Şimdi Ara

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.101
Cevap
42
Favori
189.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sitedeki yazilim bizim 1gb ram 8gb hafizali konunun ilk sayfasinda yer alan siz icin mi? Eger evetse ne gibi fark var artisi eksisi nedir. Yuklemesi kolaymidir. Cok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceshark

Merhaba sitedeki yazilim bizim 1gb ram 8gb hafizali konunun ilk sayfasinda yer alan siz icin mi? Eger evetse ne gibi fark var artisi eksisi nedir. Yuklemesi kolaymidir. Cok teşekkürler

Benim site adresi verdiğim yazılım 1GB Ram 4 GB olan C70S modeli olan cihaz yazılımıdır.
    cccam çalışmaktadır.
  • uydu yayınları 4A geçtikten sonra bir türlü yayınların hepsini bulamadı 250 civarı yayın bulmakta bu surunu yaşayıp çözüm bulan varmı
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de tavsiyeleriniz üzerine 8 GB. flash. 1 GB ram olan cihazdan aldım. Blind sarch yaptım 100 kanal ancak buldu. Onların da çoğu benim için gereksiz.
    Halilyild arkadaşın verdiği DVB.db dosyasını cihaza yükleyemeye çalıştım olmadı. Hem SD kartla, hem flashdiskle DB Management kısmından yüklemeyi denedim.DVb.db Dosyası açılan pencerede görünmüyor. SD kart ve flashdisk sağlam. SQlite programı dosyayı görüyor, cihaz görmüyor.

Münib'in dediği gibi root da yaptım.

Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizigot

Merhaba arkadaşlar. Ben de tavsiyeleriniz üzerine 8 GB. flash. 1 GB ram olan cihazdan aldım. Blind sarch yaptım 100 kanal ancak buldu. Onların da çoğu benim için gereksiz.
    Halilyild arkadaşın verdiği DVB.db dosyasını cihaza yükleyemeye çalıştım olmadı. Hem SD kartla, hem flashdiskle DB Management kısmından yüklemeyi denedim.DVb.db Dosyası açılan pencerede görünmüyor. SD kart ve flashdisk sağlam. SQlite programı dosyayı görüyor, cihaz görmüyor.

Münib'in dediği gibi root da yaptım.

Yardım ederseniz sevinirim.

Öncelikle Ben hiçbir cihazda Bilind search ile arama yapmıyorum.Türksat 4A için Tüm Tp'leri silip 11844 V 2222 ve 11747 H 27500 frekanslarını elle girip network açık olarak arama yapıyorum.(Bazı cihazlarda nıt arama yazar.)
    biede öyle denemenizi tavsiye ederim.
    2 nci olarak Ben Dvb db dosyası vermedeim. sadece 1GB ram 4 GB rom olan cihazla ilgili birkaç link paylaştım..
    1Gb ram 8 Gb rom olan cihazlardan elime 1 adet geçmişti oda sizin dediğiniz gibi kanal bulmuyordu. Lnb ayarlarını LOF 9750-10600 ü elle girdim tüm kanalları bulmuştu. bir denemenizi tavsiye ederim.

• Halilyild bey cevabInIz icin tesekkur ederim. Kusura bakmayIn. Siz Ademunal dan alinti yapmIssInIz. Ben de siz yazdInIz zannettim. Belki ademunal bey dvb.db dosyasinin cihaza nasil aktarilacagini soyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

quote:

Orijinalden alıntı: ademunal1985

quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

quote:

Arkadaslar Turksat4a icin yeni kanallarin oldugu dvb.db dosyasi varsa paylasabilir misiniz? Teşekkürler.

Aynen, yeni frekanslara göre bir kanal Listesi oluşturan varsa alabilir miyim?

Kumandam kırık ve cihazı fare ile yönettiği için kanal araması yaptıramadım. Keza gerekli tuşlar kumanda üzerindeydi

BEN HAZIRLADIM İŞİNİZE YARARSA PAYLAŞAYIM DÜZENLEDİM DE ÇOGU KANALI SİLDİM GEREKSİZ GÖRDÜKLERİMİ

https://onedrive.live.com/redir?resid=6CB4402613E8C31B%211113

BİRDEhttp://www.enybox.com/En/news/html/?439.html ADRESİNDE UYDUNUN FİRMWARE SÜRÜMLEİ VAR AMA BEN SON ÇIKAN SÜRÜMLERİ İNDİREMEDİM DAHA DOGRUSU HİÇBİRİNİ İNDİREMEDİM YENİ YAZILIM İNDİREN ARKADAŞLAR VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

Pan.Baidu sitesinden yazılımlar malesef inmiyor.

