Bildirim
Android Batarya Rehberi ve Sorun Çözümleri (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoyu buraya yukleyemiyorum hata oluşuyor.
Banada bakabilir misin?
..19saniye ekran süresi ssleri alırken oldu
..Ekran kapalı ama uyanık olan sure 4buçuk saatte 8dk iyi bir sure ama %7şarjim gitmiş nedeni nedir ?
Edit: Telefonumda 4g desteği yok 3g açık wifi kapalıydı birde 1 tane mesaj gelmiş whatsapptan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 16 Haziran 2016; 14:23:05 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar bulduğum bir yöntemle sanki telefonum sarj konusunda biraz daha rahatladı yada bana öyle geliyor ama denemekte fayda var.
Ayarlar / Kilit ekranı ve güvenlik / Mobil cihazimi bul.
buraya tikladigimizda telefonunuzda kayıtlı olan google hesabinizin sifresi ile giris yaparak oradaki 3 seçeneği de kapali konuma getiriyoruz islem tamamdir.
%100 faydası oluyor diyemem. Banami oyle geldi bilmiyorum ama sanki etkisi oluyor biraz. Deneyebilirsiniz..
Bu arada telefonum S7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 20 Haziran 2016; 1:08:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar telefonu yoğun kullandığım zaman telefon ekran süresi 7 saati buluyor ancak telefon norma kullanımda ise şarjı uzun sürüyor ancak ekran süresini 4-5 saat alabiliyorum bu normal mi ya bu kadar fark olması
-
Better batery uygulamasını nerden bulabilirim acaba
ilk sayfayı okursanız bulursunuz
Konu güncelliğini yitirmiş sanırım. Konuyu açan arkadaşın verdiği bilgiler ve anlatım tarzı çok iyyidi. Bekliyoruz kendisini tekrardan :)
quote:
Orijinalden alıntı: ftekin06
Arkadaşlar telefonu yoğun kullandığım zaman telefon ekran süresi 7 saati buluyor ancak telefon norma kullanımda ise şarjı uzun sürüyor ancak ekran süresini 4-5 saat alabiliyorum bu normal mi ya bu kadar fark olması
Bence normal. Ekran açık telefonu kullama saati 7 saat. Bende 7 civarı oyun oynarsam falan. Ancak internet ağırlıklı olursa 8 i buluyor. Yogun kullanım olmayınca ekran kullanım süresi benim de düşük. Bekleme süresi uzun. Nerdeyse 1.5 gün gidiyor. 2 günü zorluyor.
Benim deneyimlerimden çıkardığım bu.
-
Sildim gitti ;)quote:
Orijinalden alıntı: tweaker001
Gece 3te şarjdan çıkarıp sanah 11 civarı uyanıp hemen rapor aldım. Telefona baktıgımda 1-2 bildirim vardı. 4G gece boyunca dürekli açık kaldı
admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:10:13 >
-
Sildim gitti ;)quote:
Orijinalden alıntı: tweaker001
4G kapalı oldugunda 1 gecede %2 düşüyor. Wifi running %100 diyor o nedir acaba wi fi kapalıydı. ve bişey daha soracağım ben zonguldak izmir gidip geliyorum zonguldakta 1.5 gün gidiyor şarjım izmirde 1 günü çıkaramıyorum neden olabilir hiçbirşey değiştirmedim telefonda
admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:10:7 > -
Sildim gitti ;)
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:10:1 > -
Sildim gitti ;)quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Fotoyu buraya yukleyemiyorum hata oluşuyor.
https://yadi.sk/d/AbeGJiGEsXzb9
Banada bakabilir misin?
..19saniye ekran süresi ssleri alırken oldu
..Ekran kapalı ama uyanık olan sure 4buçuk saatte 8dk iyi bir sure ama %7şarjim gitmiş nedeni nedir ?
Edit: Telefonumda 4g desteği yok 3g açık wifi kapalıydı birde 1 tane mesaj gelmiş whatsapptan
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:9:55 >
-
Sildim gitti ;)quote:
Orijinalden alıntı: serdar431431
Arkadaşlar bulduğum bir yöntemle sanki telefonum sarj konusunda biraz daha rahatladı yada bana öyle geliyor ama denemekte fayda var.
Ayarlar / Kilit ekranı ve güvenlik / Mobil cihazimi bul.
buraya tikladigimizda telefonunuzda kayıtlı olan google hesabinizin sifresi ile giris yaparak oradaki 3 seçeneği de kapali konuma getiriyoruz islem tamamdir.
%100 faydası oluyor diyemem. Banami oyle geldi bilmiyorum ama sanki etkisi oluyor biraz. Deneyebilirsiniz..
Bu arada telefonum S7
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:9:48 >
-
Sildim gitti ;)quote:
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:9:41 > -
Sildim gitti ;)quote:
Orijinalden alıntı: Burberrys42quote:
Bence normal. Ekran açık telefonu kullama saati 7 saat. Bende 7 civarı oyun oynarsam falan. Ancak internet ağırlıklı olursa 8 i buluyor. Yogun kullanım olmayınca ekran kullanım süresi benim de düşük. Bekleme süresi uzun. Nerdeyse 1.5 gün gidiyor. 2 günü zorluyor.
Benim deneyimlerimden çıkardığım bu.
Alıntıları Göster
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:9:37 >
-
Sildim gitti ;)
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:9:30 > -
Sildim gitti ;)quote:
Orijinalden alıntı: mytwin_
Konu güncelliğini yitirmiş sanırım. Konuyu açan arkadaşın verdiği bilgiler ve anlatım tarzı çok iyyidi. Bekliyoruz kendisini tekrardan :)
drainBamaged
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 8:9:23 > -
Bu aralar ril-fd kullanımda. Deepsleepe girmesini engelliyor telefonun.. Fikri olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X