Şimdi Ara

Android den Lumia Telefona (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

sadece alo demek için daha uygun telefonlar var...

:)

Android uygulamalar gibi Windows uygulamalar olsa keşke...
    Android telefon al diyen yorumlar daha fazla.

whatsapp bile elini ayağını çekiyorken akıllıca adım olmaz wp telefon almak

• L1020 ve 950 hatta neredeyse tüm Lumialarda sistem için ayrılan RAM 256mb.
    Sorun bu yani yoksa multitaskin' yapılabilir. Eğer bir şekilde arttırılabilirse bu bence hiç sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

quote:

quote:

sadece alo demek için daha uygun telefonlar var...

:)

Android uygulamalar gibi Windows uygulamalar olsa keşke...
    Android telefon al diyen yorumlar daha fazla.

Burda bir yanlışlık var.
    Whatsapp 7.5 serisinin altındaki cihazların fişini çekti.
  • Damenda kullanıcısına yanıt
    haklısın yanlış hatırlamışım haberi özür dilerim herkesten

• quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

L1020 ve 950 hatta neredeyse tüm Lumialarda sistem için ayrılan RAM 256mb.
    Sorun bu yani yoksa multitaskin' yapılabilir. Eğer bir şekilde arttırılabilirse bu bence hiç sıkıntı çıkmaz.

Pagefile dosyasını 2 hafta önce falan sırasıyla 512 (506mb olarak göründü) ve 768 (753mb göründü) yaptım ve performansta 1 gram dahi değişiklik olmadı. Mutlaka denemiştirler ama fark olmayınca 256da bırakmıştırlar yoksa 950ye en az 1gb ayırırlardı.
    256ya geri döneyim dedim telefon kafayı yedi önce 0mb oldu sonra 220 civarı bişey oldu kilit ekranını açarken 1dk boyunca yükleniyorda falan kaldı bende mecbur 8.1e döndüm

• quote:

Lumia telefon kullananlara sorularım var. Sevmedim android telefonu çünkü düşük hafıza ve düşük ram li android telefon kullanmak sorun. En az 32gb dahili hafızalı ve 3gb ramli telefon almak şart. Lumia da aşağıdaki gibi sorunlar var mı?
    1-Android telefon kullanıyorum ancak dahili hafıza dolunca uygulama indirip kurma imkanı yok. Önce dahili hafızaya kurup sonra SD karta taşıyorum. Lumia telefonlarda böyle sorun var mı?
    2-Ram expander vb. Ram miktarını arttırmak için programlar var. Windows sanal bellek mantığında çalışan. benzer program lumia telefonlarda var mı?
    3-Dokunmatik kalem alıp telefon yazı yazma amaçlı da kullanılabilir mi?

Sn ÖzgünK uygulama mağazasını kontrol edip eğer kendiniz için yeterli görürseniz alıp kullanabilirsiniz androidden sonra Windows marketi çok yetersiz gelebilir size onun dışında buradaki bazı arkadaşların dediklerinin aksine ben kullandığım lumia 930 da sorun yaşamadım. Bazen ara yüzden usandığım oluyor bu arada kullandığım telefonlar samsung i900, samsung omnia 7,samsung galaxy nexus, lumia 920, lumia 930
    At eşek hikayelerinden ziyade marketi kontrol et kafana yatarsa al kullan.
    1- lumia 930 da uygulamadan dolayı hafıza sorunu yaşamadım
    2- ram miktarından dolayı herhangi bir ihtiyaç durumu olmadı
    3- kalem konusunda bilgim yok en azından benim telefonumdan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISMAIL35M -- 27 Mayıs 2016; 22:37:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Lumia'da Whatsapp olmayacak mı? Ben böyle bir şey göremedim ama Whatsapp giderse Lumia tamamen biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Lumia'da Whatsapp olmayacak mı? Ben böyle bir şey göremedim ama Whatsapp giderse Lumia tamamen biter.

tamamen değil belli sürümlerden yanlış hatırlamışım. Lumia zaten bitti burada sonsuz savunucuları var

• quote:

tamamen değil belli sürümlerden yanlış hatırlamışım. Lumia zaten bitti burada sonsuz savunucuları var

Ben sırf yaşı epeyce büyük aile bireylerine Whatsapp kullanabilsinler diye Lumia 535 alıyorum, Whatsapp desteği kesilirse hiç iyi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Ben sırf yaşı epeyce büyük aile bireylerine Whatsapp kullanabilsinler diye Lumia 535 alıyorum, Whatsapp desteği kesilirse hiç iyi olmaz.