Aşağıdaki link'i Arkadaşlar incelerse kendi cihazlarına ait yazılım bulabilirler.Ben birkaç cihaz için buldım.

https://plus.google.com/+GennadyGoncharevsky/posts

Ayrıca,
    C70S model cihazdan 1 adet daha geldi. Bu cihazda menü farklı.
    Cihaz daha istikrarlı çalışıyor. cccam daha hızlı diğeri gibi oscam dosyası yok.
    Cihazın artısı, kanallar daha seri açılıyor,cccam da aynı serilikte,Cihaz ilk açılışta dvb-s2 olarak açılmakta.Toplu kanal taşıma yapabiliyorsun.fakat kanal liste yedek alma olayını bulamadım. root yapılarak alınabilir belki ama cihazı root'lamadım.
    Cihazın eksileri,Android ve Dvb-s2 bölümü ingilizce Türkçe desteği yok. fakat menü resimli olduğu için sorun teşkil etmiyor.
    ikinci eksik chaz kapanınca cccam'da kapanıyor açmak çok kolay menüden aktif ediliyor.(iyi özellik mi yoksa kötü özellik mi karar veremedim. bir nevi ebebeyn kontrolü gibi bir şey) Biss olayını şimdilik bulamadım.
    sabahtan beri çalışıyor ,donma,takılma kanallarda donma yapmadı.
    Android uygulamaları zaten sorunsuz.

Merhaba bende c70s aldim cihaz bugun geldi bahsettiginiz turkce destegi olmayan yazilimla geldi turkce yapamiyormuyuz veya baska yazilim yukleyemiyormuyuz acaba ve benim cihazda cccam yok ayrica kanal duzenle yapamadim yardimci olabilirmisiniz

• wizigot W kullanıcısına yanıt
    Konunun 6. mesajında nasıl yapılacağı anlatıldı. Okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Teşekkür ederim. Sah!n Bey şimdi bahsettiğiniz Es Dosya Yöneticisi ile dosyayı yuklemeye çalışacağım. SQlite Expert programını bilgisayara kurdum. Cİhaza da 3 değişik SQlite kurdum.(Manageri Editor gibi) . Ama nasıl kullanacağımı anlayamadım. Biraz anlatırsanız sevinirim. Hatta bir arkadaş daha sormuştu.

Bir şey daha soracağım. Apartmanda merkezi sistem Türksat var. Ben de balkona ayrıca kendim için hotbird kurdurdum. Onun switch e takılan kabloları nasıl olacak, cihazda hangi ayarları yapacağım. Switch 1'e Türksat, Switch 2ye hotbird bağladım. Cihazda Türksat ayarında Disecq 1.0'da LNB 1, Disecq 1.1'de LNB 2 yaptım. Hotbird'de LNBleri 1den 4 e kadar denedim, Göstermiyor. Tek başına hotbird kablosunu takınca gösteriyor. Nasıl bir ayar yapmam lazım acaba.

• Tesekkurler cihazi turkceye nasil ceviricez dil ayarlarinda turkce secenegi yok bazi uygulamalarda ekran yan donuyor onuda cozemedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Teşekkür ederim. Sah!n Bey şimdi bahsettiğiniz Es Dosya Yöneticisi ile dosyayı yuklemeye çalışacağım. SQlite Expert programını bilgisayara kurdum. Cİhaza da 3 değişik SQlite kurdum.(Manageri Editor gibi) . Ama nasıl kullanacağımı anlayamadım. Biraz anlatırsanız sevinirim. Hatta bir arkadaş daha sormuştu.

Bir şey daha soracağım. Apartmanda merkezi sistem Türksat var. Ben de balkona ayrıca kendim için hotbird kurdurdum. Onun switch e takılan kabloları nasıl olacak, cihazda hangi ayarları yapacağım. Switch 1'e Türksat, Switch 2ye hotbird bağladım. Cihazda Türksat ayarında Disecq 1.0'da LNB 1, Disecq 1.1'de LNB 2 yaptım. Hotbird'de LNBleri 1den 4 e kadar denedim, Göstermiyor. Tek başına hotbird kablosunu takınca gösteriyor. Nasıl bir ayar yapmam lazım acaba.

