Şimdi Ara

android - elektronik yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar androidden bir veri gönderip başka bir platformdan bu veriyi okumak nasıl yapılır (gsm siz) edit okuyunca komutu gerveklestirecek örnek : pin2 yi acacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koray. -- 25 Ekim 2014; 21:11:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternet üzerinden olabilir mesela

• Bu dediğinizi arduino ve shield'lar ile yapabilirsiniz. Bluetooth ile isterseniz HC-0x serileri olabilir. İlla internet üzerinde derseniz ethernet veya wi-fi shield'lar da var. Tabi birazcık yazılım bilgisi gerekli.
  • Hocam bende bu işlerle uğraşıyorum.ADK platformlarıyla çok kolay.Yada HC-05 06 Bluetooth modulleriyle isterseniz String isterseniz Byte yollayabilirsiniz.Hatta MIT App İnventor kullanırsanız 10 dakkaya hazırlarsınız :) Yardım isterseniz PM atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 Kisiye Saldirdim -- 26 Ekim 2014; 7:57:18 >
  • Aklımda rasperry pi var ama linux bilgim az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koray. -- 26 Ekim 2014; 10:30:30 >
  • Raspberry hiç kullanmadım,Arduino platformunu biliyorum.PIC ile de biraz bilgim var. :D
  • Raspi ekonomik ve çok ozellikli geliyor

• Anlamadığım su internet üstünden veri iletmek yani ne yapmam gerekiyordu ip ilrmi çalışıyor veritabanını kurulmalı

• Bilgisi olan

• Hocam onun için internette görmüştüm kendi ip adreslerini kullanıyorlardı hani bu 192.168.1.2 gibi her bilgisayarın host ipsi oluyor ordan yollanabiliyor ama onun için ethernet shield almalısınız,HC-05 hem daha ucuza gelir,hemde kablo derdi yok.WiFi Shield'ler de bayağı pahalı oluyor.
  • Raspberry varsa wi-fi üzerinden veya port açarak internet üzerinden yapabilirsiniz. Google play'in içinde bir raspberry adında bir uygulama vardı. İstediğiniz IO'yu açıp kapayabiliyorsunuz. Hatta uygulamanın içinden sizi yönlendiriyordu. Yüksek akımlı işler için bir röle kartıyla bu işi rahatça gerçekleştirebilirsiniz.
  • Teşekkürler yakında raspi alacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.