Şimdi Ara

Android'de boş ram miktarını arttırma (XDA - SuperCharger V6 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
12
Favori
47.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Hocam nerede 768 gözüküyordu ? Hangi telefonu kulalnıyorsunuz birde ? Eğer 1Gb ram varsa ve 768 seçtiyseniz olabilir ama Desire HD de normalde hep 621 mb ram kullanılır oluyor. 768 ram var normalde ve hepsini hiç kullandırmıyor kendine ayırıyor ilkbaş nedense. Sizde 768 yazması garibime gitti açıkcası.

Hangi uygulamalar yüklü telefonunuzda çok fazla uygulama var mı ve hepsi açıkta mı ? görve yöneticisinden hepsini sonlandırıp yenilemeyi deneyin artacak mı ? Eğer olmazsa işlem adımlarını busybox hariç script managerdan tekrar yapın. 1Gb ram varsa 768 bölümünden 1000 olanı seçin

selamlar ,

desire HD kullanıyorum . Benim yanlış hatırlama ihtimalim olabilir mi diye şüpheye düştüm şimdi :D daha önce 768 yazıyordu sanki :( Eğer böyleyse supercharger ı uyguladıktan sonra değişen bir şey olmadı :). Telefonda bayağı bir uygulama yüklü durumda. görev yöneticisini açtığımda 514 dolu 107 boş görünüyor.
    Supercharger ı henüz yapmamış arkadaşlarda da 621 mb mı görünüyor merak içerisinde kaldım şimdi.

• Yok dhd nin rami 768 doğru benim miui kurulu cihazdada öyle yazıyor.400 de boşta ram var
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Yok dhd nin rami 768 doğru benim miui kurulu cihazdada öyle yazıyor.400 de boşta ram var

yok benim sordugum o degil 768 olduguna hemfikiriz. supercharger yapmadan önce 768 mi yazıyordu görev yöneticisinde?

bu arada virtuous 1.48 kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Yok dhd nin rami 768 doğru benim miui kurulu cihazdada öyle yazıyor.400 de boşta ram var

yok benim sordugum o degil 768 olduguna hemfikiriz. supercharger yapmadan önce 768 mi yazıyordu görev yöneticisinde?

bu arada virtuous 1.48 kullanıyorum :)

Donanım olarak 768 mb ram var ama kullanılabilir olan 621 mb kullandığım mod imzamda...
  • Bende 600 mb yazio ya nasil oluyo bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen 768mb rom var ama kullanilani 621mb bende.
  • arkadaslar bende islemleri yapmaya basladim ama ilk baslarda takildim. 4.maddede dosyayi direk kök dizinine atin diyo onu nasil aticam. sd karta atsam ayni sey mi oluyor? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

arkadaslar bende islemleri yapmaya basladim ama ilk baslarda takildim. 4.maddede dosyayi direk kök dizinine atin diyo onu nasil aticam. sd karta atsam ayni sey mi oluyor? :)

evet direk atacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kısaca

Bende 600 mb yazio ya nasil oluyo bu ?

Orjinal stock romlarda 600mb yazıyor bende orjinal wwe rom kurduğumda öyle görmüştüm. Custom romlarda 621 mb gözüküyor hep.
  • İşlemleri sorunsuz uyguladım. Android Revo 6.3.1de boş ram 250 civarı kalıyor.
    Birkaç sorum olacak. İşlemlerden sonra kullandığımız programları silersek ayarlar gidermi ?
    (İlk sorunun cevabı evet ise bu soru geçersiz sayılır.) İşlemleri eski haline nasıl getirebilirim ?
  • Bende biraz önce er3bus adlı romda denedim zira bu romda en az 220mb ram bulan oluyordu boşta şimdi biraz daha iyi
  • BEN SENSATİON da bunu başaramadım. 768 mb ama ne 8 i nede 7 yi kabul ediyor., resetten sonra elefonunuz az önce çok tehlikeli bir sorundan kurtarıldı yazıyor
  • telefon rootlu mu diyecektim ki imzanı okudum Acaba sorun nedir ilginç her telefona uyan bir bişey bu aslında :/
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamnej

BEN SENSATİON da bunu başaramadım. 768 mb ama ne 8 i nede 7 yi kabul ediyor., resetten sonra elefonunuz az önce çok tehlikeli bir sorundan kurtarıldı yazıyor

Bende de aynı sonuç oldu..
    İşlemler sırasında yazıları takip etmeye çalıştım.. dosya veya klasör bulunamadı hataları çıktı zaman zaman.. sanırım stock romlu sensationlarda engel var..
  • işlemleri yapabilmeniz için cihazınızın rootlu olması şart.
  • hd2 için hangi değeri seçmek gerek acaba?(tmobile hd2 ve eu hd2 ram miktarları farklıdır.)
  • Emeğinize sağlık güzel olmuş.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar.Emeğinize ve araştırmalarınıza saygım sonsuz.Hürmetler.
  • Yazilimcim çoşturmuşsun fakat "Rootlamayı bilmiyorsanız öğrenmeniz şart" yazından sonra gerisini pek okumak istemedim Öncelikle öğrenmem gereken dersler var anlaşılan .. Konu için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.