Şimdi Ara

Android Devler burda toplanın birbirimize yardımcı olalım (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
119
Favori
174.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
Giriş
    187 sayfalık bu konunun 1-2 sayfasına baktım burada Android Dev haricinde her tür konu konuşulmuş diyebilirim. Ban yememek derken Google Play'de yayınladığın app'in banlanmasını diyorsan Google'ın o konuda kurallarını içeren ve sürekli güncelenen bir dokümanı vardır, ona uyacaksın bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revivo72

187 sayfalık bu konunun 1-2 sayfasına baktım burada Android Dev haricinde her tür konu konuşulmuş diyebilirim. Ban yememek derken Google Play'de yayınladığın app'in banlanmasını diyorsan Google'ın o konuda kurallarını içeren ve sürekli güncelenen bir dokümanı vardır, ona uyacaksın bu kadar basit.

Yani endişe duyduğum. Ufak bir logo benzerliği yüzündün bu ban'ı yemek. Yada isim yüzünden. Çünkü Play Store da çok fazla uygulama var ve isim olarak vede logonun istemeden birilerine benzemesi muhtemel. Belkide çok fazla uygulama olunca bir kısım eleme yapıyorlardır kesin bişey diyemem tabi.

4 yıl önce düşünüyordum geliştirici olmayı abidik gubudik işlerden adam gibi vakit ayırıp üstüne gitmedim. Şimdi modası geçer android in diye aklımda bişey çıkıyor nerden çıktıysa. Umarım bu işe atılmak için çok geç sayılmaz. Çünkü aklımda iyi şeyler var yapmak isteğim.
  • Logo o kadar önemli değil ki. Ben bazen site ana sayfaları için açık lisanslı fontlar, GIMP ve Inkscape kullanarak sıfırdan logo yapıyorum, o an aklıma gelen estetik anlayışı ile ortaya orjinal şeyler çıkıyor, sen de öyle birşeyler deneyebilirsin. Google'daki kişiler app onayı konusunda uzmandır orjinal fikir ve tasarımdaki birşeyi de fark ederler, bir yerlerden kopya, kural dışı şeyi de, bu arada ben de Google Play'de hiçbirşey yayınlamadım, uzaktan konuşuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.