Merhaba Sah!n Bey Es Dosya Yöneticisi ile yukarıda Ademunal'ın verdiği dvb.db dosyasını cihaza attım. Database klasöründe aynı dosyadan bir tane daha vardı. ''Üzerine yazmak istiyormusunuz'' diye sordu. Evet dedim. Sonra DVB bölümünü açtım. Hiçbir kanal görünmüyor. Hotbird kanalları da silinmiş. Menüye bastım. Orada da sadece program, search, settings menüsü var. Programın altındaki Db management vb. görünmüyor. Yanındaki search vb. gibi menülere de geçiş yapmıyor. Cihazı kapatıp açtım. Değişen bir şey olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dax

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar Turksat4a icin yeni kanallarin oldugu dvb.db dosyasi varsa paylasabilir misiniz? Teşekkürler.

Kumandam kırık ve cihazı fare ile yönettiği için kanal araması yaptıramadım. Keza gerekli tuşlar kumanda üzerindeydi

BEN HAZIRLADIM İŞİNİZE YARARSA PAYLAŞAYIM DÜZENLEDİM DE ÇOGU KANALI SİLDİM GEREKSİZ GÖRDÜKLERİMİ

BİRDEhttp://www.enybox.com/En/news/html/?439.html ADRESİNDE UYDUNUN FİRMWARE SÜRÜMLEİ VAR AMA BEN SON ÇIKAN SÜRÜMLERİ İNDİREMEDİM DAHA DOGRUSU HİÇBİRİNİ İNDİREMEDİM YENİ YAZILIM İNDİREN ARKADAŞLAR VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

Aşağıdaki link'i Arkadaşlar incelerse kendi cihazlarına ait yazılım bulabilirler.Ben birkaç cihaz için buldım.

Ayrıca,
    Cihaz daha istikrarlı çalışıyor. cccam daha hızlı diğeri gibi oscam dosyası yok.
    Cihazın artısı, kanallar daha seri açılıyor,cccam da aynı serilikte,Cihaz ilk açılışta dvb-s2 olarak açılmakta.Toplu kanal taşıma yapabiliyorsun.fakat kanal liste yedek alma olayını bulamadım. root yapılarak alınabilir belki ama cihazı root'lamadım.
    Cihazın eksileri,Android ve Dvb-s2 bölümü ingilizce Türkçe desteği yok. fakat menü resimli olduğu için sorun teşkil etmiyor.
    ikinci eksik chaz kapanınca cccam'da kapanıyor açmak çok kolay menüden aktif ediliyor.(iyi özellik mi yoksa kötü özellik mi karar veremedim. bir nevi ebebeyn kontrolü gibi bir şey) Biss olayını şimdilik bulamadım.

Merhaba bende c70s aldim cihaz bugun geldi bahsettiginiz turkce destegi olmayan yazilimla geldi turkce yapamiyormuyuz veya baska yazilim yukleyemiyormuyuz acaba ve benim cihazda cccam yok ayrica kanal duzenle yapamadim yardimci olabilirmisiniz

