Şimdi Ara

Android akıllı telefon çnerilieriniz...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eşime hediye olarak akıllı telefon almak istiyorum 1000 tl'ye kadar yolu var az aşağısı ve yukarısı sizden yorumlar bekliyorum artı ve eksileriyle beraber teşekkür ediyorum hepinize.......... Bütün markalar olabilir...

• lg nexus4 sanırım 900civarlarında ama 600e general mobile discovery alabilirsiniz s3 ayarındadır hemde cebinizde para kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g.m discovery çift hatlı değil mi çift hatlı olsun istemiyorum lg yi hemen kontrol ediyorum...
  • Nexus 4 al diyecegim ama arayuzu bence sıkar esini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet lg nexus4 hakkında bir kaç yorum okudum aslında genel anlamda güzel bir telefon fakar tam anlamıyla şarz sorunu ve görüntülü konuşma hakkında olulu olumsuz yorum yazanlar olmuş yinede en güzeli bizzat kendim kontrolünü sağlayacağım daha farklı fikir ve önerilerini bekliyorum arkadaşlar...Ayrıca cübbeli arkadaşım tş ederim...
  • Aslında arkadaşlar çok fazla bilgi sahibi değilim akıllı telefonlar hakkında o yüzden buraya yazma gereksiniminde hissettim kendimi sizin yorumlarınıza bakarak bir tane almayı düşünüyorum ve şöyle bir şey varki eşimde iyi bir kullanıcı değildir yani tam anlamıyla özelliklerine uygun olarak kullanabileceğini zannetmiyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.