Şimdi Ara

Android film izleme veya convert YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam Android işletim sistemine yeni başladım ama filmleri sd karta kopyalayarak izlemeyi beceremiyorum. Kullandığım cihaz Samsung Note , Total video converter ile MP4 yapıyor ve Samsungdaki video oynatıcıyı açıyorum desteklenmiyor diyor... Samsung kies convert edince oluyor ama oda oldukça uzun zaman alıyor ve kendimi IOS da zannediyorum hoşuma gitmiyor...

Sİstemi iyi bilmediğim için aşağıdaki konularda yardıma ihtiyacım var.

1 - pc ile sd card üzerine film diye bir klasör açtım pc den bakınca görüyorum bu klasörü ama samsung üstünden göremiyorum nasıl göre bilirim.
    2 - Total Video Convert ile hangi türe çevirmeliyim ( elimdeki videolar genellikle FLV veya AVİ )
    3 - Hangi video oynatıcıyı yüklemem lazım...

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunco34 -- 15 Kasım 2011; 16:15:06 >

• Hamster Video Converter kullanmanızı tavsiye ederim. Programın özelliği; cihazınızı seçerek video çevirme işlemi yapıyorsunuz. Kullandığınız tabletin hangi video formatlarını desteklediğine resmi sitesinden bakın. Çevirme işlemini ona göre de yapabilirsiniz. Tabletler genellkle .avi formatını destekliyor. Bir de android marketten farklı video oynatıcıları deneyin. Cihazda yüklü gelen uygulamalar bazı formatları açamayabiliyor. BS player'ı deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.