C70S KISACA ANLATIM

TV BÖLÜMÜ
    1. cccam yükleme.
    cihaz tv seyrederken kumanda'dad menu tuşu sağdaki İnstallation ok çıkan menü'den sonra 111111 (6 tane 1 )cccam menu açılacaktır. kumanda kırmızı tuş ADD. çıkan pencereye cccam bilgilerinizi başında C: olmadan girin. ve OK tuşuna basın
    cccam aktif etme ise yine installation 111111 çıkan menudeki cccam ok (işaretleyin) kumanda yeşil tuş (edit) açılan pencere en altta ok tuşuna basın connected yazdığı anda bağlanmış demektir. kumanda exit tuşu ile çıkın.
    2. Kanal sıralama
    Kumanda'dan menu tuşu açılan sayfa channel Manager ok. açılan sayfa channel list edit ok taşımak istediğin kanalları ok tuşuyla işaretle sonra taşımak istedi,ğin yere gel Kumanda'dan kırmızı tuşa bas (Move) Kanallar taşınır. exıt tuşu ile çık.Buradan fovori list edit ile favori kanalda yapabilirsiniz.
    3.Satalite list Hangi uyduları seyredecekseniz oradan bakın kumanda ile ok tuşuna basarak işaretleyin.
    4.Antenna setup Sectğiniz uydunun diseqc ayarlarını yapmak için kullanılır
    5Multi scan Kanal aramadır.
    DTV PREFERENCE
    1.General settings
    cihazın menu gösterim ve ekran ve dil ayarlarıdır.
    2.Parental control menu kilidi vs.vs bunlara bilmimiyorsanız dokunmayın
    3.Pvr settings Kayıt ayarlarıdır.
    ANDROİD BÖLÜMÜ
    1 tv seyrederken kumanda'dan menu tuşu ve yukarıda bulunan Aplication bölümüne gel ok tuşa bas.
    Açılan pencere favori olan kısayollardır. All apps ise tüm uygulamalardır.
    SETTİNGS AYARLAR BÖLÜMÜ
    1.Network settings wifi ve ethernet ayarları içindir.
    wifi on yapın çıkan ağlardan kendi ağınızı bulun şifrenizi girin .(Dns ayarlarını yapmazsanız yasaklı siteleri açmaz)
    Dns ayarları için ip settings ok. static seçin
    İp address :vereceğiniz ip adresini yazın.
    Network mask : 255.255.255.0
    Network gateway : 192.168.1.1 eğer airties modem kullanıyorsanız 192.168.2.1
    DNS : 8.8.8.8
    save yapın çıkın.
    Ethernet kullanımında da aynısını yapın.( network settings'ten Ethernet seçimini yapın )
    2. Display settings
    Ekran ayarları seçimidir.
    Display position'dan ekrana görüntüyü sığdırın.3.sound settings e dokunmayın
    4.Language (Türkçe dil olmadığı için dokunmayın)
    5.Time settings saat ayarlarıdır.
    6.Memory clear
    Hafıza temizleme (Arada bir temizleyin)
    7.sisytem upgrade ( yeni yazılım çıktığında lazım oalacak)
    8.system information (Sistem bilgileridir,ve fabrika ayarlarıdır. şimdilik fabrika ayarlarına dönmeyin iyice öğrendiğinizde kullanırsınız çünkü cihaz kendini sıfırlar tekrardan kurmanız gerekir.)
    NOT: bu yazılım en stabil çalışan yazılımdır. değiştirmenizi tavsiye etmem.Takıldığınız bir şey olursa yazın yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 23 Eylül 2014; 10:37:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dax

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca,

C70S KISACA ANLATIM

TV BÖLÜMÜ
    1. cccam yükleme.
    cihaz tv seyrederken kumanda'dad menu tuşu sağdaki İnstallation ok çıkan menü'den sonra 111111 (6 tane 1 )cccam menu açılacaktır. kumanda kırmızı tuş ADD. çıkan pencereye cccam bilgilerinizi başında C: olmadan girin. ve OK tuşuna basın
    cccam aktif etme ise yine installation 111111 çıkan menudeki cccam ok (işaretleyin) kumanda yeşil tuş (edit) açılan pencere en altta ok tuşuna basın connected yazdığı anda bağlanmış demektir. kumanda exit tuşu ile çıkın.
    2. Kanal sıralama
    Kumanda'dan menu tuşu açılan sayfa channel Manager ok. açılan sayfa channel list edit ok taşımak istediğin kanalları ok tuşuyla işaretle sonra taşımak istedi,ğin yere gel Kumanda'dan kırmızı tuşa bas (Move) Kanallar taşınır. exıt tuşu ile çık.Buradan fovori list edit ile favori kanalda yapabilirsiniz.
    3.Satalite list Hangi uyduları seyredecekseniz oradan bakın kumanda ile ok tuşuna basarak işaretleyin.
    4.Antenna setup Sectğiniz uydunun diseqc ayarlarını yapmak için kullanılır
    5Multi scan Kanal aramadır.
    DTV PREFERENCE
    1.General settings
    cihazın menu gösterim ve ekran ve dil ayarlarıdır.
    2.Parental control menu kilidi vs.vs bunlara bilmimiyorsanız dokunmayın
    3.Pvr settings Kayıt ayarlarıdır.
    ANDROİD BÖLÜMÜ
    1 tv seyrederken kumanda'dan menu tuşu ve yukarıda bulunan Aplication bölümüne gel ok tuşa bas.
    Açılan pencere favori olan kısayollardır. All apps ise tüm uygulamalardır.
    SETTİNGS AYARLAR BÖLÜMÜ
    1.Network settings wifi ve ethernet ayarları içindir.
    wifi on yapın çıkan ağlardan kendi ağınızı bulun şifrenizi girin .(Dns ayarlarını yapmazsanız yasaklı siteleri açmaz)
    Dns ayarları için ip settings ok. static seçin
    İp address :vereceğiniz ip adresini yazın.
    Network mask : 255.255.255.0
    Network gateway : 192.168.1.1 eğer airties modem kullanıyorsanız 192.168.2.1
    DNS : 8.8.8.8
    save yapın çıkın.
    Ethernet kullanımında da aynısını yapın.( network settings'ten Ethernet seçimini yapın )
    2. Display settings
    Ekran ayarları seçimidir.
    Display position'dan ekrana görüntüyü sığdırın.3.sound settings e dokunmayın
    4.Language (Türkçe dil olmadığı için dokunmayın)
    5.Time settings saat ayarlarıdır.
    6.Memory clear
    Hafıza temizleme (Arada bir temizleyin)
    7.sisytem upgrade ( yeni yazılım çıktığında lazım oalacak)
    8.system information (Sistem bilgileridir,ve fabrika ayarlarıdır. şimdilik fabrika ayarlarına dönmeyin iyice öğrendiğinizde kullanırsınız çünkü cihaz kendini sıfırlar tekrardan kurmanız gerekir.)
    NOT: bu yazılım en stabil çalışan yazılımdır. değiştirmenizi tavsiye etmem.Takıldığınız bir şey olursa yazın yardımcı olurum.

