sanırım telefonu hiç kurcalamamışsınız. ayarlarda uygulamalar var. oraya girin ve uygulamaları yönet başlığına tıklayın. karşınıza gelen uygulamalar listesinde istediğinize tıklayıp kaldırın...
( burası uygulama paylaşım yeri, destek için lütfen x10 diğer 2 konu)
en iyi gps programı hangisi sizce? ben co pilot kullanıyorum ama bazen sapıtıyor. onerılerınız neler?
quote:
Orijinalden alıntı: izzzmirlim
en iyi gps programı hangisi sizce? ben co pilot kullanıyorum ama bazen sapıtıyor. onerılerınız neler?
ben copilot uda nav9 uda denedim, onlar dediğiniz gibi sapıtıp durdu. en son motonavı kurmuştum ve aylardır onu kullanıyorum. menüler yavaş kalıyor ve onlardan bazı eksileri var ama en azından normal çalışıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu
quote:
ben copilot uda nav9 uda denedim, onlar dediğiniz gibi sapıtıp durdu. en son motonavı kurmuştum ve aylardır onu kullanıyorum. menüler yavaş kalıyor ve onlardan bazı eksileri var ama en azından normal çalışıyor...
cevabın ıcın tesekkurler motonavı denicem sana guvenıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu
quote:
cevabın ıcın tesekkurler motonavı denicem sana guvenıyorum
teşekkürler :
şu sims 3 ü indirmeye çalıştım ama galiba ya paralı yada deneme sürümü gibi bişi yani sonuç olarak indiremedim sizde apk dosyası var mı sims 3ün
quote:
Orijinalden alıntı: to_se
şu sims 3 ü indirmeye çalıştım ama galiba ya paralı yada deneme sürümü gibi bişi yani sonuç olarak indiremedim sizde apk dosyası var mı sims 3ün
tmm arkadaşlar gerek kalmadı indirebildim en sonunda
www.android-underground.org
günlük 20 civarı APK yayınlanıyor, hep güncel.
Arkadaşlar Facebook uygulamasını nerede bulabilirim? Ne internette var ne de telefonun kendi marketinde.