8.1 için belki ileride ama 10 için kesilmesi mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc'nin telefonlarına bakabilirsin hocam. Ben desire eye kullanıyorum, 2GB ram, snapdragon s801 işlemci, htc'nin sense arayüzü hafifliği. 10 numara deneyim yaşatıyor. 1550 ye almıştım ekim 2015de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain
    8.1 için belki ileride ama 10 için kesilmesi mümkün değil.

Cevap için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISMAIL35M

quote:

Lumia telefon kullananlara sorularım var. Sevmedim android telefonu çünkü düşük hafıza ve düşük ram li android telefon kullanmak sorun. En az 32gb dahili hafızalı ve 3gb ramli telefon almak şart. Lumia da aşağıdaki gibi sorunlar var mı?
    1-Android telefon kullanıyorum ancak dahili hafıza dolunca uygulama indirip kurma imkanı yok. Önce dahili hafızaya kurup sonra SD karta taşıyorum. Lumia telefonlarda böyle sorun var mı?
    2-Ram expander vb. Ram miktarını arttırmak için programlar var. Windows sanal bellek mantığında çalışan. benzer program lumia telefonlarda var mı?
    3-Dokunmatik kalem alıp telefon yazı yazma amaçlı da kullanılabilir mi?

Sn ÖzgünK uygulama mağazasını kontrol edip eğer kendiniz için yeterli görürseniz alıp kullanabilirsiniz androidden sonra Windows marketi çok yetersiz gelebilir size onun dışında buradaki bazı arkadaşların dediklerinin aksine ben kullandığım lumia 930 da sorun yaşamadım. Bazen ara yüzden usandığım oluyor bu arada kullandığım telefonlar samsung i900, samsung omnia 7,samsung galaxy nexus, lumia 920, lumia 930
    At eşek hikayelerinden ziyade marketi kontrol et kafana yatarsa al kullan.
    1- lumia 930 da uygulamadan dolayı hafıza sorunu yaşamadım
    2- ram miktarından dolayı herhangi bir ihtiyaç durumu olmadı
    3- kalem konusunda bilgim yok en azından benim telefonumdan yok

Bende böyle gaza gelip aldım lumia 640. Ne yapacam marketi zaten dedim. Sanki ne kullanıyoruz whatsapp yeter falan.

ama teknoloji gelişiyor , hiç aklında olmayan şeyler ilgini çekiyor.

Sanal gerçeklik , akıllı saatler falan filan.

Hep bir hasretle bakıyorsun her şeye.

• @Sherlock Domates

Sırf VR Gözlük oyunları ve programları için android telefon aldım arkadaşlar. Yoksa Lumia alacaktım.

https://www.youtube.com/watch?v=_wjqhpwKQOw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 6 Haziran 2016; 16:14:39 >
  • quote:

@Sherlock Domates

Sırf VR Gözlük oyunları ve programları için android telefon aldım arkadaşlar. Yoksa Lumia alacaktım.

https://www.youtube.com/watch?v=_wjqhpwKQOw

en iyisini yapmışsın. wp iyidir candır ama malesef android işi biliyor ve götürüyor. bu saatten sonra android yada ios , pazar bunlarda. Bunların ocakta yaptığını windows aralıkta güncelleme diye veriyor , bazen onuda vermiyor.

• S.A hepsiburada dan xaomi mi4 almayı düşünüyorum ama garantisi ithalat.Şimdi telefon bozulursa veya bişey olursa telefonu hepsiburada ya mı göndereceğim nasıl olacak bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

S.A hepsiburada dan xaomi mi4 almayı düşünüyorum ama garantisi ithalat.Şimdi telefon bozulursa veya bişey olursa telefonu hepsiburada ya mı göndereceğim nasıl olacak bilmiyorum.

Sanırım delta garantili cihaz. Birde ana konusunda sormak gerek.

• Sordum cevap veren yok

• Dediğim gibi büyük ihtimalle delta garantili bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.