çok teşekkürler şu an için türkçe dil desteği yok herhalde bazı uygulamalarda ekran yan dönüyor bunu nasıl halledebiliriz acaba?

• quote:

Merhaba Sah!n Bey Es Dosya Yöneticisi ile yukarıda Ademunal'ın verdiği dvb.db dosyasını cihaza attım. Database klasöründe aynı dosyadan bir tane daha vardı. ''Üzerine yazmak istiyormusunuz'' diye sordu. Evet dedim. Sonra DVB bölümünü açtım. Hiçbir kanal görünmüyor. Hotbird kanalları da silinmiş. Menüye bastım. Orada da sadece program, search, settings menüsü var. Programın altındaki Db management vb. görünmüyor. Yanındaki search vb. gibi menülere de geçiş yapmıyor. Cihazı kapatıp açtım. Değişen bir şey olmadı.

Merhaba eğer cihazı yeni aldıysan şahin beyin verdiği dvb kanallar açmaz.yeni gelen cihazlada yazılım 3.20.2014 farklı daha önce yazmıştım.
    1:cihazı faprika ayrlarına çevir ve kapat aç
    2:kör tarama yap bütün kanallar çıkacaktır LNB ayarını yapmalısın 9750 10600 saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 23 Eylül 2014; 10:52:49 >

• Arkadaşlar bu cihazlarda türkçe dil desteği vardır özellıklerden yapabilrsiniz
  • C70S Android cihazda Türkçe dil desteği malesef yok ama her şey anlaşılır biçimde.
    Hangi uygulamalar ters dönüyor bende dönmemişti.O yüzden o bölümü tam incelemedim.
    Siyah ekran olan ayarlar bölümünü bir inceleyin Ayarlar bölümü ne girmek için ise Android uygulamalarda iken Ekranın sol üst köşesinde bulunan A işaretli yeri aşağı çekin oradan girin.
    Birde elimde şu anda cihaz yok 1 adet yolda gelecek var.
    Türkçe dil desteği diğer cihazlarda sadece android bölümünde var. Zaten uydu bölümünde Türkçe dil desteği diğer cihazlarda da yok diye biliyorum.
    Bende açılışta Dvb-s2 bölümü açılıyordu sizde nasıl bilmiyorum.
    Diğer cihaz hafta başı gelir o zaman daha iyi yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Merhaba eğer cihazı yeni aldıysan şahin beyin verdiği dvb kanallar açmaz.yeni gelen cihazlada yazılım 3.20.2014 farklı daha önce yazmıştım.
    1:cihazı faprika ayrlarına çevir ve kapat aç
    2:kör tarama yap bütün kanallar çıkacaktır LNB ayarını yapmalısın 9750 10600 saygılar

Sağolun Munib Bey dediklerinizi yapınca bütün kanalları uydu cihazı buldu.
    Benim cihazın versiyonu 18-Mart-2014. Ama arkadaşların bahsettiği XBMC programı, TV Service dosyası, applications ekranında yok.
    Ben dvb.db dosyasını ademunal'dan aldım. Türksat'ın yeni frekansının TV kanalları vardı. Bu sayfada verdi. Nasıl yapılacağını sağolsun Şah!n Bey 1. sayfada anlatmıştı. Acaba TV Service dosyası olmadığı için mi DVB bölümündeki herşey silindi diye düşünüyorum. Sqlite programının nasıl kullanılacağını öğrenirsem kendimde bir TV listesi hazırlarım diye düşünüyorum.

