Şimdi Ara

Android Gamepad Tavsiye [Yardım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Otg ilede denemistim kardes Logitech Rumblepad le denemistim ama sag analog oyunlarda sapitiyordu :(

Ama PPSSPP de onu kullaniyorum superde calisiyor

Siz hangi gamepadle denediniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apsanax

Otg ilede denemistim kardes Logitech Rumblepad le denemistim ama sag analog oyunlarda sapitiyordu :(

Ama PPSSPP de onu kullaniyorum superde calisiyor

Siz hangi gamepadle denediniz ?

mobile game pad adlı program kurulum basit direksiyon olarak kulanılabiliyor
  • Apsanax kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Alacak olanlara tavsiye ederim çok rahat.

• byadr kullanıcısına yanıt
    Oyledir herhalde

Sony farki sonucta

• -toraman- kullanıcısına yanıt
    Somut bir padiniz yok mu yani anlamadim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Apsanax

Somut bir padiniz yok mu yani anlamadim :(

he onumu dediniz ara ara kulandığım hadron anolog gam pad var
  • beyler pes 2019 oynicam hangi gamepadi almaliyim program vs yardimci olurmusunuz

• anroid ozellikli

• Androidde standart bt gamepadleri kullanabilirsin, çoğu kablolu gamepad yine sıkıntısız çalışacaktır, xbox 360 kablolu gamepad ve xbox one bluetooth gamepad de sorunsuz çalışıyor.

• yakko_22 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

@emre1393' ün dediği gibi Xbox One Controller da kullanabilirsin.

Gamesir g4s modelinide kullanabilirsin. G4s'i su anda kullanmaktayım ve fazla isikli olmasi disinda bir sorunum yok. Ele tam oturan, analog hissiyati yumusak bir gamepad. Yazılımsal olarakda android için "Gamesir Word App" diye bir uygulaması var orada destekli oyunları indirp oynayayabilirsin veya keymapper tarzı bisi yapıp her oyunda kullanabilirsin.
  • Ben de androidde oyun oynamak için gamepad almak istiyorum ama android destekleyip desteklemediğini nasıl anlayabilirim? Root ve otg desteği var telefonda.
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    Aslında bluetooth destekli oyun kollarının bir çoğu android ile eşleşip görevini yerine getiriyor. Arada istisnalar olmuyor değil tabi, orn: xbox one x'in v1 kontrolcüsü android'e bağlanamıyor. Ozetle bir gamepad belirle ve sonra onu arştır.(youtube vs.)

Benim tavsiyem v2 olan xbox veya dualshock 4, daha cok android destekli istiyorum diyorsan (buttonmap vs) gamesir markasını öneririm. Bu marka mobil oyuncular için ekipman üretiyor. Orn ve kullandığım bir ürünü
    bit.ly
    GameSir G4s Kablosuz Bluetooth Joystick Oyun Kolu - Kontrolcüsü İOS/Android/PC/PS3/Smart TV ile Uyumlu
    https://bit.ly/2LzdZvZ
    şeklindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apsanax -- 2 Temmuz 2019; 21:14:14 >

• Android te fifa, pes, araba yarışı vs. bu tarz oyunları yan uygulamasız olarak kullanabileceğimiz bir kablosuz (çekim gücü iyi olan) gamepad tavsiyesi olan varmı. Gamesir g5 kullanıyorum ama yan uygulamalarda her oyunu bulamıyorsunuz. Birde bluetooth çekim gücü çok iyi değil mesafe 2-3 metreye gelince kopmalar yaşanıyor.
  • Android gamepad tavsiyesi verecek varmı ?
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt

Dualshock 4

Xbox Controller(Model 1708)

Son tercih Gamesir g4s

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.