ekranda mı kalıyor yoksa Donanım Haber durduruldu şeklinde bir hata mı veriyor? Durduruldu hatası veriyorsa uygulama verilerini temizleyip 2.1.0 güncellemesini indirerek tekrar dener misiniz? Geri dönüş için teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar.açmaya çalıştığımda beyaz ekranda kalıyor ve kapanıyor.ilginç olan sizin mesajınızı okudum.düzeldiğini düşünüp kapatıp tekrar açmayı denedim açılmadı.programı tamamen kaldırıp tekrar kurdum açılmadı.ilginiz için teşekkürler.kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı uygulamalarda da hata veya çalışmasına engel olan durumlarla karşılaşıyor musunuz ? Nougat ile ilgili bazen sorunlarla karşılaşıldığını okumuştum. -
Şimdiye kadar sadece dh progrinda sorun yaşadım ve sorunum devam ediyor.
Durumdan haberdarız. Çarşamba günü yayınlanacak olan güncellemede durum düzelmiş olacak. Karşılaştığınız sorundan dolayı özür dileriz.
Sayın Alp malesef bugün yaptığım güncellemede sonuç değişmedi.programda durma ve token hatasi aliyorum.teşekürler.kolay gelsin...
Token hatasının geçebilmesi için yan menüden çıkış yapmanız ve tekrar giriş yapmanız gerekmektedir.
Veya direk verileri temizlemeniz de yeterli olacaktır. Geçen haftaki hatayı düzelttiğimizi düşünüyoruz. Testlerimizde de düzelttiğimizi gördük.
Çok teşekkürler..sorun kalmadı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X