Cihazın DVB bölümünden TV listesini nasıl koyuyoruz acaba? Ben hem flashdisk, hem SD kart denedim ama dvb.db dosyasını görmüyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba?

• quote:

şuan tekrar cihazı rootlaman gerekir cihazı root yapınca data data tv servisi databasa bölümünden dvb dosyası var bütün kanallar onun içindedir.kopyala al dışarda hazırla aynı
    yere kopyala üzerine yaz.kanal işi bu şekilde oluyor kanalları başka türlü alamazsın.benim eski cihazın kanal yedeği yeni cihaza olmadı halbusuki aynı cihazdı fakat yazılımlar farklı idi birde geçmiş yazıları okursan sana çok faydası olur saygılar
    Not:ben cihazları yakınlarıma verdim şuan onlar kullanıyor.
    ben yeni cihaz siparişi verdimhttp://forum.donanimhaber.com/m_97148575/f_//tm.htm#97611703 yarın elime ulaşma ihtimali var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 24 Eylül 2014; 0:30:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

şuan tekrar cihazı rootlaman gerekir cihazı root yapınca data data tv servisi databasa bölümünden dvb dosyası var bütün kanallar onun içindedir.kopyala al dışarda hazırla aynı
    yere kopyala üzerine yaz.kanal işi bu şekilde oluyor kanalları başka türlü alamazsın.benim eski cihazın kanal yedeği yeni cihaza olmadı halbusuki aynı cihazdı fakat yazılımlar farklı idi birde geçmiş yazıları okursan sana çok faydası olur saygılar
    Not:ben cihazları yakınlarıma verdim şuan onlar kullanıyor.
    ben yeni cihaz siparişi verdimhttp://forum.donanimhaber.com/m_97148575/f_//tm.htm#97611703 yarın elime ulaşma ihtimali var

Yeni cihazınız şimdiden hayırlı olsun Munib Bey.
    Cİhazı fabrika ayarlarına çevirdim ama hala rootlu görünüyor. Applications da SuperSU duruyor. Yoksa sadece program var da rootlu değil mi? Rootlu olup olmadığını nereden bileceğim. Bir de bazı versiyonlarda XBMC hazır gelmiş galiba. Benimkin de yok. Sizin ilk sayfada tavsiye ettiğiniz [Custom ROM] slayer v. 2.0 adlı romu yüklemeyi tavsiye eder misiniz? Onun içinde XBMC de var.

Bu konuyu yani 7 sayfayı 3 kere okumuşumdur herhalde. Tabii gereksiz olan mesajları atlıyorum o başka. Saygılarımla.

• quote:

Yeni cihazınız şimdiden hayırlı olsun Munib Bey.
    Cİhazı fabrika ayarlarına çevirdim ama hala rootlu görünüyor. Applications da SuperSU duruyor. Yoksa sadece program var da rootlu değil mi? Rootlu olup olmadığını nereden bileceğim. Bir de bazı versiyonlarda XBMC hazır gelmiş galiba. Benimkin de yok. Sizin ilk sayfada tavsiye ettiğiniz [Custom ROM] slayer v. 2.0 adlı romu yüklemeyi tavsiye eder misiniz? Onun içinde XBMC de var.

Bu konuyu yani 7 sayfayı 3 kere okumuşumdur herhalde. Tabii gereksiz olan mesajları atlıyorum o başka. Saygılarımla.

Sağol cihaz ptt ye gelmiş birazdan alacağım.
    sorularına gelince
    Valla bu root işini iyi bilen şahin ustam.bende ondan zor güç yaptım.es file deil root explorer da kuracaksın root yapınca root explorer içinden cihazın ciğerine kadar ulaşırsın XBMC yi başka yerdende kurabilirsin fakat ben kurdum hiç kullanmadın XBMC bana önemli gelmedi çünkü bilmiyordum.bu sorularınızı bilen arkadaşlar yardım olur.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 24 Eylül 2014; 11:10:01 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.