Şimdi Ara

Android Chat Uygulaması Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Üniversite projem olarak java dilinde bir anlık mesajlasma uygulaması yapmak istiyorum.Whatsapp benzeri bir şey olacak fakat o kadar kamsamlı değil tabi ki sadece sunum yapabilmem için 2 telefon birbiri ile konuşabilse yeterli olur.Bunun için hangi konular üzerinde araştırma yapmam gerekiyor bu konuda yardımızını isteyecektim.Hangi konulara göz atıp neleri araştırmalıyım.Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: hooky

Merhaba arkadaşlar.Üniversite projem olarak java dilinde bir anlık mesajlasma uygulaması yapmak istiyorum.Whatsapp benzeri bir şey olacak fakat o kadar kamsamlı değil tabi ki sadece sunum yapabilmem için 2 telefon birbiri ile konuşabilse yeterli olur.Bunun için hangi konular üzerinde araştırma yapmam gerekiyor bu konuda yardımızını isteyecektim.Hangi konulara göz atıp neleri araştırmalıyım.Teşekkürler şimdiden.

Socket connection bakman gerek ayrıca birden çok client bağlanması için thread nasıl yapılır bunada bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://socket.io/blog/native-socket-io-and-android/

Bir incele istersen. Oldukça kullanışlı ve güzel bir node.js eklentisidir. :)
  • hooky kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Openfire isminde kullanabilecegin chat sunucusu var. Incele oradan yuru. Socket programlama ile olacak is degil.
    http://www.igniterealtime.org/projects/openfire/
    Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim.Şimdi inceliyorum önerdiğiniz konuları en kullanışlı olanla yoluma başlarım sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil uygulama yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.