Yazacağım bir uygulamada bir köşede de başka bir apk'yı çalıştırmak istiyorum mümkünmüdür böyle birşey? multiwindow özelliği gibi ekranı ikiye bölüp iki uygulamayı çalıştırtabilirmiyim? (root işlemi gerektirmeden)
uygulamayı çalıştırdıktan sonra tam ekran olarak o uygulama mı açılacak peki ? çünkü verdiğiniz linkte intent kullanılmış, direkt o uygulamaya yönlendirmiş
senin uygulaman arkada açık kalır o uygulama ekrana gelir.
ahmtbrk58
kullanıcısına yanıt
bana ikisininde aynı anda açık olması lazım. uygulamanın içine webview koyup başka bir siteyi açmak gibi. hem benim programımdaki bilgiler hemde o programdaki bilgiler aynı anda gösterilecek
quote:
Orijinalden alıntı: Kodperest
bana ikisininde aynı anda açık olması lazım. uygulamanın içine webview koyup başka bir siteyi açmak gibi. hem benim programımdaki bilgiler hemde o programdaki bilgiler aynı anda gösterilecek
öyle bişey olmazda dostum şöyle yapmanı önerebilirim.diğer uygulamayı açtığında kendi uygulamanında bir bölümünü servis olarak başlatıp tıpkı facebookun chati gibi ekranın bir tarafına konumlandırabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme